انواع اجاق های سفری سروکوه
دی 12, 1398
اجاق های طبیعت گردی سروکوه
دی 12, 1398
آشپزی با اجاق هیزمی ایستاده

برای درست کردن غذا در طبیعت اولین نیاز ما ایجاد کردن آتش و گرما می باشد.

شما با استفاده از تمامی اجاق های سروکوه می توانید به وسیله چوب یا ذغال

در کمترین زمان ممکن آتش با حرارت بسیار بالا ایجاد کنید.

آشپزی در طبیعت یک مهارت و هنر کامل است و شما برای درست کردن غذا می توانید

با استفاده از این مهارت ها یک جلوه بسیار زیبا به طبیعت بدهید.

برای درست کردن غذا در طبیعت روش های مختلف و متنوعی وجود دارد و شما می توانید

حتی با قرار دادن تکه های سنگ یا آجر در کنار هم آشپزی کنید.

با این تفاوت که زمان زیادی به همراه آسیب زدن به طبیعت، عدم سهولت کار، تمیزی، خراب شدن غذا و غیره وجود دارد.

تمامی غذاها بر اساس نوع مصرف و گوناگونی مواد اولیه و همچنین شاخص های پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشترین غذاهایی که در طبیعت طبخ می شوند انواع کباب ها یا غذاهای حاضری و ساده می باشند.

بهترین وسیله برای درست کردن این غذاها اجاق های هیزمی ایستاده می باشد.

www.sarvkooh.ir

www.sarvkooh.ir

به این دلیل که شما می توانید همزمان با قرار دادن 12 عدد سیخ کباب

بر روی آن ماهی تابه یا قابلمه خوراک گذاشته و به راحتی آشپزی کنید.

همچنین در کنار آنها از حرارت اجاق ایستاده به عنوان بخاری برای گرم کردن محیط در فضای باز استفاده نمایید.

آشپزی با اجاق هیزمی ایستاده در دو نوع یک طرفه و دو طرفه طراحی و تولید شده است که به ترتیب از ۹ و ۱۱ قطعه تشکیل شده است.

یکی از بارزترین قابلیت آشپزی با اجاق هیزمی ایستاده امکان درست کردن همزمان کباب و طبخ کردن غذا در قابلمه می باشد.

اجاق هیزمی ایستاده با دارا بودن یک محفظه در بالا امکان تزریق مداوم زغال یا هیزم و همچنین قرارگیری ۳ قابلمه با سایز متوسط را به شما می دهد تا همزمان با طبخ کباب پلوی خود را نیز تهیه نمایید.

 

آشپزی با اجاق هیزمی ایستاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: سرو کوه از اطلاعات خود محافظت می کند و در صورت سعی شما برای سرقت اطلاعات آی پی و مشخصات دقیق شما به مراجع قانونی داده می شود