از سهپایه آشپزی با ساج میتوان برای پخت هر غذایی که بخواهید در طبیعت استفاده کنید، مخصوصاً برای پخت غذاهایی که حاوی مواد اولیه خام (مانند تکههای گوشت یا سبزیجات) هستند یا حتی برای سوپها و خورشتهای که نیاز به پخت زیادی ندارند.
آشپزی با سهپایه همچنین به این معنی است که غذای شما کمتر مستعد سوختن است زیرا اگر ساج بهدرستی به زنجیر وصل و در ارتفاع مناسب باشد
در تماس مستقیم با شعلههای آتش یا زغال داغ نخواهد بود، درنتیجه غذای شما نمیسوزد.
توجه: ازآنجاکه همهچیزهایی که برای آشپزی با سه پایه با آن کار میکنید فلز داغ است حتماً از دستکشهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.
شکل سهپایه آشپزی بسیار ساده است، این ابزار دارای سهپایه نگهدارنده است
که در یک طرف به هم وصل هستند و زنجیری هم به آن متصل است.
جنس یکی از ویژگیهای مهم سهپایه است جنس فلز باید محکم و بادوام باشد.
پایه ها باید حداقل دارای 21 سانتیمتر ارتفاع باشند.
به مفاصل سهپایه توجه ویژهای داشته باشید. نقاطی که زنجیرها به هم متصل میشوند را بهدقت بررسی کنید.
اگر خودتان قصد ساخت سهپایه آشپزی دارید باید بگوییم که این کار از نظر ایمنی میتواند خطرناک باشد
زیرا اگر پایه ها بهخوبی به هم وصل نشوند احتمال اینکه دارای ثبات کافی نباشند وجود دارد
و ممکن است زمانی که ظرف را به آن متصل میکنید سقوط کند و باعث سوختن شما و اطرافیانتان شود.
برخی افراد نیز اقدام به ساخت سهپایه با چوب میکنند، این کار شاید برای مواقع ضروری خوب باشد، اما همیشه
از این روش استفاده نکنید زیرا ممکن است چوب آنقدری مقاوم نباشد که بتواند وزن قابلمه را تحمل کند.
نکته ایمنی: پایههای سهپایه آشپزی باید محکم در زمین قرار گیرد تا از لغزش جلوگیری شود. پایهها را روی سطح سخت مانند سنگ یا هیزم قرار ندهید.
سه پایه آشپزی در طبیعت کمپینگ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|