در این مقاله به بررسی کوکسا چوب گردو 200 ساله swk3 می پردازیم.
در مورد محصول
کوکسا یا گوکسی یا کاسا، فنجان چوبی خاصی است که در بین کوهنوردان، بوشکرفت ها و طبیعت گردها جایگاه مهم و ویژه ای دارد.
این فنجان چوبی با الهام و هنرنمایی از سنت قدیمی مردم سامی تولید می شود.
شیوه زندگی مردم سامی تحت تاثیر شکار، گوزن و ماهیگیری بوده است.
سامی ها در شمال اروپا و منطقه سامپی سکونت داشتند.
از آنجا که از طریق طبیعت امرار معاش می کردند، سبک زندگی آنها برگرفته از طبیعت است.
به همین دلیل کوکساها را از چوب می ساختند.
کوکسا چوب گردو 200 ساله swk3، از جنس ریشه درخت گردوی کهنسال است.
چوبی بسیار مقاوم و بادوام، که به خوبی می تواند هر گونه شرایطی را تحمل کند.
چوب گردویی که در ساخت کوکسای swk3 بکار رفته است، طی فرایند کاملاً طبیعی رطوبت آن خشک شده است.
کوکسا چوب گردو 200 ساله swk3، دارای طرح، رنگ و بافت زیبایی است که باعث جذابیت زیاد این کوکسا شده است.
کوکسای انواع نوشیدنی های گرم و سرد را می توان در کوکسای swk3، میل کرد.
البته به خاطر داشته باشید، نباید اجازه دهید نوشیدنی داغ، بیشتر از 30 دقیقه در کوکسا بماند.
هرگز از مواد شوینده برای شستن کوکسای swk3، استفاده نکنید زیرا به داخل بافت چوب نفوذ می کند و ممکن است بر طعم نوشیدنی شما اثر بگذارد.
در نهایت برای اینکه بتوانید سال های طولانی کوکسا را در کنار خود داشته باشید، باید بطور صحیح از آن مراقبت کنید.
استفاده و مراقبت اصولی باعث می شود، از نوشیدن نوشیدنی در کوکسای خود لذت بیشتری ببرید.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.
تخفیف 10 تا 50 درصد در بخش شگفتانه سروکوه!!!
|