روش کنترل دمای منقل سفری
آگوست 27, 20215 دلیل برای خرید منقل سفری
آگوست 27, 2021روش روشن کردن منقل مسافرتی
روشن کردن منقل هیزمی و استفاده از آن برای گرم کردن یا پخت غذا ازآنچه تصور میکنید آسانتر است، مهم نیست از چه چیزی برای روشن کردن آتش استفاده میکنید فقط کافی چند کار راحت انجام دهید و سپس منقل شما روشن میشود.
اکثر مردم علاقهمند به پخت غذا روی منقل هستند. آنها معتقدند که پخت غذا روی آتش طعم بهتر و خوشمزهتری به آن میدهد. برای انجام این کار کافی است یک سری مراحل را طبق اصول انجام دهید و زمانی که ذغال یا چوب گرم و شعلهور شد غذای خود را در مدتزمان کوتاهی آماده کنید؛ اما قبل از آن باید نوع سوختی که میسوزانید را انتخاب کنید. دو نوع سوخت اصلی وجود دارد:
زغال چوب
ذغال تودهای، ذغال طبیعی بدون هیچگونه افزودنی است. بهسرعت روشن میشود، داغ و تمیز میسوزد و خاکستر کمتری نسبت به سایر انواع ذغالها تولید میکند.
ذغال بریکت
این نوع ذغال ترکیبی از ضایعات چوب است که به شکل قطعات مساوی فشرده میشود. بریکتها داغتر و طولانیتر از انواع دیگر زغالها میسوزند، این نوع ذغال برای پخت و کباب کردن غذا بسیار مناسب است.
بعدازاینکه مناسبترین نوع سوخت را انتخاب کردید نوبت به روشن کردن آتش میرسد:
مرحله 1: استفاده از قرص سوخت جامد
اگر ذغال را بدون استفاده از هرگونه مواد کمکی روشن میکنید، چند عدد قرص سوخت جامد در ته منقل زیر ذغالها بگذارید سپس آنها را روشن کنید و ذغالها را به شکل هرم روی قرصها قرار دهید.
مرحله 2: اجازه دهید ذغال گرم شود.
به ذغال زمان دهید تا روشن شود و سپس بگذارید حدود 30 دقیقه به همان حالت بماند. هنگامیکه یکلایه خاکستر سفید یا خاکستری رنگ بر روی ذغال ایجاد شد میتوانید شروع به آشپزی کنید. وقتی ذغال به این مرحله رسید شما میتوانید میزان حرارتی که از ذغال خارج میشود را حس کنید.
برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید حتما از سوخت مناسب و باکیفیت استفاده کنید. سوخت تأثیر قابلتوجهی بر پخت غذای شما میگذارد.
روش روشن کردن منقل مسافرتی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم