جستجوی گیاهان خوراکی
سپتامبر 11, 2022بوشکرفت
سپتامبر 11, 2022حشرات خوراکی در بقا
در بسیاری از نقاط جهان، حشرهخواری یا مصرف حشرات رایج است. حشرات در واقع فراوان ترین منبع پروتئین روی کره زمین هستند و بسیاری از آنها دارای مواد مغذی مانند امگا 3 هستند.
اگر دو میلیارد نفر می توانند ازحشرات به عنوان غذا استفاده کنند، مصرف حشرات خوراکی در شرایط اضطراری و بقا، نباید کار سختی برای شما باشد.
کدام حشرات خوراکی هستند؟
ملخ و جیرجیرک
ملخ ها و جیرجیرک ها به طرز شگفت انگیزی، غنی از پروتئین هستند و شما می توانید آنها را تقریباً در هر جایی پیدا کنید.
بیشتر انواع ملخ ها و جیرجیرک ها خوراکی هستند.
اگر نمی توانید جیرجیرک را به این شکل مصرف کنید، می توانید از محصولی غذایی به نام پودر جیرجیرک یا آرد جیرجیرک استفاده کنید.
پودر جیرجیرک دارای پروتئین بسیار بالایی است، پخت مشابهی با آرد معمولی دارد و طعم آن کمی آجیلی است.
اگر تصمیم به رفتن به طبیعت دارید و می خواهید جیرجیرک را امتحان کنید به یاد داشته باشید: آنها می توانند دارای انگل باشند، بنابراین به یاد داشته باشید قبل از مصرف آنها را بپزید.
چگونه ملخ ها و جیرجیرک ها را شکار کنیم
چه زمانی و کجا: صید ملخ ها در اوایل صبح که آهسته تر حرکت می کنند راحت تر است.
ابتدا به دنبال جیرجیرک ها در مکان های مرطوب و تاریک بگردید: زیر سنگ ها، کنده ها و سایر اشیاء بزرگ. علف های بلند، درختچه ها و درختان را نیز بررسی کنید.
سعی کنید پیراهن، کیسه خواب یا تکه پارچه هایی که دارید را تکان دهید و ببینید آیا جیرجیرک یا ملخی خوراکی روی آنها هست یا خیر.
لوازمی که برای شکار نیاز دارید: دست، پتوی پشمی یا پیراهن فلانل، یا یک بطری آب و مقداری میوه که کاملاً نرم است.
روش صید ملخ و جیرجیرک:
با دست:
با استفاده از دستان خود می توانید جیرجیرک ها را بگیرید. آنها را تعقیب کنید و غذای خود را بگیرید.
اگر مجبورید آنها را با دست بگیرید، توجه داشته باشید که آنها سریع هستند، و اگر اشتباه کنید باید تمام منطقه را دنبال آنها بگردید.
از طرف دیگر، آنها را در سرمای اولیه صبح، زمانی که موجودات خونسرد هنوز خواب هستند، شکار کنید. بهترین ظرف برای نگه داشتن آنها، ظرف درب دار است.
توسط پتو پشمی/پیراهن فلانل:
اگر یک پتوی پشمی یا یک پیراهن فلانل دارید، آن را در وسط مزرعه یا مکانی که به نظر می رسد ملخ ها فراوان هستند، قرار دهید.
حشرات کوچک را روی پارچه فلانل/پشم تعقیب کنید. پاهای آنها کمی در الیاف گیر می کند، بنابراین شما زمان کافی دارید تا آن ها را بگیرید.
با بطری:
قسمت بالایی یک بطری آب پلاستیکی را برش دهید، آن را در زمین دفن کنید و مقداری میوه کاملاً نرم درون آن بگذارید و آنها را به دام بیاندازید.
اگر میوه ندارید، یک چوب براق می تواند آن ها را جذب کند.
اگر چند تکه کوچک مقوا یا برگ در مکانی بگذارید، جیرجیرک ها به جای تلاش برای فرار، زیر آنها پنهان می شوند.
آن را برای یک شب رها کنید، و صبح، صبحانه خود را از همان جا بردارید.
چگونه آنها را بخوریم
برای مصرف جیرجیرک ها و ملخ ها، سر آنها را جدا کنید و احشاء را همراه آن خارج کنید.
هر دو را دور بریزید، احشاء را می توانید بخورید، اما حذف آنها خطر انتقال انگل را کاهش می دهد. به همین دلیل همیشه حشرات را قبل از مصرف بپزید.
بال ها و پاهای آن ها را نیز جدا کنید.
اگر ماهیتابه دارید آنها را سرخ کنید یا به سیخ بکشید و اگر ندارید روی شعله تفت دهید. اگر ترجیح می دهید می توانید آنها را برشته کنید.
ملخ های سمی
در حالی که اکثر ملخ ها برای مصرف بی خطر هستند، چند استثنا نیز وجود دارد.
از مصرف هر گونه ملخ با رنگ روشن، مانند نمونه هایی که در تگزاس و برخی دیگر از ایالت های جنوبی رایج است و می تواند شما را بیمار کند، خودداری کنید.
مورچه ها
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: مورچه ها را در هر مکان و در هر زمانی می توانید بگیرید. آنها به نوعی در همه جا حاضر هستند.
چیزهایی که نیاز دارید: اگر میخواهید کارها را برای خودتان آسانتر کنید، می توانید آن ها را با دست یا چوب شکار کنید.
روش:
فقط زمین را نگاه کنید و مطمئناً یک گردان از مورچه ها پیدا خواهید کرد. آنها در خطوط مستقیم راهپیمایی می کنند، بنابراین شما را مستقیماً به خانه خود هدایت می کنند.
یکی از راههای خوب برای جمعآوری مورچه ها، این است که چند بار به لانه آن ها یا زیستگاههای دیگر (مانند کندههای پوسیده) با چوب ضربه بزنید، سپس انتهای چوب را در دهانه قرار دهید.
همانطور که مورچه ها عجله می کنند تا چوب را گاز بگیرند، آن را در ظرف آب فرو کنید یا آنها را در ظرفی که می خواهید آنها را در آن بپزید، بگذارید.
این کار را تا زمانی که مورچه کافی بگیرید، ادامه دهید.
چگونه آنها را بخوریم
تا جایی که می توانید مورچه بگیرید، آنها را مستقیماً در آب قرار دهید تا غرق شوند.
هنگامی که مقدار قابل توجهی مورچه گرفتید، آنها را حدود شش دقیقه بجوشانید.
پخت حشرات، باعث خنثی شدن اسید در بدن آنها می شود.
اگر مجبورید آنها را خام بخورید، ابتدا مطمئن شوید که مرده اند تا شما را گاز نگیرند.
موریانه
موریانهها منبع بسیار خوبی از پروتئین هستند و از آنجایی که بیشتر عمر خود، در چوب مدفون می شوند، کمتر از دیگر حشرات حامل انگل هستند.
موریانه های بالغ بال دارند و می توانند پرواز کنند. دیگر موریانه ها (لاروها، کارگران، سربازان، ملکه ها و غیره) نمی توانند پرواز کنند، بنابراین گیر انداختن آنها راحت تر است.
در برخی از فرهنگ ها، ملکه موریانه یک غذای لذیذ است.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: موریانه ها عاشق چوب هستند. در واقع چوب منبع غذایی اصلی آنهاست. پس یک چوب سرد را بشکنید و شام خود را جمع کنید.
آنچه شما نیاز دارید: دست
روش شکار موریانه با دست: یک کنده چوبی را بشکنید و موریانه ها سریع بگیرید را بگیرید.
برای این کار باید سرعت بالایی داشته باشید، زیرا به محض اینکه نور را ببینند، به عمق جنگل میخزند.
چگونه آنها را بخوریم
آنها را در تابه ای خشک، تفت دهید. شما می خواهید این موجودات به خوبی ترد و پخته شوند.
کرم حشره
آیا این همان چیزی است که از خواندن آن می ترسیدید؟ وقتی کسی می گوید “کرم حشره”، معمولاً به مرحله لاروی یک سوسک اشاره می کند.
بیش از 344 گونه کرم حشره در سراسر جهان مصرف می شود، برخی از آنها کوچک و ترد هستند مانند کرم آرد و برخی چاق و آبدار مانند لارو سوسک کرگدن.
زمان و مکان: بهترین مکان برای جمع آوری آنها در کنده های پوسیده است. همچنین میتوانید پوست درختان زنده را جدا کنید یا در زیر سنگها و بستر برگها به دنبال آن ها باشید.
آنچه شما نیاز دارید: یک چوب یا یک سنگ
روش شکار آنها:
یک کنده پوسیده پیدا کنید. پوست درخت را از تنه جدا کنید یا کنده را بشکنید تا ببینید که آیا داخل آن چیز دیگری وجود دارد یا خیر. کرم حشره ها را با انگشتان خود بگیرید – آنها سریع نیستند.
چگونه آنها را بخوریم
آنها را با یک چوب بلند از طول به سیخ بکشید و روی شعله باز بپزید تا پوست آن ترد شود.
شپش چوب
شپش های چوبی که به آنها “حشره های سیب زمینی”، “رولی پولیس” یا “حشره های قرصی” نیز می گویند، در واقع حشره نیستند. آنها تنها سخت پوستان زمینی در آمریکای شمالی هستند و طعمی شبیه به میگو دارند. در واقع، گاهی اوقات آنها را “میگوی زمینی” نیز می نامند.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: شکار آنها بسیار آسان است. صخره ها و کنده ها را برعکس کنید یا برگ های مرده را غربال کنید، مطمئناً تعدادی از آن ها پیدا خواهید کرد.
آنچه شما نیاز دارید: دست، یا هر چیزی برای جمع آوری آنها
روش:
همه چیز را وارسی کنید و آنها را جمع آوری کنید.
چگونه آنها را بخوریم
آنها را در آب در حال جوش بریزید و بگذارید مدتی در آنجا بمانند. شپش چوب نیز انگل هایی مانند کرم های گرد را نیز درون خود دارند، بنابراین مطمئن شوید که کاملاً پخته می شوند.
وقتی پختند، آب را دور بریزید و آن ها را بخورید.
کرم های خاکی
آیا کرم ها از نظر فنی حشره محسوب می شوند؟ نه به هیچ وجه. اما آنها خوراکی هستند.
احتمالاً با این کرم ها بیشتر بازی کرده اید تا اینکه آنها را خورده باشید.
با این حال، از آنجایی که شما اینجا و در خواندن این مقاله هستید، همه چیز در شرف تغییر است.
اگر تحت فشار هستید و باید حتماً غذایی برای خود پیدا کنید، کرم های خاکی گزینه خوبی هستند.
شاید در نظر گرفتن آنها به عنوان اسپاگتی آزاد و بسیار تازه به شما کمک کند تا راحت تر آن ها را بخورید.
به یاد داشته باشید که مدفوع آنها را قبل از خوردن بیرون بیاورید. نوش جان!
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: اگر در جایی هستید که باران باریده است،پیدا کردن آن ها بسیار اسان است.
آنها همه جا هستند، اگر باران نباریده است، در خاک مرطوب، گیاهان در حال تجزیه (مانند برگ ها و چوب) یا زیر صخره ها به دنبال آن ها باشید.
آنچه شما نیاز دارید: دست، و ظرفی برای نگه داشتن آنها
روش:
جایی را که احتمالاً در زیر یا در آن قرار دارند را پیدا کنید.
مکان را بررسی کنید و سپس جمع آوری کنید.
آنها را آبپز کنید اما مطمئن شوید که پخته اند.
چگونه آنها را بخوریم
در حالی که کرم ها را می توان در مواقع اضطراری خام خورد، اما بهتر است در صورت امکان آنها را بپزید.
مانند بسیاری از حشرات موجود در این لیست، آنها به طور بالقوه می توانند حامل انگل باشند، بنابراین بهتر است ابتدا آنها را بپزید.
حشرات بدبو
بله، باور کنید یا نه، حشرات بدبو خوراکی هستند. به طور کلی، شما نباید حشرات سمی را بخورید. با این حال، حشرات بدبو استثنا هستند.
