استفاده از چوب بجای زغال
آگوست 28, 2021افزایش زمان سوخت منقل مسافرتی
آگوست 28, 2021طولانیتر کردن سوخت منقل سفری
برای کباب کردن انواع گوشت مانند سینه مرغ، استیک، همبرگر، یا هر نوع گوشت دیگری، به زغال داغ نیاز دارید. زغال که عمدتاً از کربن تشکیلشده، هنگام سوختن مقدار قابلتوجهی گرما تولید میکند. برخی از انواع زغالها میتوانند به دمایی بیشتر از 1093 درجه سانتیگراد برسند که برای کباب کردن گوشتهای خوشمزه کافی است.
باوجود گرمای زیادی که زغال تولید میکند، برای مدت طولانی نمیسوزد و سریع خاموش میشود اما راهکارهایی برای افزایش زمان سوخت آن وجود دارد:
قرار دادن منقل یا گریل در جایی که بادگیر است
مکانی که منقل یا گریل را در آنجا قرار میدهید بر زمان سوزاندن زغال تأثیر میگذارد. اگر منقل را در محلی باز مثلاً وسط چمنزار قرار دهید، ممکن است زغال سریعتر بسوزد زیرا در معرض باد قرار میگیرد. از طرف دیگر، اگر منقل خود را در جایی که بادگیر است قرار دهید باعث میشود زغال کندتر بسوزد.
به خاطر داشته باشید، نباید منقل را مستقیماً نزدیک اجسام قابل اشتعال قرار دهید. به دلایل ایمنی، منقل و گریل باید حداقل 3 متر از اجسام و سایر سازههای قابل اشتعال فاصله داشته باشد.
زمانی که زغال سفید شد آن را در منقل پخش کنید
بعد از روشن کردن زغال زمانی که رنگ آن سفید یا خاکستری شد آن را بهطور مساوی در همه جای منقل پخش کنید. با این روش مدتزمان سوخت زغال بیشتر میشود. هنگام تهیه کباب، زغال را بهصورت تپهای در منقل بگذارید. این کار باعث میشود بتوان بهراحتی آن را از پایین روشن کرد، همچنین سریع هم گرم میشود.
بااینحال، مهم است که قبل از قرار دادن غذای خود بر روی منقل، زغال را بهطور مساوی در منقل پخش کنید. اگر زغال را بهصورت تپهای رها کنید سریع میسوزد در نتیجه زمان سوخت آن کوتاهتر میشود. اگر آن را در منقل پخش کنید، آهستهتر میسوزد و مدت زمان سوختن طولانیتر میشود.
طولانیتر کردن سوخت منقل سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم