آمادهسازی غذا برای کمپینگ
سپتامبر 11, 2021غذاهای مناسب کمپینگ و طبیعت گردی
سپتامبر 14, 2021چگونه در کمپ آشپزی کنیم؟
چگونه در کمپ آشپزی کنیم؟ وقتی در طبیعت کمپ می زنید، هیچ فعالیتی مانند آشپزی لذت بخش نیست.
این تجربه برای هر شخصی بسته به تجهیزات، غذای موجود و همچنین میزان تخصص متفاوت است.
اگر تازه شروع به کمپینگ و طبیعت گردی کردهاید، احتمالاً می پرسید: وقتی در کمپ هستم چگونه غذا درست کنم؟» اگر بخواهیم بصورت کوتاه پاسخ دهیم باید بگوییم که:
-
غذاها را از قبل آماده کنید.
-
تجهیزات روشن کردن آتش، پخت غذا و ظروف آشپزی را مهیا کنید.
-
با استفاده از فویل، ذغال، اجاق گاز سفری یا آتش هیزمی غذا بپزید.
-
نکات ایمنی در رابطه با آتش را رعایت کنید.
-
بعد از اتمام آشپزی و خوردن غذا ظروف و تجهیزات آشپزی را تمیز کنید.
نگران نباشید، فرق نمیکند که تازه کار هستید یا یک فرد حرفهای در طبیعت گردی، این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا تجربه بهتری در این زمینه داشته باشید.
در اینجا نحوه آماده سازی برای آشپزی در طبیعت، مواد اولیه ضروری، روشهای دقیق پخت و پز و سپس چند راهنمایی پیشرفته در مورد آشپزی در هنگام کمپ توضیح داده خواهد شد.
برای آشپزی در کمپ آماده شوید
قبل از خروج از خانه چند نکته را باید رعایت کنید.
رعایت این نکات به شما کمک میکنند تا در وقت و انرژی خود برای آشپزی در طبیعت صرفه جویی کنید.
شاید نیازی به آشپزی نداشته باشید اما سفر کمپینگ می تواند چالش برانگیز باشد.
در صورتی که از قبل برنامهریزی و پیش بینی نکرده باشید با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد، از نیش حشرات گرفته تا ساختن پناهگاه برای شب و آشپزی کردن در کمپ.
برخی از غذاها، مانند پنیرهای سفت و گوشت های پخته، وقتی در خارج از یخچال هستند به سرعت خراب نمی شوند.
بنابراین می توانید بدون تلاش برای آشپزی، از یک وعده غذایی کامل لذت ببرید.
وعده های غذایی باید ساده باشند.
به یاد داشته باشید، شما دیگر در آشپزخانه خود نیستید.
شما نیازی به آزمایش یا تحت تاثیر قرار دادن کسی ندارید.
در طبیعت همه از شام خوشمزه تشکر خواهند کرد، اما اگر تلاش کنید غذایی پیچیده و غیرممکن را در شرایط کمی دشوار خارج از خانه بپزید و موفق نشوید از شما ناراحت می شوند.
تا جایی که می توانید از قبل مواد غذایی را آماده کنید.
سبزیجات را در خانه خرد کنید، تمام وعده های غذایی را بسته بندی و آنها را در ظرف مناسب نگهداری کنید.
هنگامی که در کمپ هستید، تمام مواد لازم برای مخلوط کردن آماده هستند و تنها کافی است غذای آماده را گرم کنید.
لازم نیست تجهیزات زیادی برای آشپزی بهمراه داشته باشید.
یک تابه خوب می تواند برای تهیه انواع غذا (گوشت، سبزیجات، تخم مرغ، خورش و غیره) کافی باشد.
مواد غذایی خرد شده را بسته بندی و منجمد کنید این کار باعث میشود هم دمای محفظه خنک کننده پایین بماند و هم زمانی که در حال آماده کردن شام هستید غذاها بطور طبیعی یخ زدایی شوند.
فراموش نکنید که محفظه خنک کننده را به دماسنج مجهز کنید تا بتوانید دائماً دمای آن را کنترل کنید.
ترفند مفید دیگر داشتن بطری های آب منجمد به جای یخ است. آنها محفظه را خنک و یخ زده نگه می دارند و همیشه یک بطری آب سرد در دسترس شماست.
هنگام کمپینگ به سه عامل مهم و اصلی برای آشپزی توجه کنید:
در اصل، تمام چیزی که برای شروع آشپزی در محل کمپ نیاز دارید آتش، غذا و ظروف آشپزی است. بیایید نگاهی به هر سه آنها بیندازیم.
آتش
آتش مهمترین اصل آشپزی و در واقع مرکز فعالیت آشپزی شماست.
شما می توانید یا روی شعله مستقیم آتش غذا بپزید (به خاطر داشته باشید که مانند اجاق گاز نمیتوانید شعله را کنترل کنید) یا روی ذغال که به همان اندازه خوب است.
البته در برخی از کمپها شرایط محلی خاصی وجود دارد که شما قادر نخواهید بود آتش روشن کنید.
شرایطی مانند آب و هوای مرطوب یا کمبود هیزم.
برخی از کمپ ها نیز اجازه جمع آوری چوب را نمی دهند، بنابراین در مورد مقصد کمپینگ خود تحقیق کنید و در صورت نیاز با خود هیزم بیاورید.
اگر آب و هوا خیلی مرطوب است، یک اجاق گاز کوچک بیاورید. اجاق ها با پروپان کار میکنند و برخی از آنها بسیار کوچک و تاشو هستند.
همچنین ضروری است که یاد بگیرید چگونه آتش را بدون کبریت یا فندک روشن کنید.
این مهارت زمانی که فراموش کردهاید با خود کبریت یا فندک بیاورید به شما کمک بزرگی خواهد کرد.
غذا
احتمالاً سوال اصلی این است که چقدر غذا با خود به کمپ ببرید.
اگر کوله گرد هستید، تجهیزاتی که میتوانید با خود بهمراه داشته باشید به مراتب کمتر از کمپینگ با اتومبیل است.
در هر صورت، شما هنوز هم می توانید از پخت تقریبا هر وعده غذایی که می خواهید لذت ببرید.
بعضی ها حتی پیتزا درست می کنند!
فقط مطمئن شوید که محفظه خنک کننده به همراه دارید تا مواد غذایی فاسدشدنی همیشه تازه بمانند.
البته، در صورتی که کوله گرد هستید، حمل محفظه خنک کننده همیشه ممکن نیست.
شما باید از غذاهای خشک شده و آب استفاده کنید.
برای وعدههای غذایی خود میتوانید پاستا آماده و غذاهای خشک انجمادی به همراه داشته باشید.
این نوع غذاها را میتوان به راحتی در حین حرکت آماده کرد.
برای انرژی بیشتر و میان وعده های سریع، از غذاهای آماده و تنقلات که منبع خوبی از کالری و مواد مغذی هستند استفاده کنید.
ظروف آشپزی
ظروفی هم که میتوانید با خود به طبیعت ببرید بستگی به نوع سفر شما دارد.
اگر با اتومبیل خود به کمپ میروید و اتومبیل نزدیک محل کمپ پارک شده است میتوانید وسایل آشپزی سنگین و چدنی را با خود ببرید.
ظروف چدنی بسیار بادوام و قابل اعتماد هستند و همه نیازها و برنامه های آشپزی شما را پوشش می دهند.
تابه:
یک همراه کلاسیک و قابل اعتماد برای هر فرد در خارج از منزل، از این ابزار می توان برای پختن گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و غیره استفاده کرد.
تابه دو طرفه:
چه کسی می تواند هنگام کمپ در برابر یک ساندویچ گریل شده خوب مقاومت کند؟
ساج:
یک تابه محکم و کارآمد که برای بسیاری از وعده های احتمالی، مانند سوپ، خورش و حتی پخت نان عالی است.
اگر کوله گرد هستید به سراغ قابلمه یا تابه ای بروید که از تیتانیوم یا آلومینیوم ساخته شده است.
این نوع ظروف برای شما کافی هستند زیرا در هر صورت شما غذاهای سبک تری در طبیعت میخورید که نیاز به آماده سازی زیادی ندارند.
همچنین می توانید از تابه به جای بشقاب استفاده کنید.
بنابراین لازم نیست وزن زیادی با خود حمل کنید.
تجهیزات دیگری نیز وجود دارد که باید به همراه داشته باشید.
برای روشن کردن آتش باید از مایعات سبک و کبریت استفاده کنید.
فویل آلومینیومی یکی دیگر از وسایل ضروری برای کمپ است، به خصوص اگر قصد دارید غذاهایی مانند سیب زمینی بپزید.
شما می توانید آنها را به سادگی در فویل بپیچید و در بین ذغال سنگ قرار دهید تا به خوبی بپزد.
یا اگر قصد دارید ماهی بخورید آن را در فویل بپیچید تا از ریختن خاکستر بر روی آن جلوگیری شود.
فراموش نکنید که حتماً کفگیر و انبر با خود ببرید.
این ابزارها هنگامی که باید غذا را از روی آتش بردارید، بسیار به شما کمک خواهند کرد.
برای آشپزی در کمپ از روشهای اثبات شده استفاده کنید
همانطور که قبلاً گفتیم اصلی ترین و رایج ترین روش آشپزی در کمپ پخت غذا روی آتش است.
این روش بسیار ساده و موثر است.
غذایی که روی آتش پخته میشود بسیار خوشمزه است و طعم دیگری دارد.
اما در اینجا چند روش آشپزی دیگر وجود دارد که پخت آنها با ظروفی که در بالا گفتیم انجام میشود.
فویل
این روش مستلزم استفاده از فویل آلومینیومی است البته نه از نوع نازک.
یک قطعه ضخیم و بزرگ تهیه کنید، به اندازه ای که بتوانید غذا را به طور کامل در آن بپیچید.
لبه ها را تا و محکم کنید اما نه خیلی محکم زیرا وقتی غذا میپزد بخار تولید می کند بنابراین باید کمی فضا داشته باشد.
آن را روی زغال داغ قرار دهید و هر چند وقت یکبار بچرخانید.
تقریباً می توانید هر چیزی را با این روش بپزید – گوشت، سیب زمینی و سایر سبزیجات، حتی می توانید ادویه و خامه ترش هم به آنها اضافه کنید.
مواد اولیه مختلف را امتحان و از انواع چاشنی ها استفاده کنید.
غذاهای دریایی، مرغ، هات داگ، ماهی و … را با این روش بپزید.
هر گونه سبزیجات خوردنی و حتی دسرها را امتحان کنید.
این یک روش سرگرم کننده برای طبخ غذا است که شما را شگفت زده خواهد کرد.
ساج
کافی است سهپایه آتش را راه اندازی کنید و ساج را به آن آویزان و آتش زیر سهپایه را روشن کنید و هر نوع غذایی که میخواهید بپزید.
قبل از پخت غذا آن را خوب روغن کاری کنید.
حتی میتوانید آن را روی آتش قرار دهید و از آن برای پخت نان استفاده کنید، نانهای محلی خوشمزهای میتوان با آن پخت.
قوطی حلبی
برای این روش ابتدایی، شما فقط به یک قوطی حلبی واقعاً بزرگ نیاز دارید.
آن را با مواد غذایی به صورت لایه ای پر کنید، گوشت را در قسمت پایین قرار دهید، سبزیجات و ادویه را روی آن بگذارید، سپس با فویل بپوشانید و اجازه دهید بپزد.
اجاق سفری
استفاده از اجاق گاز بسیار آسان است و نیازی به توضیح چندانی ندارد.
اگر سفر کمپینگ خود را به درستی برنامه ریزی کرده باشید، احتمالاً اجاق سفری نیز جزء تجهیزات ضروری شما برای سفر خواهد بود.
محبوب ترین اجاقهای سفری با گاز سفید یا پروپان کار می کنند.
همچنین نفت سفید و بوتان که گزینههای ارزان و سبکی هستند را میتوان به عنوان سوخت اجاق گاز در کوله پشتی حمل کرد.
هشدار: از اجاق گاز در محوطه بسته مانند چادر، ساختمان یا در نزدیکی اجسام قابل اشتعال استفاده نکنید.
اجاق گاز باید فقط در فضای باز و دور از هر منبع حرارتی دیگر استفاده شود.
اجاق دست ساز
اگر موفق نشدید اجاق سفری خریداری کنید خودتان میتوانید اجاق درست کنید.
یک قوطی بزرگ (حدود یک گالن) بردارید و درب آن را با درب بازکن بردارید.
انتهای بدون درب به عنوان ته اجاق گاز عمل می کند.
یک مربع کوچک را از طرفی که به پایین متصل می شود با دقت برش دهید، ابعاد هفت در هفت سانتیمتر باید کافی باشد.
فقط دو طرف را برش دهید! مربع را از قوطی جدا نکنید.
هنگامی که آن را خم می کنید، به عنوان یک دریچه تهویه عمل می کند.
سپس چند سوراخ هوا در مقابل درب ایجاد کنید.
هنگام برش و سوراخ کردن قوطی باید از ابزارهای مناسب و همچنین دستکش استفاده کنید.
اکنون می توانید این اجاق موقت را روی آتش کوچک یا مشعل قرار دهید.
هنگام آشپزی به آن دست نزنید، این اجاق به شدت داغ می شود.
دری که قبلاً ساخته اید و روی قوطی قرار دارد به عنوان کنترل کننده حرارت عمل می کند.
اجاق Buddy burner
حالا که صحبت از اختراع و خلاقیت است، روش دیگری برای تهیه منبع گرما برای آشپزی در کمپ وجود دارد که میتوانید از آن برای آشپزی استفاده کنید.
تنها چیزی که نیاز دارید یک قوطی کوچک (مانند قوطی تن ماهی یا غذای حیوانات خانگی)، موم پارافین و مقداری کارتن است.
کارتن را باید بصورت نواری برش بزنید، بپیچید و در داخل قوطی قرار دهید.
نوارهای مقوایی باید از لبه قوطی پایین تر باشند.
سپس موم را ذوب کرده و روی مقوا بریزید.
پس از سفت شدن موم پارافین، می توانید آن را روشن کرده و از منبع گرمای طولانی مدت لذت ببرید.
برای آشپزی میتوانید از این نوع اجاق و اجاق دست ساز دیگری که در بالا گفته شد استفاده کنید.
روش دیگری نیز وجود دارد که با آن میتوانید چهار میخ در زمین بکوبید، ظرف را روی آنها بگذارید و سپس اجاق دست ساز را زیر آن قرار دهید.
از این نوع آوری میتوانید در مواقع اضطراری استفاده کنید و تقریباً هر چیزی که میخواهید بپزید.
هنگام پخت و پز مراقب باشید زیرا اجاقهای دست ساز بسیار داغ میشوند.
برای کم کردن شعله میتوانید درب را روی قوطی قرار دهید.
از لمس کردن موم مایع خودداری کنید زیرا مضر است.
باید صبر کنید تا دوباره سفت شود. می توانید بعداً از آن برای آشپزی دوباره استفاده کنید.
آتش هیزمی
آتش هیزمی یک روش کلاسیک برای پخت و پز در محل کمپ است.
غذاهای مختلف و متنوعی را میتوان روی آتش پخت.
هنگام آشپزی مطمئن شوید که شعله برای غذایی که تهیه میکنید مناسب است.
به عنوان مثال، تهیه خورشت نیاز به شعله کوچکتری دارد، در حالی که برای جوشاندن فوری شعله باید بزرگ باشد.
اگر قصد دارید کباب کنید یا غذایی سرخ کنید کافی است تابه را روی زغال داغ قرار دهید.
البته هنگام کار با آتش باید بیشتر احتیاط کنید.
هیچ زباله ای نباید در مجاورت آتش هیزمی وجود داشته باشد و همچنین هیچ شاخه ای نباید در محل آویزان باشد.
یک حلقه سنگ در اطراف آتش قرار دهید تا از گسترش آن جلوگیری کنید.
بیل و آب نیز برای مواقع خطر در دسترس داشته باشید.
اگر بیش از نیاز چوب جمع آوری کردید، آنها را در فاصله مناسبی از آتش نگه دارید.
فقط از چوب خشک استفاده کنید، نه چوب تازه و سبز، زیرا اگر چوب تازه باشد دود زیادی تولید میکند و شما آتش خوب و با کیفیتی نخواهید داشت.
یک آتش خوب و ماندگار معمولاً به 3 نوع چوب/سوخت نیاز دارد:
-
آتش زنه که معمولاً پوست، برگ، چمن خشک، شاخه کوچک درختان و غیره است. آتش زنهها بلافاصله مشتعل می شوند.
-
شاخههای بلندتر که به کیندلینگ معروف هستند.
-
و در نهایت چوبهای بزرگتری که شما جداگانه جمع آوری کرده و از آن به عنوان سوخت برای روشن ماندن آتش استفاده میکنید.
برای شروع کار، باید یک کپه کوچک از آتش زنهها در مرکز بسازید.
آتش زنه را با استفاده از کبریت روشن کنید.
بتدریج بقیه آتشزنهها را به آن اضافه کنید.
هنگامی که دیدید آتش زنهها به طور پیوسته در حال سوختن هستند، کیندلینگ را اضافه کنید.
کل آتشزنهها را باید در یک جا قرار دهید اما فضای کافی برای هوا هم وجود داشته باشد زیرا آتش برای روشن ماندن نیاز به اکسیژن دارد.
کیندلینگ بیشتری روی آتش زنه ها قرار دهید تا نوبت به چوبهای بلندتر برسد.
سرانجام، هنگامی که آتش کاملاً روشن شد چوبهای بزرگ را در آتش قرار دهید.
آتش را با افزودن سوخت بیشتر گاه به گاه ادامه دهید و اطمینان حاصل کنید که دسترسی کافی به هوا وجود دارد.
زغال
زغال به تنهایی منبع بسیار خوبی برای گرما است، زیرا یک قطعه آن می تواند حداقل 40 درجه حرارت تولید کند.
با توجه به رنگ آن میتوانید متوجه شوید که چه زمانی آماده استفاده است.
وقتی آماده شد، در تاریکی قرمز رنگ و در روشنایی مایل به سفید می شود.
از آن میتوانید در منقل یا گریل استفاده کنید.
زغال دائماً گرمای کافی و لازم برای پخت و پز در کمپ را برای شما تامین می کند.
اگر می خواهید ذغال تا جایی که میشود سریع گرم شود یک قوطی به عنوان هواکش که هر دو درب آن برداشته شده روی آن قرار دهید.
یک کاغذ زیر زغال بگذارید و آن را آتش بزنید.
پس از آماده شدن زغال، این دودکش بداهه را از روی آن بردارید و ذغال را روی سطح بزرگتری پهن کنید، حالا می توانید روی آن غذا بپزید.
به طور کلی، پخت و پز روی منقل یا گریل زغالی یا مستقیماً روی آن روشی است که بسیار استفاده میشود.
فرقی نمی کند که زغال باشد یا چوب، مهم این است که گرما مداوم است و دود تولید نمی شود و غذا، زیادی پخته یا سوزانده نمیشود.
موارد زیر را در آشپزی هنگام کمپ رعایت کنید
اکنون که ایده ای در مورد نحوه پخت و پز در کمپ دارید، در اینجا مجموعه ای از نکات پیشرفته وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.
-
توصیه میشود به جای نان معمولی نان پیتا استفاده کنید زیرا شکل خود را بهتر حفظ میکند و میتوان غذا را بین آن گذاشت بدون اینکه بریزد.
-
همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهایی وجود دارند که نیازی به پخت ندارند و می توانید از آنها برای انرژی بیشتر به عنوان میان وعده استفاده کنید مواد غذایی مانند میوه های خشک و تنقلات.
می توانید آنها را در حال حرکت میل کنید و انرژی بیشتری کسب کنید.
- اگر همبرگر درست می کنید، بهتر است یک حفره کوچک با انگشت خود درست در مرکز آن ایجاد کنید.
سوراخ در طی فرآیند کباب شدن ناپدید می شود و همبرگر به طور مساوی در لبه ها و همچنین در وسط پخته می شود.
- شما می توانید با تهیه سوپ، چیلی، خورشت و سایر وعده های غذایی در خانه، منجمد کردن آنها و سپس گرم کردن مجدد در کمپ، در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید.
- کیسه زیپ دار بهترین دوست شماست. می توانید مواد غذایی لازم برای هر وعده را در کیسه های جداگانه بگذارید، روی آنها برچسب بزنید و در کمپ براحتی آشپزی کنید.
حتی می توانید غذا را در کیسه زیپ دار منجمد کنید. در صورتی که فقط مقداری از غذا را استفاده کردید میتوانید بقیه آن را در همان کیسه نگه دارید.
- آیا محفظه خنک کننده شما نشتی دارد؟ هیچ تکنسینی در کمپ و طبیعت وجود ندارد پس مقداری موم پارافین را ذوب کنید و در دو طرف نشتی بچسبانید و بگذارید سفت شود.
- تمیز کردن وسایل آشپزی مسئلهی دیگری است که در کمپ با آن روبهرو هستید. برای راحتی کار میتوانید قبل از قرار دادن ظرف روی آتش، قسمت خارجی آن را با مقداری صابون مایع بپوشانید.
این کار همچنین آسیب آتش و دود به ظروف شما را به حداقل می رساند.
اگر غذای سوخته به ظرف شما چسبیده بود کف آن را با آب بپوشانید، کمی صابون مایع در آن بریزید و بجوشانید.
برای برای صرفه جویی در وقت میتوانید این کار را زمانی که مشغول غذا خوردن هستید انجام دهید.
-
در صورت امکان، یخ بزرگ(block ice) تهیه کنید زیرا بیشتر از انواع مکعبی منجمد می ماند. همچنین توصیه می شود هر از چند گاهی یخ را تعویض کنید تا محفظه خنک کننده سرد بماند و از خراب شدن غذا جلوگیری شود.
- سعی کنید درب محفظه خنک کننده را زیاد باز نکنید. بهتر است دو محفظه جداگانه تهیه کنید، یکی برای نوشیدنی ها و دیگری برای غذاهای جامد، با این روش محفظه غذا سرد می ماند، زیرا دائم باز نمی شود.
- گاهی از محفظه خنک کننده بوی نامطبوعی می آید. یا به بیان ساده، حتی اگر غذا در آن خراب نشده باشد بوی بد می دهد. برای از بین بردن بوی بد، جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و محفظه را با این مخلوط تمیز کنید.
- یکی از بهترین نکات آشپزی در کمپ استفاده از درپوش است. هنگامی که درب قابلمه را میگذارید، در مصرف سوخت صرفه جویی میشود، زیرا غذا سریعتر میپزد. علاوه بر این، این کار از غذای شما در برابر حشرات و آلودگیها محافظت می کند.
- غذای خود را باید در جای مناسب نگه دارید یا آن را از شاخه آویزان کنید، به این ترتیب غذای شما از دسترس مهمانان ناخواندهای مانند خرس و دیگر حیوانات وحشی در امان میماند.
-
همچنین می توانید صابون را در جورابی از درخت آویزان کنید تا تمیز بماند و خاکی نشود.
-
قبل از کباب کردن، مقداری روغن روی گریل بمالید، به این ترتیب غذا به گریل نمی چسبد.
-
وقتی شام را با فویل آلومینیومی درست می کنید، تکه های یخ را روی فویل بگذارید به این ترتیب وعده غذایی شما نمی سوزد و در طول پخت مرطوب می ماند.
-
هنگام سفر بهتر است تجهیزات زیادی با خود نبرید و از برخی وسایلی که بهمراه دارید دوباره استفاده کنید. به عنوان مثال، از بطری های پلاستیکی می توان به عنوان ادویه پاش، جای سس، روغن و غیره استفاده کرد.
مثال دیگر استفاده از قابلمه ها به جای کاسه برای مخلوط کردن مواد غذایی است؛ بنابراین ظروف آشپزی جداگانه لازم نیست.
آیا یک قهوه جوش قدیمی دارید؟ آن را برای تهیه آب گرم برای پخت و پز، شستن ظروف و تهیه نوشیدنی های گرم بهمراه ببرید.
- آیا برای حمل غذای گرم و ظروف آشپزی دستکش فر ندارید؟ مشکلی نیست، فقط یک دستکش کار جیر یا چرم بپوشید.
- برنامه ای برای کباب کردن مرغ در فضای باز دارید؟ بهترین توصیه این است که مرغ را بدون سس کباب کنید و در نیمه کار سس را به آن اضافه کنید. به این ترتیب گوشت مرغ طعم بهتری می گیرد و سس روی آن نمی سوزد.
- داشتن کبریت در کمپ ضروری است و همیشه باید خشک نگه داشته شود. شما هرگز نمی دانید چه زمانی هوا مرطوب میشود.
نگهداری آنها در یک جعبه ضد آب هم کافی نیست، بنابراین سر آنها را با موم بپوشانید. هنگامی که نیاز به روشن کردن کبریت دارید، موم را جدا کرده و از کبریت استفاده کنید.
- بسیاری از ما نمی توانیم بدون مارگارین یا کره آشپزی کنیم؛ اما به جای بردن قالب کره میتوانید آن را در یک بطری فشرده بریزید.
استفاده از آن راحت تر است اما اگر کره یا مارگارین به دلیل سرمای هوا در داخل بطری سفت شد کافی است بطری را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
-
اگر آخرین روز کمپ شماست، تمام سبزیجات و گوشت باقی مانده را املت کنید و بخورید.
تخم مرغ با همه چیز قابل ترکیب است! با این کار یک صبحانه خوشمزه درست میکنید و دیگر مجبور نیستید باقی مانده غذا را به خانه برده یا دور بریزید.
-
اگر در حین پخت غذا را مزه کردید و متوجه شدید که نمک آن زیاد است، یک سیب زمینی پوست بکنید و سریع داخل غذا بریزید. با این روش تمام نمک اضافی جذب میشود.
بعد از اتمام کار همه چیز را تمیز کنید
تمیز کاری مسئله مهمی است که باید به آن توجه کنید.
در خارج از خانه باکتری و میکروب بسیار بیشتری نسبت به خانه وجود دارد.
پس از اتمام پخت و پز، باید ظروف آشپزی و سطوح را تمیز کنید.
به این ترتیب شما مطمئن می شوید که هیچ گونه حیوان وحشی را جذب نمی کنید.
تمام ظروف و تجهیزات آشپزی را کاملاً بشویید.
بهترین راه برای انجام این کار، استفاده از سه سطل جداگانه است.
دو عدد از آنها را با آب گرم و سومی را با آب و مقداری سفید کننده پر کنید.
ظروف آشپزی را در سطل اول بشویید، در ظرف دوم آب بکشید و سپس یکبار دیگر در مخلوط سفید کننده بشویید.
بگذارید خشک شوند و سپس آنها را جمع آوری کنید.
پس از اتمام غذا، محل غذا خوردن نیز باید تمیز شود.
هر گونه زباله، غذا، پلاستیک و غیره را جمع کنید.
طبیعت را تمیز نگه دارید تا بازدیدکنندگان دیگر نیز از منطقه کمپینگ لذت ببرند.
این کار به ظاهر خسته کننده را تبدیل به یک چالش تیمی کنید و خواهید دید که در عرض چند دقیقه تمام خواهد شد.
سخن پایانی
احتمالاً با خواندن این مقاله اکنون احساس آمادگی و اطمینان در مورد مهارت های آشپزی در فضای باز دارید.
در نهایت، هیچ چیز مانند تجربه واقعی نیست، باید بودن در طبیعت و کمپ را تجربه کنید تا مهارتهای لازم را کسب و آموختههای خود را در آنجا عملی کنید.
مطمئناً هر چه بیشتر به طبیعت بروید تجربیات شما بیشتر خواهد شد.
از هر روش یا نکته ای که در این مقاله گفته شد استفاده کنید و از امتحان کردن آنها نترسید.
هریک از ما ترجیحات و دستورالعملهای ویژه خود را داریم و باید آنها را در طبیعت و کمپ امتحان و تجربه کنیم.
بنابراین نترسید و شروع کنید، تمام تجهیزات مورد نیاز خود را جمع کنید و آماده شروع آشپزی با آتش شوید.
چه در طبیعت گردی مبتدی باشید چه حرفهای، فرقی نمیکند، هرکسی می تواند آشپزی کند؛ و این یک غذای فراموش نشدنی خواهد بود!
فقط کافی است قبل از سفر همه چیز را آماده و پیش بینی کنید، تمام فعالیتهای خود در کمپ و طبیعت را برنامهریزی کنید و در آنجا طبق برنامه پیش بروید، مطمئناً با مشکلی مواجه نخواهید شد.
اگر طبیعت گرد حرفهای هستید یا به تازگی به این فعالیت علاقهمند شدهاید بسیاری از تجهیزات طبیعت گردی که در این مقاله ذکر شد را میتوانید از وب سایت سرو کوه تهیه کنید.
چگونه در کمپ آشپزی کنیم؟
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم