بعد از پخت غذا و خوردن آن نوبت تمیز کردن ساج است. اگر ساج شما از جنس آلومینیوم است میتوانید مانند هر ظرف دیگری آن را بشویید، اما اگر ساج شما چدنی است مراحل زیر را دنبال کنید:
برداشتن باقیمانده غذا:
برخی معتقدند که برای شستن ساج نباید از مواد شوینده مانند صابون استفاده کرد اما برخی دیگر معتقدند در صورت ملایم بودن شوینده ایرادی ندارد. بههرحال اگر آثار غذا روی ساج باقیمانده میتوانید از آب گرم یا جوش استفاده کنید و در صورت لزوم با اسکاچ یا برس پلاستیکی ساج را بشویید. بعد از شستن، سریع آن را با دستمال خشک کنید تا از رنگ زدن آن جلوگیری شود.
روغن:
بعد از خشک کردن ساج، همه سطوح آن را با یک لایه روغن سبک بپوشانید. بهتر است از روغنهای گیاهی استفاده کنید.
هنگام تمیز کردن ساج چند کار وجود دارد که قطعاً نباید انجام دهید:
اگر ساج شما دچار زنگزدگی شد با چند روش میتوانید آن را از بین ببرید.
قبل از تمیز کردن حتماً اجازه دهید که ساج خنک شود.
برای آشپزی یا کباب کردن در کمپ نیازی نیست غذا را روی آتش مستقیم قرار دهید با ابزارهای مناسب و کمی تمرین میتوانید تقریباً هر وعده غذایی را بهراحتی درست کنید. سهپایه آتش و ساج ابزاری همه کاره است که میتوانید در تهیه غذاها در طبیعت استفاده کنید. با مراقبت و نگهداری صحیح از ساج میتوانید سالها از آن استفاده کنید.
نظافت و مراقبت از ساج
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
ملزومات کمپینگ، طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|