خنک کردن منقل ذغالی سفری
آگوست 27, 2021تنظیم حرارت منقل سفری
آگوست 27, 2021پخت مستقیم و غیرمستقیم روی منقل
هیچچیزی لذتبخشتر از دورهمی با دوستان و خانواده دور آتش نیست.
برای این تجربه بینظیر میتوان از منقلهای قابلحمل استفاده کرد.
از این منقلها برای گرم کردن و پخت غذا استفاده میشود. پخت غذا با منقل مناسب کسانی است که به آشپزی در فضای باز علاقه دارند.
با استفاده از این منقلها میتوانند مهارت آشپزی خود را در فضای بیرون از خانه افزایش دهند. هر فردی برای آشپزی روش مخصوص به خود را دارد.
البته باید توجه داشت که روش پخت شما در طبیعت به نوع منقل و غذایی که میخواهید تهیه کنید بستگی دارد.
هر روش پختی نیاز به دمای متفاوتی دارد. برای اینکه منقل شما به دمای درست برای پخت برسد باید مقدار مناسبی سوخت برای آن استفاده کرد.
روش پخت غذا روی منقل به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم است.
به بیان ساده، روش پخت مستقیم مشابه کباب کردن و سرخ کردن است.
در این روش غذا بهصورت مستقیم روی منبع حرارتی طبخ میشود و زمان پخت بسیار کمتر است.
دریچه منقل باید باز باشد و زغال یا چوب باید بهطور مساوی در همه جای منقل توزیع شود.
این روش برای غذاهایی مانند استیک، همبرگر، چیپس، سوسیس و سبزیجات که در مدتزمان 20 دقیقه یا کمتر آماده میشوند مناسب است.
همچنین یک روش عالی برای برشته و کاراملی کردن غذاهاست.
از طرف دیگر، پخت غیرمستقیم برای کباب و برشته کردن غذاهایی که برای پخت به زمان بیشتری نیاز دارند مناسب است.
برای استفاده از روش پخت غیرمستقیم، ذغال یا هیزم باید بهطور مساوی در دو طرف قرار داده شوند و بین آنها فاصله باشد،
ظرفی را با مقدار کمی آب پرکنید و در مرکز منقل قرار دهید، سپس غذا را مستقیماً روی آن بگذارید.
این روش برای پخت غذاهای بزرگتر مانند کباب، نان و کیک ایده آل است.
درپوش منقل را بعد از زمان پخت موردنظر بالا بیاورید تا گردش هوا ثابت بماند.
پخت مستقیم و غیرمستقیم روی منقل
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم