نکات مهم خرید کبابپز مسافرتی
آگوست 28, 2021استفاده از چوب بجای زغال
آگوست 28, 2021برتری چوب نسبت به زغال
باوجوداینکه استفاده از زغال نسبت به چوب رایجتر است اما سوخت چوب دارای مزایایی است که زغال فاقد آنهاست.
1)طعم بهتر
شاید بزرگترین مزیت کباب کردن با چوب بهجای زغال، طعم آن باشد. زغال طعم خوبی به غذا نمیدهد و سریع و داغ میسوزد. اگر به دنبال کباب کردن گوشت و سبزیجات خوشمزه هستید، باید بهجای آن از چوب استفاده کنید.
چوب حاوی ترکیبات آلی و ارگانیک است که هنگام سوزاندن به شکل دود خوشطعم آزاد میشوند. هنگام کباب کردن با چوب، این دود خوشطعم جذب گوشت یا سبزیجات میشود و باعث خوشمزهتر شدن آنها میشود.
به خاطر داشته باشید که انواع مختلف چوب طعمهای متفاوتی ایجاد میکنند. برای مثال، چوب کاسنی طعمی قوی به غذا میدهد که قابلمقایسه با بیکن است، درحالیکه چوب بلوط طعم ملایمتری به غذا میدهد.
2)عطر خوشبو
چوب علاوه بر طعم بهتر، عطر معطری هم تولید میکند که در زغال یافت نمیشود. مطمئناً نمیتوانید هیچچیزی را پیدا کنید که بو و عطر آتش هیزم سوز را بدهد. وقتی از چوب بهعنوان سوخت در منقل استفاده میکنید، عطر دلپذیری از آن ساطع میشود که فضای اطراف را پر میکند.
فرقی نمیکند که در طبیعت هستید یا در حیاط خانه بدون شک از این عطر لذت خواهید برد. البته این فقط یکی از مزیتهای چوب نسبت به زغال است.
3) روشن شدن آسان
چوب باکیفیت به طرز شگفتآوری خیلی راحت روشن میشود. اگر چوب در کوره خشکشده باشد، باید بتوانید آن را تنها با یک کبریت و کمی آتشزنه روشن کنید. درحالیکه روشن کردن زغال دشوارتر است. مگر اینکه از قبل با سوخت مایع خیس شده باشد در غیر این صورت برای روشن کردن آن دچار مشکل خواهید شد. برخی اوقات برای درست کردن زغال از مواد شیمیایی استفاده میشود که میتواند بر طعم غذای شما تأثیر بگذارد.
برتری چوب نسبت به زغال
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم