سیب زمینی و تخم مرغ
2 سیب زمینی متوسط خرد شده
8 تخم مرغ ، هم زده
1 پیاز خرد شده
2 عدد فلفل خرد شده (انتخاب شما)
کره 2 قاشق غذاخوری
این صبحانه مفید یک وعده غذایی آسان برای کمپینگ و راهی عالی برای شروع روز است. در یک ظرف پخته و حدود چهار عدد سرو می شود.
ابتدا 1 قاشق غذاخوری کره را در ظرف چدنی خود اضافه کنید و آن را روی آتش قرار دهید. آن را ذوب کرده و به اطراف پخش کنید.
دوم ، سیب زمینی ، پیاز و فلفل را اضافه کنید. من دوست دارم سیب زمینی ها به صورت تکه ای و پیاز و فلفل خرد شوند اما این انتخاب شماست. اینها را بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند و پیاز و فلفل خوب و پخته شوند. حدود 20 دقیقه طول می کشد ، اما این به آتش شما بستگی دارد.
سوم ، قاشق غذاخوری بعدی کره را اضافه کرده و پس از ذوب شدن ، تخم مرغ ها را اضافه کنید. تخم مرغ ها تمام فضاهای بین سیب زمینی ، فلفل و پیاز را پر می کنند. اما برای اطمینان از یکنواخت بودن زمان پخت ، ظرف را با درب یا فویل حلبی بپوشانید و اجازه دهید تا حدود 4 دقیقه تخم مرغ خوب و آماده شود ، بپزد.
مسافرتی منقل کوهنوردی کوه نوردی منقل طبیعت گردی منقل اجاق مسافرتی اجاق کوهنوردی اجاق طبیعت گردی اجاق هیزمی اجاق خانگی بخاری هیزمی اجاق منقل طبیعت گردی کوهنوردی اجاق کمپینگ منقل کمپینگ منقل تاشو منقل پرتابل باربیکیو زغالی کباب پز هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق سفری هیزمی تجهیزات
پز هیزمی اجاق گازی اجاق
نفتی اجاق الکلی کباب
پز گریل اجاق سیار اجاق
قابل حمل آفرود کمپینگ
آشپزی در طبیعت اجاق
هیزمی بخاری ابزار و تجهیزات کمپینگ دوربین دوچشمی شکاری تجهیزات پخت و پز مسافرتی تور استتار میز و صندلی کمپینگ چراغ قوه و چراغ پیشانی مسافرتی چاقو شکاری و کارد دستکش های کوهنوردی و تاکتیکال شلوار کوهنوردی
</0span>
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|