سیب زمینی آتشی و آبجو
برای تهیه این سیب زمینی ها یک آبجو بگیرید و آنها را با آب جو بخارپز کنید.
آبجو در حالی که به آنها مانند یک مخمر عالی طعمی خاص می بخشد بلکه هرچه از زمان طبخ آن بگذرد طعم بهتری پیدا می کند.
سیب زمینی کوچک طلایی یک کیلو
نمک درشت دریایی و فلفل تازه آسیاب شده سیاه یا چیلی
آبجو یک بطری (دوازده اونس)
دو قاشق غذاخوری کره بدون نمک
سیب زمینی ها را روی یک ورق فویل روکش شده با پوست قرار دهید و نمک و فلفل را مزه دار کنید. لبه ها ی فویل را جمع کرده و مرتب کنید تا مهر و موم شود ، در قسمت بالای آن یک دهانه باقی بگذارید برای خروج بخار.
دو نیم فنجان یا یک لیوان بزرگ آبجو خوری آبجو بریزید (نگران نباشید مقداری از آن برای شما باقی مانده است).
لبه های باقی مانده را ببندید تا مهر و موم شود. بسته ها را داخل فایر باکس یا منقل وکبابپز بگ استوو سروکوه قرار دهید تا زمانی که سیب زمینی نرم شود ، بیست تا سی دقیقه.
بعد از آن سیبزمینی ها را با کره طعم دار کنید و یک آبجوی خنک برداشته و با سیبزمینی های آتشین خود میل کنید.
کیسه خواب کمپینگ صندلی
کمپینگ میز کمپینگ روشنایی کمپینگ فانوس کمپینگ
لامپ کمپینگ چراغ قوه کمپینگ آشپزی در طبیعت ننو کمپینگ تخت کمپینگ سایبان کمپینگ زیرانداز
اجاق هیزمی اجاق خانگی بخاری هیزمی اجاق منقل طبیعت گردی کوهنوردیکوهنوردی کیسه خواب کوهنوردی
و کمپینگ چادر کوهنوردی و مسافرتی
سیب زمینی آتشی و آبجو عینک کوهنوردی باتوم و
عصای کوهنوردی کیسه
آب کوهنوردی پتو و
زیر انداز کوهنوردی
کرامپون کوهنوردی
عینک و دستکش تیراندازی جلد سلاح روکش قنداق قطار فشنگ بند سلاح ساچمه تفنگ بادی لوازم تنظیف و نگهداری سلاح سایر لوازم جانبی شکار ست کامل ماهیگیری چوب ماهیگیری چرخ ماهیگیری تور ماهیگیری نخ ماهیگیری قلاب و ریسه آماده آتشگاه </0span>
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|