گرانولا و آشپزی در طبیعت
6 فنجان جو دوسر
2 فنجان اسپند یا بادام
½ فنجان روغن نباتی
½ تا 1 فنجان شربت افرا
1 فنجان قره قاط خشک
مطمئناً ، شما می توانید گرانولا را در خانه درست کنید قبل از اینکه به کمپینگ بروید. اما وقتی گرانولا را تازه و در آتش بسازید ، آن را با ویژگی های خوش طعم تزریق می کنید که به آن طعم ، عطر و بافت می بخشد.
یک تابه چدنی خوب و گرم تهیه کنید. مهره های خود را اضافه کنید و آنها را به اطراف پرتاب کنید.
بهتر است ماهی تابه را از آتش جدا کنید و آنها را به اطراف پرتاب کنید تا اطمینان حاصل کنید که آنها را نمی سوزانید.
به محض اینکه بوی آجیل مطبوعی به خود گرفت ، می توانید جو دوسر را اضافه کنید. این را به آرامی روی آتش بپزید تا قهوه ای و مغزدار شود.
تابه را از روی حرارت برداشته و روغن نباتی و شربت افرا را اضافه کنید.
بسته به قوام مورد علاقه خود ، ممکن است شربت کم یا زیاد بخواهید.
این را با هم بریزید و وقتی کاملاً مخلوط شد آن را درون یک کاسه بریزید. قره قاط خشک شده را اضافه کرده و گرم میل کنید.
همچنین می توانید آن را سرپوشیده نگه دارید و برای آمدن صبحانه های بیشتر دوام می آورد.
آفرود تجهیزات آفرود لاستیک آفرود رینگ
آفرود سپر جلو آفرود سپر عقب آفرود
باربند آفرود برچسب
خودروهای آفرود چادر و سایبان
آفرود رینگ و لاستیک آفرود
چراغ آفرود پروژکتور آفرود
گرانولا و آشپزی در طبیعت جک آفرود لیفت های آفرود بیل آفرود گالون آفرود تسمه بکسل آفرود کیف پنچرگیری آفرود پک های آفرود لوازم جانبی آفرود باتری آفرود موتور خودروی آفرود هواکش آفرود پمپ آفرود قهوه ساز کمپینگ کباب پز کمپینگ دوش کمپینگ سینک کمپینگ لوازم کمپینگ تبر کمپینگ تبرزین کمپینگ چاقو کمپینگ کیف کمپینگ</0span>
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|