یکی از فواید ساجها این است که طیف متنوعی از غذاها را میتوان با آنها پخت.
از ساجها میتوان برای پخت همه نوع غذایی ازجمله سرخ کردن،
سرخ کردن عمیق، بخارپز کردن غذا یا حتی تهیه خورشت در خارج از خانه و طبیعت استفاده کرد.
پختوپز بروی آتش با ساج را میتوان به 4 مرحله تقسیم کرد.
قبل از انجام هر کار دیگری، بهتر است ساج را تمیز کنید تا از هرگونه گردوغبار آلودگی یا بقایای آخرین وعده غذایی شما پاک شود. بعد از پخت غذا،
اگر به آب یا صابون برای شستن ساج دسترسی ندارید، بهترین کار استفاده از دستمال مرطوب ضدعفونیکننده است.
پس از تمیز کردن ظرف، در صورت امکان آن را با نوعی ماده نچسب بپوشانید.
هنگام آشپزی با ساج، چون غذای خود را بهسرعت در دمای بسیار بالا سرخ میکنید،
بدون چرب کردن ساج، احتمال چسبیدن مقدار زیادی از غذا به آن وجود دارد. برای چرب کردن ساج میتوانید از روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، پالم یا کره استفاده کنید.
گرم کردن ساج قبل از قرار دادن غذا در آن باعث میشود ماده پوششی بهخوبی جذب ساج شود، همچنین مدت زمان پخت نیز کم میشود.
برای گرم کردن ساج، کافی است آن را روی آتش نگهدارید تا با حرارت مستقیم گرم شود. تقریباً در عرض 1 تا 2 دقیقه،
ساج شما شروع به دود کردن میکند که نشاندهنده آماده بود آن برای پخت است.
هنگامیکه ساج گرم شد وقت قرار دادن غذا در آن است.
اگر وعده غذایی شما ساده است و فقط از یک نوع تشکیلشده است دیگر نیازی نیست که در مورد نحوه قرار دادن غذا توجه خاصی داشته باشید
اما اگر وعده غذایی شما شامل چندین نوع غذا است، مانند سرخ کردن گوشت و سبزیجات،
بهتر است هر نوع غذا را به ترتیب خاصی بپزید. درنهایت وقتی غذا آماده شد میتوانید میل کنید.
برای پختوپز در ساج میتوانید از اجاق هیزمی یا سهپایه آتش استفاده کنید.
روش استفاده از ساج کمپینگ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|