برای استفاده از سهپایه آشپزی تصور کنید که در حال آشپزی روی اجاق آشپزخانه هستید.
اگر عجله دارید یا میخواهید ساج سریع گرم شود، ساج را در ارتفاع پایینتر و نزدیک به شعله آتش یا زغالهای داغ قرار دهید،
بعدازاینکه به گرمای موردنظر رسید میتوانید زنجیر را تنظیم کنید و قابلمه را بالاتر ببرید و از شعله دور کنید.
به خاطر داشته باشید که هر چه غذا در ارتفاع پایینتر و به آتش نزدیکتر باشد باید بیشتر به آن توجه کنید چون به دلیل دمای زیاد احتمال سوختن غذای شما وجود دارد.
غذاهای زیادی با استفاده از سهپایه آشپزی میتوان آماده کرد مانند:
در صورت نیاز هم بزنید تا نسوزد.
خورشتهای غلیظ: 5 تا 10 دقیقه در دمای پایین بماند تا ظرف داغ شود،
سپس آن را کمی بالاتر از منبع حرارتی ببرید تا زمان کافی برای پخت داشته باشد. مایعات غلیظ خیلی زود روی حرارت مستقیم گرم و داغ شوند و میسوزند.
گرم کردن غذا: برای گرم کردن غذاهایی مانند گوشت،
ماهی، کیک و …، ظرف خالی را به مدت 5 تا 10 دقیقه آویزان کنید تا داغ شود، سپس برای گرم کردن غذا،
آن را خیلی بالاتر از حرارت مستقیم قرار دهید. مقداری فویل آلومینیومی را چروک کنید و در ته ظرف قرار دهید تا بهعنوان رنده عمل کند و غذا را روی آن قرار دهید.
زمان گرم کردن غذا نباید بیشتر از 10 دقیقه شود.
با شعله متوسط شروع کنید و اجازه دهید غذا بهآرامی بپزد.
سرخ کردن: برای سرخ کردن غذا، ساج را در ارتفاع پایین آویزان کنید تا داغ بماند.
هر زمان که با سهپایه آشپزی میکنید از یک اهرم بلند و محکم برای برداشتن ساج استفاده کنید تا ایمنی شما حفظ شود.
آشپزی با ساج و سه پایه سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|