چوب یک منبع سوخت کلاسیک و طبیعی است که سالهاست برای آشپزی در فضای باز و روی آتش مورداستفاده قرار میگیرد.
استفاده از منقل هیزمی برای پخت انواع غذاها باعث خوشطعمتر شدن غذاها میشود.
چوبی که استفاده میکنید میتواند چوب درختی و یا تکههای کوچکتر باشد.
برخی از افراد هرگز از منبع سوخت دیگری بهجز چوب استفاده نمیکنند. این نوع سوخت بهطور رایگان و یا ارزان قابل تهیه است و طعم خوبی به غذا میدهد. فرقی نمیکند که اندازه و شکل چوب چگونه است.
نوع چوب حتی میتواند طعم غذا را کاملاً تغییر دهد
امروزه منبع سوخت دیگری در بازار وجود دارد که بسیار جدید و مقرونبهصرفه است. پلتهای چوبی کاملاً طبیعی و اندازه لوبیا هستند. پلتها از تراشههای چوب ساخته میشوند. هوا و رطوبت این نوع چوبها زمان تولید کاملاً از بین میرود.
ذغال یکی از شناخته شده ترین و پرکاربردترین منابع سوخت در بین افراد است. این ماده با سوزاندن بخشی از چوب سخت تا زمانی که کربن شود، ساخته می شود. رایج ترین شکل ذغال، بریکت است. بریکتها دارای شکل و اندازه ثابت هستند.
یکی دیگر از سوختهای متداول برای منقل، پروپان مایع است. امروزه تقریباً 60 درصد منقل های موجود از سوخت پروپان استفاده میکنند. مخازن پروپان مایع به راحتی یافت می شوند، مقرون به صرفه و قابل حمل هستند. منقلهای پروپان برای آشپزی در فضای باز مناسبند.
پروپان سریع شروع به کار می کند و حفظ دمای ثابت را آسان می کند. گرم و تمیز است، اما در مقایسه با ذغال یا سایر منابع سوخت چوبی، طعم کمتری به غذا می دهد.
اگر با پروپان مایع غذا می پزید، همیشه مطمئن شوید که یک مخزن یدکی به همراه دارید تا هنگام پخت غذا با مشکل مواجه نشوید.
چهار نوع سوخت برای منقل سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم