داشتن سه پایه و ساج در سفر
آگوست 31, 2021شروع آشپزی با سه پایه و ساج
آگوست 31, 2021نظافت و مراقبت از ساج
بعد از پخت غذا و خوردن آن نوبت تمیز کردن ساج است. اگر ساج شما از جنس آلومینیوم است میتوانید مانند هر ظرف دیگری آن را بشویید، اما اگر ساج شما چدنی است مراحل زیر را دنبال کنید:
برداشتن باقیمانده غذا:
برخی معتقدند که برای شستن ساج نباید از مواد شوینده مانند صابون استفاده کرد اما برخی دیگر معتقدند در صورت ملایم بودن شوینده ایرادی ندارد. بههرحال اگر آثار غذا روی ساج باقیمانده میتوانید از آب گرم یا جوش استفاده کنید و در صورت لزوم با اسکاچ یا برس پلاستیکی ساج را بشویید. بعد از شستن، سریع آن را با دستمال خشک کنید تا از رنگ زدن آن جلوگیری شود.
روغن:
بعد از خشک کردن ساج، همه سطوح آن را با یک لایه روغن سبک بپوشانید. بهتر است از روغنهای گیاهی استفاده کنید.
هنگام تمیز کردن ساج چند کار وجود دارد که قطعاً نباید انجام دهید:
-
هرگز از صابون یا شوینده قوی استفاده نکنید
-
هرگز از برسهای فلزی یا اجسام تیز استفاده نکنید
-
هرگز اجازه ندهید آب روی ساج چدنی باقی بماند زیرا باعث زنگ زدگی میشود
-
هرگز از صابون استفاده نکنید زیرا ممکن است وارد منافذ شود و بر طعم غذا اثر میگذارد
اگر ساج شما دچار زنگزدگی شد با چند روش میتوانید آن را از بین ببرید.
- از سیم ظرفشویی یا برس سیمی برای تمیز کردن آن استفاده کنید. هنگامیکه زنگزدگی از بین رفت باید ساج را دوباره با روغن چرب کنید.
- برای چند ساعت آن را در نوشابه قرار دهید سپس با برس سیمی روی آن بکشید.
قبل از تمیز کردن حتماً اجازه دهید که ساج خنک شود.
برای آشپزی یا کباب کردن در کمپ نیازی نیست غذا را روی آتش مستقیم قرار دهید با ابزارهای مناسب و کمی تمرین میتوانید تقریباً هر وعده غذایی را بهراحتی درست کنید. سهپایه آتش و ساج ابزاری همه کاره است که میتوانید در تهیه غذاها در طبیعت استفاده کنید. با مراقبت و نگهداری صحیح از ساج میتوانید سالها از آن استفاده کنید.
نظافت و مراقبت از ساج
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
ملزومات کمپینگ، طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت