سه پایه آتش قابلحمل برای سفر
آگوست 31, 2021راهنمای خرید سه پایه آتش و ساج
آگوست 31, 2021ضرورت استفاده از ساج سفری
ساج یک ظرف مخصوص پختوپز است که در اکثر کشورهای آسیایی مانند چین، ژاپن، تایلند،
مالزی، فیلیپین و حتی هند و ایران نیز استفاده میشود. ساجها اغلب از دو لایه فولاد کربنی ساخته و چکشکاری میشوند.
کاسههایی کمعمق دارند و دارای قطرهای مختلفی هستند.
ساجهای سنتی از یک منحنی سهمی پیروی میکنند و گرد هستند،
درحالیکه ساجهای غربی دارای ته مسطح هستند که بهراحتی روی اجاقبرقی قرار میگیرند.
ساج اغلب برای سرخ کردن غذاها استفاده میشود، اگرچه کاربردهای دیگری از جمله سرخ کردن عمیق، بخارپز، خورشت و جوشاندن نیز دارد.
چرا باید از ساج استفاده کنیم؟
قسمت خمیده و کنارههای شیبدار ساج سنتی مزایای زیادی برای پختوپز دارد.
اول و شاید مهمترین مزیت آن این است که قسمت خمیده اجازه میدهد که مقدار کمی روغن در کف ساج جمع شود.
این بدان معنی است که سرخ کردن میتواند به شیوهای بسیار سالم انجام شود.
اگرچه کل ساج روی اجاقگاز یا آتش گرم میشود اما گرما در انتهای ساج متمرکز میشود.
این ویژگی به شما این امکان را میدهد تا مواد را در داغترین قسمت ساج در روغن بسیار کمی تفت دهید و سپس مواد را در کناره ساج بگذارید تا پختوپز در دمای ملایمتری انجام شود.
سپس میتوانید مواد بیشتری در کف ساج بگذارید.
چگونه از ساج استفاده کنیم؟
ساج را روی حرارت زیاد گرمکنید و کمی روغن بادامزمینی را در اطراف آن بچرخانید تا قسمت داخلی ساج با روغن پوشیده شود. سپس غذای موردنظر خود را درون ساج سرخکنید.
اگر از ساج دستساز چکشخورده استفاده میکنید، بخشهایی که چکشکاری شده است دارای اصطکاک هستند و از لیز خوردن غذای پخته از کنارهها به داغترین قسمت ساج جلوگیری میکنند.
بقیه مواد غذایی را به ترتیب اولویت اضافه کنید و غذای خوشمزهای با ساج آماده کنید.
ابعاد و وزن ساجها بهگونهای است که قابلیت حمل دارند و میتوان از آنها برای آشپزی در طبیعت و فضای باز نیز استفاده کرد.
ضرورت استفاده از ساج سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم