استفاده از سهپایه و ساج یک روش عالی برای آشپزی در طبیعت است.
ساج یک وسیله ایدهآل است که میتواند هم تابه باشد و هم قابلمه حتی میتوانید با آن نان بپزید،
بعد از آن نیز بهراحتی تمیز میشود؛ اما یادگیری نحوه استفاده از سهپایه و ساج شاید برای بار اول در کمپ برای شما موقعیت دشواری باشد.
استفاده از ساج سالیان درازی است که رواج دارد.
آشپزی در آن طعم و لذت دیگری دارید.
یکبار که شما تکنیک آشپزی با ساج را یاد بگیرید میتوانید در مدت زمان کوتاهی برای خود، خانواده و دوستانتان غذاهای خوشمزهای بپزید.
ساجها معمولاً از چدن ساخته میشود و میتوانند مستقیماً روی آتش یا زغال قرار بگیرند.
به دلیل جنس و دوامی که دارند آسیبی نمیبینند. این نوع ساجها گرما را بهخوبی توزیع میکنند.
اطمینان از داشتن بهترین ظروف آشپزی در کمپ برای داشتن سفری راحت و بینظیر بسیار مهم است.
برای آشپزی با ساج میتوانید از سهپایه آتش استفاده کنید.
کافی است یکبار کار با آن را تمرین کنید و برای همیشه یکی از تجهیزات ضروری سفر شما خواهد شد.
آشپزی با ساج و سهپایه سادهترین و راحتترین روش است.
همه ما میدانیم چگونه آتش روشن کنیم،
بنابراین قرار دادن سهپایه همراه با ساج و غذا روی شعله کار آسانی است.
برای این روش ساج حتماً باید دارای دستهای باشد که بتوان آن را به سهپایه متصل کرد.
کنترل حرارت در این روش راحت است باید ساج را بهطور منظم بررسی کنید و در صورت نیاز با استفاده از زنجیر ساج را به شعله نزدیک یا دور کنید.
ساجهای فلزی این قابلیت را دارند تا دما را بهصورت یکنواخت توزیع و حفظ کنند.
داشتن سه پایه و ساج در سفر
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|