ویژگی های مهم سه پایه ساج
آگوست 30, 2021انتخاب بهترین سه پایه آشپزی کمپینگ
آگوست 30, 2021سهپایه آشپزی چیست؟
سهپایه آشپزی یک مکانیزم پختوپز بسیار رایج است که در اشکال و اندازههای مختلف موجود است.
سهپایهها به دلیل جمعوجور بودن و قابلیت ایجاد فاصله زیاد بین ساج و منبع سوخت برای پخت آهسته، محبوبیت بسیار زیادی بین طبیعت گردها دارند.
سهپایههای آشپزی در دو طرح اصلی ارائه میشوند – سهپایه مخصوص کباب کردن و سهپایه مخصوص پخت و پز همراه با ساج.
سهپایههای کباب پز در درجه اول برای کباب کردن و استفاده از ظروف سبک وزن و حتی فانوس استفاده میشوند. سهپایههای زنجیری برای آویزان کردن ساج و دیگر قابلمهها بکار میروند.
سهپایههای آشپزی یک انتخاب عالی برای پخت و پز هستند که در اینجا دلایل آن را با هم بررسی میکنیم:
پختوپز: ازآنجاییکه سهپایه سطح یکنواختی روی آتش ایجاد میکند، میتواند به پخت غذای شما کمک کند.
پخت آسان: سهپایه آشپزی با رنده کباب پزی، سطحی مناسب برای کباب کردن دور از آتش سوزان فراهم میکند.
همچنین به دلیل قابلیت تنظیم پایهها و تغییر فاصله، آشپزی با سهپایه آسان است.
جمعوجور بودن، حمل و نگهداری: از آنجایی که سهپایهها عمدتاً دارای پایههای عمودی با زنجیر و در برخی موارد توری و ساج هستند،
حمل و ذخیره آنها در سفرهای کمپینگ آسان است.
ایمنی: از آنجایی که برخی از سهپایه دارای رنده یا توری هستند بنابراین میتوانید قابلمه یا ماهیتابه را بر روی آن قرار دهید و بدون دردسر غذا را هم بزنید.
سهپایههایی که بدون رنده هستند از جنس محکم و بادوامی ساخته میشوند و ساختار محکم آنها
به گونهای طراحی شده است که به راحتی بتوان ساج یا هر گونه ظروف دیگری را به آن آویزان کرد.
همچنین مقاومت آنها به قدری است که میتواند وزن ساج و غذا را براحتی تحمل کند.
با این حال هنگام استفاده از سهپایه رعایت نکات ایمنی را فراموش نکنید و حتما دستکش مقاوم در برابر حرارت بپوشید.
سهپایه آشپزی چیست؟
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم