کباب پز دودی کننده هیزمی
آگوست 28, 2021کباب پز گازی و برقی
آگوست 28, 2021دلیل برتری کبابپز گریل دودی
درحالیکه گریلهای اسموکر گازی معمولاً سریعتر گرم میشوند و با آنها میتوان کنترل بیشتری بر دمای پختوپز داشت عملکرد آنها در مقایسه با گریل اسموکر هیزمی کمرنگ میشود. فرقی نمیکند که گریلهای اسموکر با پروپان مایع، بوتان یا گاز طبیعی کار میکنند،
گریل گازی طعم دودی زیادی به غذاها نمیدهد. بسیاری از افراد حرفهای معتقدند غذاهایی که در گریل اسموکر گازی پخته میشوند طعم شیمیایی تندی دارند.
با سوختن گاز، بخارهای شیمیایی که منتشر میکند جذب غذا میشود.
ازنظر طعم، گریلهای اسموکر هیزمی در دودی و خوشمزه کردن گوشت و سبزیجات بینظیر هستند.
با گرم شدن چوب، دودی که از آن خارج میشود محفظه داخلی را پر میکند، صرفنظر از نوع غذایی که دودی میکنید غذا مقداری از این دود را جذب میکند.
چوبهایی که بهعنوان سوخت برای این نوع گریل استفاده میشوند دارای انواع مختلف، عطر و طعمهای متنوعی هستند.
این چوبها کیفیت بالایی دارند و طعم خوشمزهای به گوشت و سبزیجات میدهند.
با گریل اسموکر هیزمی دیگر لازم نیست نگران داشتن مخزن گاز باشید.
یک مخزن گاز معمولی 6 کیلویی تنها برای 15 تا 20 ساعت کارایی دارد و بعد از چند بار استفاده باید مجدد آن را پر کنید.
این پروسه هم زمانبر و هم هزینهبر است.
درست است که چوب هم برای همیشه دوام ندارد اما تا زمانی که مقدار کافی از آن را در کنار خود داشته باشید میتوانید با استفاده از آن به دودی و خوشمزهتر کردن غذا ادامه دهید.
گریلهای اسموکر هیزمی ذاتاً ایمنتر از گریلهای اسموکر گازسوز هستند.
هرگاه گاز و آتش باهم استفاده شوند، احتمال انفجار وجود دارد.
بر اساس گزارش انجمن ملی حفاظت از آتش (NFPA)، سالانه نزدیک به 9000 آتشسوزی در خانهها در ایالاتمتحده درنتیجه استفاده از گریلها رخ میدهد، گریلهای گازسوز سهم بیشتری نسبت به گریلهای هیزمی در آتشسوزی خانهها دارند.
بااینحال هنگام استفاده از گریلهای هیزمی نیز باید برخی اقدامات ایمنی اولیه را رعایت کنید.
گریلهای هیزمی ایمنتر از گریلهای گازسوز هستند زیرا فقط از چوب بهعنوان سوخت استفاده میکنند.
دلیل برتری کبابپز گریل دودی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم