مزایای استفاده از ساج در کمپینگ
آگوست 31, 2021نکات ایمنی استفاده از ساج کمپینگ
آگوست 31, 2021بهترین نوع ساج برای فضای باز
نوع فلز مورد استفاده در ساخت ساج تأثیر زیادی بر نتایج آشپزی شما خواهد داشت.
هدایت، توزیع گرما و دوام ساج بسته به نوع و کیفیت فلز متفاوت است.
ساجهایی که از جنس فولاد کربنی، فولاد ضدزنگ، آلومینیوم و چدن هستند جزء رایجترین گزینههای موجودند.
همه آنها برای غذاهای سرخکردنی عالی هستند، اما هرکدام معایبی نیز دارند.
درنهایت، بهترین ساج برای استفاده در فضای باز ساجی است که مهمترین نیازهای شما را برآورده کند.
فولاد کربنی: فولاد کربنی ممکن است به اندازه فولاد ضدزنگ جذابیت نداشته باشد،
اما بادوامترین نوع فلز برای ظروف پختوپز مخصوصاً ظروف مخصوص آشپزی در فضای باز است،
ظروف آشپزی فولاد کربنی حتی از فولاد ضدزنگ بادوامتر و از چدن سبکتر و متنوعتر هستند.
همچنین گرما را سریعتر و یکنواختتر از سایر ظروف فلزی از جمله مس و تفلونی هدایت میکند.
فولاد کربنی بیشتر از فولاد ضدزنگ مستعد زنگزدگی است؛ بنابراین هنگام خرید مطمئن شوید که ظروف برای محافظت در برابر زنگزدگی روکش شده باشد.
فولاد ضدزنگ: که فولاد ضدزنگ 304 نیز نامیده میشود، بسیار بادوام، مقاوم در برابر حرارت و برای پختوپز بسیار ایمن است.
فولاد ضدزنگ بهراحتی تمیز میشود، درخشندگی خود را حفظ میکند و در برابر رشد باکتریها و همچنین زنگزدگی مقاوم است.
یک اشکال عمده ساج فولادی ضدزنگ این است که گرما را بهاندازه ساج آلومینیومی یا چدنی توزیع نمیکند.
چدن: ظروف چدنی در برابر حرارت بسیار مقاوم و محکم هستند. ساجهای چدنی در دماهای بالا و استفاده زیاد، دچار ترکخوردگی نمیشوند.
بزرگترین عیب چدن این است که گرما را بهاندازه فولاد ضدزنگ یا کربن توزیع نمیکند.
آلومینیوم: در هدایت گرما بهطور قابلتوجهی بهتر از فولاد ضدزنگ است.
ظروف آلومینیومی به دلیل مقرونبهصرفه بودن و گرم شدن سریع دارای محبوبیت زیادی است.
آلومینیوم سبکتر از فولاد ضدزنگ و بسیار سبکتر از کربن یا چدن است که کار با آن را در فضای باز راحت میکند.
آلومینیومی که سطح آن نچسب شده است، چندین سال برای شما دوام میآورد.
بهترین نوع ساج برای فضای باز
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم