همه چیز درباره تجهیزات آشپزی در طبیعت
سپتامبر 9, 2021نکات ایمنی آشپزی در طبیعت
سپتامبر 9, 2021همه چیز درباره گریل و باربیکیو قابل حمل
همه چیز درباره گریل باربیکیو قابل حمل که باید بدانبد، وقتی صحبت از گریلهای قابل حمل میشود شما عمدتاً به سراغ دو نوع گریل میروید:
گریلهای پروپان و زغالی.
هر دو مزایا و معایب خود را دارند که ما در اینجا به آنها میپردازیم
بنابراین میتوانید تصمیم بگیرید که بهترین گریل قابل حمل برای شما کدام است.
پروپان:
از بین دو مدل گریل پروپانی و زغالی، استفاده از گریل پروپانی راحتتر است زیرا سریعتر میتوانید با آن کار کنید.
اکثر آنها دارای سیستم جرقه زن الکترونیکی هستند که فقط با فشار یک دکمه شروع به کار میکنند.
در صورتی که راهاندازی گریل زغالی قابل حمل ممکن است کمی زمانبر باشد.
شما میتوانید درجه حرارت گریلهای پروپانی را بهراحتی کنترل کنید زیرا میتوانید میزان گاز ورودی به آن را تنظیم کنید.
این بدان معناست که از مشکلات متداولی مانند شعلهور شدن، نپختن یا زیاد پختن غذا جلوگیری میشود.
گاز همچنین بسیار تمیزتر میسوزد و دود تولید نمیکند، بنابراین از این نوع گریلها حتی میتوان در داخل خانه هم استفاده کرد.
استفاده از گریلهای پروپانی بسیار آسان است به این دلیل که گریل بسیار سریع خنک میشود
و دیگر نگرانی بابت تمیز کردن خاکستر ندارید.
گریلهای پروپانی مزایای قابل توجهی دارند اما به اندازه زغال نمیسوزند، به این معنی که شما نمیتوانید غذا را به طور یکنواخت بپزید.
همچنین با گریلهای پروپانی شما نمیتوانید طعم غذا را دودی کنید، طعمی که بسیاری از افراد عاشق آن هستند.
دودی شدن طعم غذا را بسیار خوشایند و خوشمزه میکند و طرفداران زیادی دارد.
هزینه یکی از عوامل مهم و تعیین کننده برای خرید گریل قابل حمل است.
هزینه خرید و راهاندازی گریلهای پروپانی بیشتر است و شما باید همیشه نگران پر کردن مخزن گاز باشید.
بنابراین گریلهای پروپانی بیشتر از گریلهای زغالی برای شما هزینه دارند.
مخزنهای پروپان بعد از چند بار مصرف خالی میشوند و هر جا که میخواهید
بروید باید آن را با خود ببرید و در صورت لزوم منبع یدکی هم با خود داشته باشید.
گریل زغالی:
احتمالاً بزرگترین مزیت در مورد گریلهای زغالی ذائقه است زیرا اکثر افراد
میگویند که آنها طعم غذایی که با گریل کبابی در مقایسه با غذایی که با گریل پروپان پخته میشوند را بیشتر ترجیح میدهند.
زیرا گریل زغالی این امکان را به شما میدهد تا غذا را برشته کنید کاری که نمیشود با گریل پروپانی انجام دهد.
همانطور که در بالا گفته شد، زغال راحتتر و بیشتر از پروپان در دسترس است و قیمت بسیار کمتری دارد.
برای حمل و نقل گریل باید مطمئن شوید که مخازن پروپان شما در موقعیت صحیح ذخیره شده و تهویه مناسبی دارند.
برای حمل گریل زغالی شما هیچ کدام از این نگرانیها را ندارید زیرا میتوانید آنها
را براحتی در ماشین خود قرار دهید و همچنین پس از اتمام کار لازم نیست نگران پر کردن مجدد مخزن سوخت آن باشید.
در حالی که دود گریل زغالی از نظر طعم میتواند
از بسیاری جهات یک مزیت باشد میتواند جنبه منفی نیز باشد زیرا دود میتواند تمام فضا را پر کند.
بنابراین ممکن است نتوانید از گریل زغالی در فضای بسته استفاده کنید.
برای فضاهای بسته و کوچک انتخاب گریل پروپانی انتخاب معقولتر و مناسبتری برای کباب کردن است.
همچنین استفاده از گریل زغالی میتواند کمی باعث به هم ریختگی و کثیفی شود.
اگر زغال را لمس کرده باشید میدانید که چگونه میتواند دستان شما را براحتی سیاه و کثیف
کند و همچنین در صورتی که لکه آن برای روی لباس شما بماند پاک شدن آن بسیار دشوار خواهد بود.
در حالی که با استفاده از گریلهای پروپانی دیگر نگرانی بابت این موضوع نخواهید داشت.
پس از اتمام کار، میتوانید مخزن پروپان را خاموش کنید، در حالی که با گریل زغالی باید زغالهای داغ را خاموش کنید
و خاکستر باقی مانده را نیز از گریل خارج کنید
بهترین انتخاب برای شما گریلی است که بتواند بین یک تجربه خوشطعمتر و تمیزتر تعادل ایجاد کند.
تفاوتهای متمایزی بین این دو نوع گریل وجود دارد، بنابراین انتخاب مناسبترین گریل به سبک آشپزی و نیازهای شما دارد.
کاربرپسند بودن
از لحاظ ویژگی کاربر پسند بودن، استفاده از گریلهای پروپانی نسبت به دیگر گریلها
راحتتر است زیرا سریعتر روشن میشوند و کنترل حرارت آنها بسیار آسان است.
داشتن سیستم جرقهزن ویژگی است که باید به آن توجه داشته باشید.
با وجود سیستم جرقهزن بهراحتی میتوانید گریل را روشن کنید اما بهتر است کبریت یا فندکی برای مواقعی که احتمال روشن نشدن گریل وجود دارد بهمراه داشته باشید.
هنگامی که مخزن پروپان را به گریل وصل کردید مشکل زیادی برای استفاده از آن نخواهید داشت و حرارت را هم به آسانی میتوانید کنترل کنید.
کنترل دما در گریل زغالی نیاز به تمرین و تجربه بیشتر دارد به همین دلیل شاید کمی از محبوبیت آن کم کند.
برخی از افراد گریلهای زغالی را به دلیل بودن در فضای باز و معاشرت با اطرافیان هنگامی که در این مدت غذا در حال آماده شدن است دوست دارند.
همچنین تأثیری که بر طعم غذا دارد آنها را محبوبتر میکند.
اما اگر میخواهید غذای شما سریع آماده شود بهتر است از گریلهای گازی استفاده کنید.
عناصر گرمایش
هنگام انتخاب هر نوع گریلی باید مطمئن شوید که گریل به گونهای طراحی شده که بتوان خطر شعلهور شدن آن را کنترل کرد.
گریل ممکن است با ریختن هر چیزی از ظرف بر روی آتش شعلهور شود.
چربی غذا که باعث شعلهور شدن آتش میشود نه تنها خطرناک نیست بلکه بر طعم غذا هم تأثیر میگذارد.
در گریلهایی که فاصله توری تا شعله زیرین آن کم است
خطر شعلهور شدن بسیار زیاد هست زیرا زمانی که به هر دلیلی آتش شعلهور شود شما زمان زیادی برای واکنش مناسب ندارید.
ابزارهای مناسبی وجود دارد که از این مسئله جلوگیری میکند.
شما میتوانید از صفحههای گریلهایی استفاده کنید که روی شعله قرار میگیرند و اجازه نمیدهند چربی به شعله برسد.
کیفیت گریل
وقتی صحبت از انتخاب گریل میشود کیفیت و جنس گریل از عوامل کلیدی هستند که حتماً باید به آن توجه داشته باشید.
گریلی که انتخاب میکنید باید دوام بالایی داشته باشد تا بتواند سالها برای شما کار کند.
عوامل دیگری مانند سبک بودن، استفاده آسان و همچنین قابلیت خنک شدن سریع را نیز باید در نظر گرفت.
آلومینیوم جنس عالی برای گریل قابل حمل است زیرا دوام بالایی دارد و در برابر زنگ زدگی نیز مقاوم است.
همچنین دارای خاصیت جذب و توزیع یکنواخت گرما است که به روند پخت و پز کمک میکند.
اکثر توریهای گریل دارای روکش سرامیکی هستند که به شما این امکان را میدهند تا غذا را به شیوهای مؤثر برشته کنید تا طعم بهتری بگیرد.
توریهای گریل که از جنس فولاد ضد زنگ هستند نیز بسیار کاربرد دارند اما رنگ غذا را قهوهای نمیکنند.
وقتی صحبت از جنس گریلی میشود که به فرایند پخت کمک میکند، هیچ چیز بهتر از چدن نیست.
چدن باعث میشود طعم غذا بسیار بهتر شود. نقطه ضعف بزرگ در مورد توری چدنی وزن آن است.
گرچه گریلهای سبکی وجود دارد که بهراحتی قابل حمل هستند و وزن توری چدنی زیاد مشکل ساز نمیشود.
سوخت
هنگام استفاده از گریل پروپانی این سؤال بوجود می آید
که برای سفر چقدر به گاز پروپان نیاز است تا از حمل وزن اضافی و سنگین خودداری شود و سوخت هم تمام نشود.
اگر قابل حمل بودن برای شما مهم است میتوانید چند مخزن نیم کیلویی با خود ببرید.
اگر نزدیک ماشین خود چادر میزنید بهتر است چند مخزن پروپان یدکی با خود به همراه داشته باشید
یا از یک مخزن بزرگتر که بتوانید آن را پر کنید استفاده نمایید.
در بسیاری از اردوگاهها شما این امکان را دارید تا مخازن پروپان بیشتری تهیه کنید.
با استفاده از گریل زغالی شما بهراحتی میتوانید هر کجا که میخواهید بروید چند کیسه زغال با خود داشته باشید.
از این رو شما سوخت کافی برای گریل دارید و مجبور نیستید به اندازه گاز پروپان در مصرف آن دقیق باشید.
حمل آن بسیار راحت است و فضای زیادی هم اشغال نمیکنند.
دریچهها و جریان هوا
هنگام انتخاب گریلهای زغالی باید مطمئن شوید
که محل قرارگیری هواکش عالی است زیرا با استفاده از آن شما میتوانید دمای ورودی و خروجی از گریل را کنترل کنید.
بدیهی است که گریلهای زغالی دارای دکمهای نیستند که بتوان دما و حرارت را کنترل کرد،
بنابراین شما باید بتوانید اکسیژن ورودی به آتش را کنترل کنید.
به منظور تأمین آتش و گردش هوای مناسب بهتر است گریل دارای نوعی هواکش در قسمت بالا و همینطور در محفظه باشد.
دسترسی به این هواکشها باید آسان باشد تا بتوانید شعلههای آتش را به طور مؤثر کنترل کنید.
فایرباکس گریل
فایرباکس مهمترین بخش هر نوع گریل است و به طور کلی هرچه فضای بیشتری در اختیار داشته باشید، پختن غذای دلخواه شما آسانتر خواهد بود.
زیرا فاصله بیشتری بین زغالهای داغ و غذا خواهید داشت و احتمال سوختن غذا بسیار کم میشود.
فضای اضافی در گریل میتواند کاربرد زیادی داشته باشد و بسیار مفید است.
فضای اضافی به شما این امکان را میدهد که زغالهای بیشتری در آتش بگذارید
تا گریل بتواند گرما را به طور یکنواخت توزیع کند و شما مطمئن شوید که شعله ملایمتری برای زمان پخت طولانیتر دارید.
همچنین داشتن فضای بیشتر باعث میشود شما یک نقطه سرد داشته باشید
تا بتوانید غذا را در آنجا خنک کنید و از شعلههای داغ دور نگه دارید و در عین حال بتوانید حرارت آتش را کم کنید.
درپوش
درپوش میتواند نقش مهمی در کنترل حرارت غذای شما داشته باشد
زیرا اگر دارای دریچه هوا باشد میتواند به گردش هوا کمک کند و شما بهتر میتوانید دما را کنترل کنید.
پس از اتمام پخت غذا، در صورتی که گریل دارای درپوش باشد به شما این امکان را میدهد که با کمک دسته آن، گریل را بهراحتی حمل کنید.
اگر دسته از جنس نایلون باشد همیشه خنک میماند بنابراین برای حمل گریل با مشکل مواجه نمیشوید.
اندازه گریل
زمانی که قصد انتخاب و خرید گریل دارید اندازه گریل نیز یکی از عوامل مهمی است که باید به آن توجه کنید.
هنگام استفاده از گریل باید تعداد نفراتی که میخواهید برای آنها آشپزی کنید را در نظر بگیرید.
اگر شما برای چهار نفر یا کمتر به طور گاه به گاه آشپزی میکنید،
اکثر گریلهای کوچک و متوسط زغالی و گریلهای گازی دو شعله برای شما مناسب هستند.
در صورتی که میخواهید برای گروههای بزرگتر غذا آماده کنید باید از گریلهای بزرگتر که به این منظور طراحی شدهاند استفاده کنید.
در نهایت هنگام انتخاب گریل باید به عواملی مانند سبک آشپزی، نوع سفر،
اندازه گروه توجه کنید تا بتوانید مناسبترین گریلی که مطابق با نیازهای شماست را انتخاب کنید.
با گریلها میتوانید غذاهای متنوعی آماده کنید و در حین آماده شدن غذا با دوستان و اطرافیان خود معاشرت کنید و دورهمیهای بی نظیری داشته باشید.
از گریلهای قابل حمل هم در سفر و هم در حیاط خانه خود میتوانید استفاده کنید،
وزن زیادی ندارند و فضای زیادی هم اشغال نمیکنند، شما بهراحتی میتوانید آنها را در خانه یا ماشین خود جا دهید.
همه چیز درباره گریل باربیکیو قابل حمل
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم