آشپزی با ساج و سه پایه سفری
آگوست 30, 2021ساج سه پایه آتش آشپزی در کمپینگ
آگوست 30, 2021آشپزی با ساج و اجاق هیزمی
هیچ چیزی لذتبخشتر از بودن در کنار آتش و آشپزی کردن روی آتش در طبیعت نیست.
اولین چیزی که باید بدانید این است که اجاقهای هیزمی بهترین گزینه برای پختوپز در طبیعت هستند. آشپزی با اجاق هیزمی بسیار بهتر و راحتتر از اجاق گازی است.
حتی اگر علاقهمند به آشپزی در فضای باز هستید میتوانید
از منقل هیزمی در خانه استفاده کنید زیرا این نوع اجاق قابلحمل و ارزان است و همیشه میتوانید
از آن در هر جایی که تمایل دارید استفاده کنید و از آتش لذت ببرید.
منقل هیزمی را در منطقهای امن و دور از درختان و سازههایی که ممکن است تحت تأثیر آتشسوزی قرار گیرند،
قرار دهید و مطمئن شوید که اجسام قابل اشتعال نزدیک منقل نیست. نکات ایمنی را همیشه رعایت کنید.
مرحله بعدی انتخاب چوب است. مطمئن شوید از چوب خشک شده و کهنه استفاده میکنید تا بتوانید از آتش ایمن و تمیزتر لذت ببرید.
ازآنجاییکه بیشتر پخت و پز با آتش بر روی هیزم انجام میشود، بهتر است
چوبهای سخت را انتخاب کنید تا آتش گرمتر و باکیفیتتری داشته باشید. اگر از اجاق هیزمی برای کباب کردن گوشت
یا ماهی استفاده میکنید و میخواهید غذا طعم دودی بگیرید، چوب درخت بلوط، گردو یا کهور تهیه کنید.
روشهای مختلفی برای پختوپز روی آتش وجود دارد و برای این کار شما به تجهیزات و وسایلی که مناسب این
کار هستند نیاز دارید. انتخاب اجاق هیزمی و تجهیزات مربوط به آن به نیاز و سبک آشپزی شما بستگی دارد؛
بنابراین هنگام خرید در نظر بگیرید که از اجاق هیزمی کجا میخواهید استفاده کنید و چه غذاهایی میخواهید با آن بپزید.
البته متوجه خواهید شد که باکمی خلاقیت و وسایل مناسب، میتوانید از منقل هیزمی خود برای
پختن تقریباً هر غذای استفاده کرد، غذاهایی مانند صبحانه، ماکارونی، گوشت، کباب، ماهی و سبزیجات و … که در آشپزخانه درست میکنید.
آشپزی با ساج و اجاق هیزمی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم