پنج ابزار مهم آشپزی در طبیعت
سپتامبر 11, 2021آمادهسازی غذا برای کمپینگ
سپتامبر 11, 2021راهنمای آشپزی در کمپ
تابستان فصل رفتن به کمپ و لذت بردن از طبیعت است.
هیچ چیزی زیباتر از خوابیدن زیر سقف آسمان و دور شدن از استرس و شلوغی زندگی شهری نیست.
برخی تصور میکنند کمپینگ سرگرمی خشن و سختی است.
برخی از فعالیتها در کمپینگ شاید کمتر خواستنی و جذاب به نظر برسند..
شاید آشپزی در کمپ برای شما یکی از آن فعالیتهای نه چندان جذاب باشد،
دور بودن از آشپزخانه و نبود امکانات آشپزی را کمی برای شما سخت میکند.
اما این روزها تجهیزاتی وجود دارد که سفر و گردش شما را بسیار راحت تر می کند و تکنولوژی در کنار شماست.
در صورتی که قبل از سفر در مورد آشپزی در کمپ تحقیق و برنامهریزی کنید متوجه میشوید
که پخت و پز روی آتش آنچنان که انتظار داشتید سخت نیست.
یادگیری آشپزی در کمپ آسان است اما تسلط بر آن دشوار است.
ممکن است برای آشپزی در کمپ از همان موادی که در خانه بکار میبرید استفاده کنید اما مانند آشپزی در خانه نیست.
شما در کمپ یخچال یا فر با حرارت بالا آماده ندارید مگر اینکه بتوانید آتش خوبی روشن کنید.
باید روشها و تکنیکهای روشن کردن آتش را یاد بگیرید، روشن کردن آتش خوب بستگی به غذایی که میپزید دارد.
از آنجا که شما چاقوی 20 تکه، آبکش، وافل پز و سایر وسایل لوکس آشپزخانه خود را به همراه ندارید،
باید بدانید که چه تجهیزات آشپزی برای سفر کمپینگ خود بخرید و به همراه داشته باشید.
برای استفاده از تجهیزات جدید ، باید تکنیک های مناسب آشپزی در کمپ را بیاموزید
که می تواند به شما در تهیه انواع غذاها بر روی آتش کمک کند.
برپا کردن آتش
اولین قدم برای برپا کردن آتش یافتن چوب مناسب است.
چوب ایده آل برای آتش، چوب سخت و خشک است.
قطع شاخه های سبز و تر درختان تجربه آشپزی را برای شما خسته کننده تر می کند.
سوزاندن چوب تر و سبز دود زیادی تولید می کند و ممکن است باعث آلوده شدن هوا شود.
همچنین شما و تمام وسایلتان بوی دود خواهد گرفت.
اگر نتوانستید هیزم خشک در نزدیکی کمپ خود پیدا کنید، میتوانید چوب مناسب
را از فروشگاههای مخصوص تجهیزات کمپینگ و طبیعت گردی محلی خریداری کنید.
پس از تهیه چوب مناسب، باید محل روشن کردن آتش را انتخاب کنید.
بهترین نقاط برای روشن کردن آتش زمین مسطح، دارای سنگ و عاری از هرگونه بوته یا شاخه درختان کم ارتفاع است.
اگر در محل کمپ جایی برای روشن کردن آتش وجود دارد بهتر است از همان استفاده کنید.
هنگامی که محل مورد نظر خود را انتخاب کردید،
سعی کنید دوازده سنگ یا بیشتر به اندازه توپ بیسبال جمع آوری کنید و آنها را به شکل “U” برای روشن کردن آتش بچینید.
اگر باد شدیدی میوزد، باید مراقب باشید، آتش را حفظ کنید
تا خاکسترهای داغ پراکنده نشوند زیرا ممکن است منجر به آتش سوزی در جاهای دیگر شوند.
برای این کار میتوانید یک سنگ بزرگ را به سمت باد قرار دهید تا به عنوان بادگیر از رسیدن باد به آتش جلوگیری کند.
همچنین به شما کمک میکند تا بتوانید آتش را کنترل کنید و هنگام پخت و پز دود فقط در یک جهت حرکت کند.
اکنون که منقل خود را درست کردید کاغذ مچاله شده را در ته منقل بگذارید.
چوبها و آتش زنههای کوچک را صاف، بصورت ضربدری و متناوبی روی کاغذ قرار دهید و آن را کاملاً بپوشانید.
آتش را با روشن کردن کاغذ زیر چوبهای کوچک روشن کنید.
زمانی که چوبهای کوچک آتش گرفتند چوبهای بزرگتر را به آنها اضافه کنید و بصورت یکنواخت آنها را در منقل پخش کنید.
همانطور که آتش می سوزد و چوب به ذغال تبدیل می شود،
از یک چوب بلند برای جابجایی زغال ها استفاده کنید و آنها را از هم دور یا نزدیک کنید.
این کار باعث میشود یک طرف آتش از طرف دیگر داغتر شود.
پس از آنکه چوبها کاملاً به زغال تبدیل شدند و یک لایه سفید یا خاکستری آنها را پوشاند،
توری یا صفحه گریل را روی سنگ ها بگذارید و به آشپزی بپردازید.
به یاد داشته باشید که برای کمپ خود از فروشگاههای محلی که در کمپ وجود دارند هیزم محلی بخرید.
اگرچه آوردن هیزم از خانه آسان تر است،
اما می تواند به گسترش آفات و بیماری های گیاهی که باعث کاهش جمعیت درختان میشود منجر شود.
تجهیزات آشپزی در کمپ
مهمترین چیزی که برای آشپزی در کمپ نیاز دارید برنامه ریزی و صبر است.
ظروف، قابلمه ها، ماهیتابه ها و تجهیزات مدرن آشپزی به شما کمک میکند غذاهای متنوعی درست کنید.
همانطور که همه مشتاقان طبیعت و طبیعت گردی میدانند همیشه احتمال وقوع هر گونه اتفاق غیر منتظرهای وجود دارد.
بنابراین بهتر است با برنامه ریزی برای هر گونه اتفاقی آماده شوید.
مطمئن شوید که همه وعده های غذایی خود را از قبل برنامه ریزی کردهاید.
مواد غذایی که باید خنک بمانند را در محفظه خنک کننده قرار دهید.
قبل از رفتن به سفر مواد غذایی را آماده و برای هر وعده مشخص کنید
یا آنها را در خانه بپزید تا در کمپ فقط آنها را گرم و میل کنید.
با این روش شما فرصت زیادی در طبیعت برای پرداختن به فعالیتهای دیگر دارید و لازم نیست زمان زیادی صرف آماده کردن غذا کنید.
محبوب ترین ابزار آشپزی در کمپ، ساج است.
تابهای بزرگ و ضخیم است که دارای دستهای برای آویزان کردن از سهپایه آتش است.
با این حال، اگر با گروه بزرگی به کمپ میروید می توانید از ساجی که روی آتش قرار گرفته است
برای پخت نان و انواع خورشت یا به عنوان یک کاسه بزرگ برای سرو غذا استفاده کنید.
بیشتر وسایل آشپزی مورد نیاز برای کمپ را می توانید در آشپزخانه معمولی پیدا کنید.
اما قبل از اینکه از آنها در طبیعت استفاده کنید مطمئن شوید که لوازم آشپزخانه شما به اندازه کافی با دوام هستند
تا بتوانند در فضای باز در برابر عوامل طبیعی دوام آورند.
به عنوان مثال، قاشق چوبی که در خانه استفاده می کنید قابل استفاده برای آشپزی در کمپ و طبیعت نیست.
قابلمه ها و ماهی تابه های چدنی برای آشپزی روی آتش مناسب هستند و دوام بالایی نیز دارند.
گرچه به دلیل وزن بالایی که دارند حمل و نقل آنها کمی دشوار است.
هر چه قاشق و ملاقهای که استفاده میکنید دسته بلندتری داشته باشد دست شما کمتر در معرض سوختگی با آتش قرار میگیرد.
اگر برپا کردن آتش و آشپزی در پایان یک روز و پیادهروی طولانی برای شما طاقت فرسا و سخت است
یا اگر اتفاقی برای تجهیزات آشپزی شما افتاد و قادر نبودید غذایی آماده کنید میتوانید برای خود در طبیعت غذا پیدا کنید.
اگر فصل مناسب باشد، بسیاری از انواع توت ها، قارچ ها و سبزیجات رسیده در طبیعت هستند
که به عنوان غذا میتوانید از آنها استفاده کنید.
با این حال، بسیار مراقب باشید، زیرا برخی از گونه های قارچها و توتهای وحشی سمی هستند.
تکنیک های آشپزی در کمپ
حالا که آتش را روشن کردهاید و همه وسایل آشپزی که برای پخت غذا نیاز دارید تمیز و آماده هستند وقت تهیه کردن غذاست.
تکنیکهای مختلفی برای پخت غذا در کمپ و طبیعت وجود دارد و شما بسته به نیاز و سلیقه خود میتوانید از آنها استفاده کنید.
لازم نیست فقط از یک روش آشپزی پیروی کنید، هرگز نگران و سرگردان نشوید.
غذاهای مختلف به طرق مختلف بهتر پخته می شوند، بنابراین به یاد داشته باشید که ذهن خود را بر روی یک روش متمرکز نکنید.
روشهای مختلف را امتحان کنید تا به بهترین نتیجه برسید.
یکی از گزینه هایی که ممکن است در نظر بگیرید این است که از زغال چوب سخت برای روشن کردن آتش استفاده کنید.
زغال چوب به شما این امکان را میدهد تا غذا را درست بالای زغالها بپزید.
همه غذاها از جمله نان برای نان تست، بیسکویت و گوشت وقتی مستقیماً
روی ذغال داغ پخته می شوند طعم بسیار خوبی میگیرند زیرا طعم آنها کبابی میشود.
چوب نیز رسانای خوبی برای گرما است، بنابراین اگر چوب خشک و مناسبی پیدا کردید
می توانید از آن برای روشن کردن آتش استفاده کنید.
زغالهای تودهای و قالبی نیز گزینههای خوبی برای استفاده در آتش و کبابی کردن غذاها هستند.
به طرز شگفت انگیزی می توان از برگ ها در پخت و پز روی آتش استفاده کرد.
می توانید گوشت آماده شده خود را در برگ کلم یا کاهو محکم بپیچید و آنها را مستقیماً روی ذغال قرار دهید.
این کار گوشت شما را مرطوب نگه می دارد.
اگر قوطی قهوه خالی دارید آنها را با خود به طبیعت ببرید، از آن استفادههای زیادی میتوان کرد.
مقدار زیادی از غذا برای پخت و پز را میتوانید در قوطی های قهوه نگه دارید، تقریباً مانند یک ظرف.
گوشت و سبزیجات را میتوانید در داخل قوطی قهوه بصورت لایه لایه قرار دهید،
سپس روی قوطی را با فویل بپوشانید و روی آتش ذغال قرار دهید.
همچینن ایده خوبی است اگر روی قوطی که با فویل پوشاندید زغال داغ بریزید
زیرا باعث می شود که روند گرمایش بیشتر شبیه پخت در فر شود.
حتی می توانید داخل مواد غذایی دیگر، غذا بپزید.
به عنوان مثال، داخل پرتقال را خالی کنید و داخل آن را با مخلوط
کیک پر کنید و قبل از قرار دادن پرتقال روی آتش، آن را با فویل بپیچید،
بعد از حدود ده دقیقه کیک شما آماده میشود و میتوانید میل کنید.
برای آشپزی در طبیعت باید خلاقیت داشته باشید، از تمام امکاناتی که دارید میتوانید برای خلاقیت خود استفاده کنید.
مطمئناً می توانید از یک ماهیتابه برای تهیه املت خوشمزه یا از ساج برای تهیه نان استفاده کنید.
همچنین هنگام پخت و پز روی آتش نیز تکنیک های جایگزین زیادی در اختیار شما قرار دارد
که با آزمون و خطا میتوانید بهترین روش را انتخاب کنید.
اگر غذای فریز شده همراه دارید، به یاد داشته باشید که برخی ادویه جات و گیاهان معطر را بهمراه خود ببرید.
با افزودن افزودن چاشنی های مناسب و ادویهجات معطر بسادگی می توانید یک غذای خسته کننده و بیمزه را خوشمزه و طعم دار کنید.
در حال حاضر شما آماده هستید تا یک غذای لذیذ در کمپ و طبیعت درست کنید!
تمام تجهیزات لازم را جمع آوری کرده و دوستان خود را همراه خود ببرید
تا بتوانید آنها را با مهارت های بقا در طبیعت و فضای باز تحت تأثیر قرار دهید.
اما فراموش نکنید که نکات ایمنی را هنگام آشپزی در کمپ فراموش نکنید.
از آنجایی که با آتش مستقیماً کار میکنید مراقب باشید.
اگر کودکانتان با شما در کمپ هستند اجازه ندهید که به آتش نزدیک شوند.
از روشن کردن آتش نزدیک درختان،
پوششهای گیاهی و چادر خود خودداری و حداقل فاصله مناسب را رعایت کنید.
برای برداشتن ساج یا قابلمه از روی آتش از یک میله بلند و محکم یا دستکش مقاوم به حرارت استفاده کنید.
بعد از بازگشت از کمپ حتماً آتش را خاموش کنید و اجازه دهید که خاکستر کاملاً خاموش شود.
برای خاموش و سرد شدن خاکستر میتوانید از آب یا شن و ماسه استفاده کنید.
آب را به گونهای روی خاکستر بریزید که کاملاً در آب غرق شوند و شعله قرمز نداشته باشند.
اگر با خاک آن را خاموش میکنید با یک چوب یا بیل آن را بهم بزنید تا حرارت آن کم شود.
راهنمای آشپزی در کمپ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم