رنگ شعله آتش اجاق هیزمی
آگوست 28, 2021نکات مهم خرید کبابپز مسافرتی
آگوست 28, 2021مزایای استفاده از چوب بجای زغال
زغال تنها سوختی نیست که میتوانید برای کباب کردن گوشت یا سبزیجات از آن استفاده کنید. بااینکه زغال بهعنوان سوخت برای استفاده در منقل و گریل بسیار محبوب است باید چوب بهعنوان منبع جایگزین آن موردتوجه قرار گیرد. چوب دارای انواع مختلفی است و به شکلهای متنوعی ارائه میشود. چوب شعلههای داغتر و باکیفیتتری تولید میکند. اگر تردید دارید بهتر است مزایای سوخت چوب را در نظر بگیرید:
1)زمان سوخت طولانیتر
چوب معمولاً طولانیتر از زغال میسوزد. اکثر زغالها، ازجمله زغال تودهای و بریکت، فقط حدود نیم ساعت میسوزند و برای کباب کردن قطعات ضخیم گوشت، ممکن است این مدتزمان کافی نباشد. خوشبختانه چوب طولانیتر از زغال میسوزد و برای کباب کردن برشهای ضخیم یا بزرگ گوشت انتخاب بهتری است. چوب میتواند بیش از یک ساعت بسوزد.
2) کار با آن راحتتر است
کار با چوب برای کباب کردن راحتتر از زغال است. اگر قبلاً از زغال برای کباب کردن استفاده کرده باشید احتمالاً میدانید که چقدر کثیف است. اگر با دستان خود آن را لمس کنید، بقایای پودری سیاه روی پوست شما باقی میماند که تمیز کردن آن دشوار است و اگر به لباس شما بخورد ، میتواند باعث ایجاد لکههایی شود که پاک کردن آنها به همان اندازه دشوار است.
3) کاملاً طبیعی است
چوب یک منبع سوخت طبیعی است. چوب باکیفیت از درختان سخت مانند بلوط، کاسنی و گیلاس تهیه میشود. روش کار به این صورت است که بعد از بریدن درخت، چوب پردازش و سپس خشک میشود. برخی از انواع زغالها نیز طبیعی هستند.
زغال چوب معمولاً از چوب کربن شده در محیطی بدون اکسیژن تولید میشود. با این اوصاف، برخی از زغالها حاوی مواد پرکننده مانند چسب هستند و هنگامیکه سوزانده میشوند مواد شیمیایی مصنوعی منتشر میکنند که به هوای اطراف منتقل و بهطور بالقوه توسط غذای شما جذب میشوند.
مزایای استفاده از چوب بجای زغال
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم