هات داگ بندری
8 هات داگ ، خرد شده
1 پیاز کوچک ، خرد شده
8 اونس چیلی
3 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
12 نان هات داگ ، روده دار
این یک پیچ و تاب عالی در نوع قدیمی هات داگ است. اینها هنوز هم همان عطر و طعم قدیمی هات داگ را دارند بنابراین بچه ها هنوز آنها را دوست خواهند داشت ، اما اکنون با چند عمق خوب عطر و طعم و زندگی همراه است بنابراین بزرگسالان نیز تمایل دارند آنها را دوست داشته باشند.
همه مواد را به غیر از هات داگ نان روده ای برداشته و در یک کاسه مخلوط کنید. هر نان هات داگ را روی ورق فویل قلع مخصوص خود قرار دهید. نان ها را با این مخلوط پر کنید و سپس ورق حلبی را بپیچید تا کل مواد مهر و موم شود. اینها را می توانید حدود 20 دقیقه روی شعله کباب کنید. یا می توانید آنها را در ذغال سنگ قرار داده و به مدت 15 دقیقه بپزید. زمان مشخصاً به میزان گرم شدن بسته بندی شما بستگی دارد ، اما ما فقط به دنبال طبخ هات داگ در تمام طول کار هستیم.
اجاق هیزمی منقل مسافرتی منقل کوهنوردی کوه نوردی
منقل طبیعت
گردی منقل اجاق مسافرتی
اجاق کوهنوردی اجاق
طبیعت گردی اجاق هیزمی
اجاق خانگی بخاری هیزمی
اجاق منقل طبیعت گردی
هات داگ بندری کوهنوردی اجاق کمپینگ منقل کمپینگ منقل تاشو منقل پرتابل باربیکیو زغالی کباب پز هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق سفری هیزمی تجهیزات کمپینگ کباب کمپینگ و اجاق هیزمی بخاری آتشگاه هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق سفری هیزمی تجهیزات کمپینگ کباب پز زغالی کباب پز هیزمی اجاق گازی اجاق نفتی اجاق الکلی کباب پز گریل اجاق سیار اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ آشپزی در طبیعت اجاق هیزمی بخاری آتشگاه </0span>
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|