بامبوزن کمپ طبیعتگردی sk41
آگوست 26, 2021پخت مستقیم و غیرمستقیم روی منقل
آگوست 27, 2021خنک کردن منقل ذغالی سفری
با استفاده از منقل هیزمی یا ذغالی برای آشپزی میتوانید غذاهایی با طعم دودی تهیه کنید.
بسیاری از مردم که در آبوهوای شمالی زندگی میکنند
فقط در ماههای تابستان از منقل ذغالی یا هیزمی خود استفاده میکنند
اما با منقل هیزمی قابلحمل میتوان در تمام طول سال از آن استفاده کرد.
گاهی اوقات، ممکن است بخواهید منقل هیزمی خود را سریع خنککنید، اما بسته بهجایی که هستید انجام این کار اغلب دشوار است؛
اما با انجام چند کار میتوانید منقل هیزمی را سریع خنککنید:
مرحله 1
اولین کاری که باید بکنید این است که غذا را از روی منقل بردارید و سپس با استفاده از یک انبر
یا چوب بلند توری کبابپزی را از روی منقل بلند کرده و درجایی امن بگذارید.
تا جایی که ممکن است از انبر یا چوب برای مخلوط کردن ذغال یا هیزم استفاده کنید.
این کار کمک کند تا گرمای ذغال یا هیزم آزاد شود، همچنین ذغالها یا چوبها به قطعات کوچکتری تقسیم و سریعتر خنک میشوند.
مرحله 2
اگر منقل هیزمی شما دارای درب است درب آن و تمام دریچهها را ببندید تا مانع رسیدن اکسیژن به چوب و زغال شود و آتش خاموش شود.
مرحله 3
بعد از 10 دقیقه درب منقل را باز کنید و با آبپاش بر روی ذغال یا چوب آب بپاشید.
اما توجه داشته باشید که نباید خیلی سریع و بیش از حد آب بریزید زیرا باعث ایجاد بخاری سوزاننده میشود و به منقل آسیب میرساند.
همزمان با اسپری کردن آب زغال یا هیزم را هم بزنید و این روند را تا خنک شدن کامل آن ادامه دهید.
با رعایت این نکات میتوانید خیلی سریع منقل هیزمی خود را خنک کنید.
همیشه اجازه دهید آتش در منقل بهطور کامل خاموش شود
و بعد از خنک شدن منقل آن را جمعآوری کنید و سپس در ماشین خود قرار دهید،
زیرا درصورتیکه منقل خنک نشده باشد باعث آسیب رساندن به بقیه وسایلتان که در اطراف منقل است میشود.
خنک کردن منقل ذغالی سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم