یکی از مهم ترین اقدامات قبل از طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت ایجاد چک لیست آشپزی در طبیعت است که به شما این امکان را میدهد تا با ذهنی باز تمامی موارد را دسته بندی کرده و از پیش آماده سازید.
برای تهیه چک لیست ابتدا باید در نظر داشته باشید که برای چند نفر و چه نوع غذایی را در چه شرایطی می خواهید طبخ کنید.
ابتدا باید به سراغ ملزومات اساسی آشپزی در طبیعت برویم
بدون اجاق هیزمی سروکوه آشپزی در طبیعت امری سخت و آسیب رسان به محیط زیست طبیعی می باشد عدم استفاده از فایرباکس های نه تنها با مصرف زیاد سوخت در طبیعت شما را به سختی و دشواری روبرو میسازد بلکه با سوزاندن خاک آسیبی جبران نشدنی به طبیعت میرسد.
همراه داشتن یک بسته زغال یا به همراه بردن مقداری هیزم خشک مناسب میتواند شما را از دغدغه وجود یا عدم وجود سوخت مناسب در طبیعت رها سازد. همچنین به خوبی توجه داشته باشید که اگر در روشن کردن آتش تجربه کافی را ندارید همراه نبردن آتش زنه های مناسب میتواند اوقات شما را تلخ کند.
معرفی برخی از انواع آتش زنه های متداول در بازار
انواع الکل جامد
انواع پارافین های الکلی
انواع پد های الکلی
انواع ژل های آتشزنه
انواع پودر های محرک حرارتی
انواع پودر های گوگردی
انواع چوب های پارافینی
و انواع زغال های آغشته به بنزین
3- ظروف آشپزی در طبیعت
بسته به نوع آشپزی شما ظروف شما به سه دسته ظروف دز تماس با آتش ظروف سرو و ظروف انفرادی تقسیم میشود
ظروف در تماس با آتش
ماهی تابه
قابلمه
صفحه گریل
ساج
و انواع دیگر…
ظروف سرو
اگر نخواهید خیلی ریخت و پاش کنیم میتوانیم از همان ظروف طبخ غذا به عنوان ظروف سرو هم اشتفاده کنیم اما اجازه دهید تعدادی از ظروف سرو در طبیعت را هم به شما معرفی کنم
سینی های تو گرد چوبی
انواع کاسه چوبی بوشکرفتینگ
انواع کاسه یا گودی های هند مید بوشکرفتینگ
ظروف انفرادی
از بهترین های این دسته میتوان به انواع کوکسا اشاره کرد کوکسا هم به عنوان ماگ قهوه هم به عنوان پیاله سوپ هم به عنوان لیوان و هم به عنوان محافظ نگه دارنده تخم مرغ میتوان استفاده کرد و البته بسته به نوع جنس ان و روش ساخت آن میتواند در سالم نگه داشتن غذا و پایین آوردن مدت زمان فساد غذا کمک کند.
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|