ظروف چندن یکی از بهترین ظروف برای آشپزی هستند که از گذشته های دور استفاده از آن ها رایج بوده است.
امروزه طبیعت گردها و کمپرهای حرفه ای نیز، از این نوع ظروف برای آشپزی در طبیعت استفاده می کنند.
خوب است بدانید که در صورت استفاده و نگهداری صحیح از ظروف چدنی، این ظروف تا سال ها دوام خواهند داشت و حتی نسل های بعد شما نیز می توانند از آن استفاده کنند.
بنابراین برای افزایش عمر ظروف چدنی، بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:
اگر برای اولین بار از ظروف چدنی استفاده می کنید، توصیه می شود که حتماً قبل از استفاده آن را جلا دهید.
به این صورت که مقداری از روغن را داخل ظرف بریزید و با یک دستمال ، تمام سطح ظرف را با روغن چرب کنید.
ظروف چدنی نسبت بخ دیگر ظروف دیرتر گرم می شوند، اما در صورت گرم شدن، حرارت را تا مدت زیادی حفظ می کند.
با گرم کردن ظروف چدنی، غذا به سطح ظرف نمی چسبد،
بنابراین توصیه می شود قبل از ریختن روغن و غذا به داخل ظرف، اجازه دهید که برای مدت 5 تا 10 دقیقه، ظرف به خوبی گرم شود.
پس از اتمام پخت، ظرف را با مقداری آب گرم و مواد شوینده ملایم و اسکاچ نرم بشویید، هرگز از برس و اسکاچ سیمی استفاده نکنید زیرا لعاب ظرف را از بین می برد.
در صورتی که غذای سوخته به ظرف چسبید، مقداری نمک داخل ظرف بریزید و آن را روی حرارت زیاد بگذارید، سپس با دستمال کاغذی ظرف را تمیز کنید.
و ظرف را با آب گرم و صابون بشویید.
حتی می توانید آن را به مدت یک یا دو دقیقه روی حرارت قرار دهید تا رطوبت باقی مانده، کاملاً خشک شود.
در صورت تمایل می توانید داخل ظرف را کمی چرب کنید و یک یا دو دقیقه دیگر حرارت دهید،
تا جلای ظرف که در طول شستشو از بین رفته، مثل قبل شود.
لازم است بعد از تکمیل فرایند خرید، حتما اطلاعات محصول و شرایط نگهداری از آن را به دقت مطالعه فرمایید.
شما با کلیک کردن بر روی گزینه (من شرایط و مقررات را خواندم و آن را می پذیرم) که توسط سروکوه قرار داده شده است، موافقت خود را با مطالعه و قبول شرایط، اعلام می کنید.
بنابراین اگر محصول شما، در صورت عدم رعایت نکات گفته شده، دچار خرابی و هر نقصی شود، سروکوه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.