حشرات بدبو، بعد از پخته شدن، خوراکی هستند. این حشرات حتی در مکزیک یک غذای لذیذ هستند، جایی که سالانه یک جشنواره در Taxco برای مصرف آن ها برگزار می شود.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: در زمستان، احتمالاً آنها را در زیر سنگ ها، کنده ها یا پوشش های دیگر که پنهان شده اند، خواهید یافت.
در غیر این صورت، آنها را در حالی که متکبرانه در زمین باز رژه می روند، پیدا خواهید کرد.
شما به راحتی می توانید آن ها را شناسایی کنید، زیرا شبیه یک سپر سنتی قرون وسطایی هستند.
آنچه شما نیاز دارید: دست، ظرف
چگونه آنها را بخوریم
برخی از افراد، آنها را خام می خورند، اما شاید شما تمایلی به این کار نداشته باشید.
برای از بین بردن بوی بد، آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید و سپس با تفت دادن در تابه خشک سرخ کنید. گفته می شود آنها طعمی شبیه به “ید” دارند.
عقرب ها
عقرب ها غذای رایج خیابانی در چین هستند و در کالیفرنیا، آریزونا، نیومکزیکو و سایر ایالت های جنوب غربی آمریکا نیز مصرف می شوند.
طعم آنها کمی شبیه خرچنگ است. اگر تصمیم دارید عقرب را به عنوان غذا بخورید، ابتدا نیش را قطع کنید.
معمولاً زهر در دو یا چند قسمت بالای دم تولید و ذخیره می شود.
مطمئن شوید که عقرب را به خوبی پخته اید! پخت و پز به طور کلی خواص سمی زهر را از بین می برد، اما هنوز هم ممکن است واکنش آلرژیک به آن داشته باشید.
بر خلاف زنبور، احتمال نیش زدن عقرب پس از مرگ وجود ندارد. با این حال، اگر قبلا عقرب نخوردهاید، بهتر است از خوردن آن ها اجتناب کنید – اما اگر در شرایط بقا هستید، ممکن است انتخاب دیگری نداشته باشید.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: این موجودات زنده و خطرناک در لانهها زندگی میکنند. اگر برای شام عقرب می خواهید باید لانه آن ها را پیدا کنید.
آنچه شما نیاز دارید: یک شیشه درب دار، دست (یا چیزی که ترجیح میدهید با آن حفاری کنید)، یک سلاح قتل (مانند یک چوب یا چاقو – از دستان خود برای این مورد استفاده نکنید).
روش:
برای شکار آنها ابتدا لانه های آنها را پیدا کنید. آنها تا در سطح زمین هستند یا در زیر سنگ های آویزان یا کنده ها یافت می شوند.
یک سوراخ درست در جلوی لانه حفر کنید، سوراخ باید به اندازه ای بزرگ باشدکه شیشه دهان باز یا بطری آب که قسمت بالای آن بریده شده یا فنجان در آن قرار گیرد.
هنگامی که عقرب در شب بیرون می آید، در شیشه یا طرف می افتد و نمی تواند از آن بیرون آید.
در حالی که هنوز در شیشه است آن را با چوب یا چاقو بکشید و نیش را قطع کنید.
چگونه آنها را بخوریم
روی آتش یا ذغال آن را کباب کنید تا خوب قهوه ای شود.
گوشخیزک
اگر تا به حال یک گلدان را در باغ بلند کرده باشید، انبوهی از موجودات را دیده اید که به داخل علف ها فرار می کنند.
این حشرات می تواند ناهار شما باشد. گوشخیزک خوراکی است و خوردن آن بی خطر است.
آنها نیش و زهر ندارند وظاهر آنها شبیه به ترکیبی از مورچه (قسمت سر) و عقرب (قسمت های قیچی) است.
هنگامی که تحریک می شوند، ممکن است سعی کنند با گازگیرهای خود به شما حمله کنند، اما این نیشگون گرفتن ها معمولاً پوست را زخمی نمی کنند یا حتی خیلی آسیب نمی زنند.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: مانند بسیاری از حشرات دیگر در لیست، پیدا کردن این حشره نیز بسیار آسان است.
آنها زیر اجسام زندگی می کنند. بسیار سریع اما بی ضرر هستند.
جستجوی زیر کنده ها و اشیایی که برای مدت طولانی دست نخورده بوده اند، مکان خوبی برای شروع است. آنها مکان های تاریک و مرطوب را دوست دارند.
آنچه شما نیاز دارید: دست، ظرف
روش:
سنگ یا کنده را تکان دهید و ظرف خود را آماده کنید و حشرات را در آن ها بریزید.
چگونه آنها را بخوریم
آتش را روشن کنید وشام خود را تفت دهید تا غذایتان ترد و خوشمزه شود.
هنگامی که کاملاً پخته شدند، می توانید از شام خود لذت ببرید.
شته ها
شته ها حشرات کوچکی هستند که عاشق شیره شیرین و شیرینی هستند. آنها اغلب سبز یا سیاه هستند، اما در رنگ های متنوعی وجود دارند و بسیار کوچک هستند.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: شته ها روی گیاهان زندگی می کنند. انواع مختلفی از شته ها وجود دارد و روی گیاهان متفاوتی وجود دارند. اگر در اطراف شما گیاه وجود دارد، مطمئناً یک نوع خوراکی پیدا خواهید کرد.
چیزی که آنها از آن تغذیه می کنند می تواند بر طعم آنها تأثیر بگذارد، از کمی تلخ تا شیرین.
آنچه شما نیاز دارید: دست ها، ظرفی حاوی آب
روش:
آنها را داخل مقداری آب بریزید تا نتوانند فرار کنند.
چگونه آنها را بخوریم
آنها را بجوشانید و لذت ببرید.
ماگوت ها
لاروها و ماگوتها کمی با هم تفاوت دارند، لاروها ها چرب، آبدار و معمولاً سفید رنگ هستند. ماگوت ها نازک، زرد مایل به قهوه ای و بدون پا هستند.
«لارو» معمولاً به لارو سوسک اشاره دارد، در حالی که «ماگوت» معمولاً به لارو مگس اشاره دارد و البته هر دو خوراکی هستند.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: انواع مختلفی از ماگوت ها وجود دارد. برخی از ماگت ها در گوشت فاسد زندگی می کنند. در حالی که گوشت گندیده برای خوردن بی خطر نیست، ماگوت ها بی خطر هستند (اما ابتدا آنها را بپزید!).
آنها همچنین تمایل دارند در سبزیجات و میوه های فاسد زندگی کنند. برخی حتی در آب زندگی می کنند. ماگوت سرشار از پروتئین و سایر مواد مغذی و مفید است.
آنچه شما نیاز دارید: دست، ظرف
روش:
منبعی برای برداشت آنها پیدا کنید. اگر وقت دارید و مقداری میوه خراب دارید، میتوانید با کنار گذاشتن آن خودتان ماگوت را تولید و جمع آوری کنید.
چگونه آنها را بخوریم
بجوشانید یا تفت دهید تا هر گونه میکروب بالقوه ای که در آن ها وجود دارد، از بین برود.
سنجاقک ها
سنجاقک ها در ماه های بهار و تابستان به وفور یافت می شوند.
آنها دارای دو مرحله زندگی هستند: ترادیسی و بلوغ. سنجاقک ها در هر دوی این مراحل خوراکی هستند.
اگرچه شکار آنها در مرحله دگردیسی آسان تر است. در حالی که آنها در مرحله دگردیسی خود هستند، به رنگ سبز می باشند، تقریباً به اندازه دو بند اول انگشت اشاره هستند، و از طریق آب منتقل می شوند.
مرحله بزرگسالی آنها همان چیزی است که شما به دیدن آن عادت دارید: سنجاقک کاملاً رشد کرده، خوراکی هستند، اما به دلیل سرعت و مهارتی که دارند، شکار آن ها دشوار است.
چگونه آنها را بگیریم
زمان و مکان: سنجاقک ها نمی توانند آنقدر محکم گاز بگیرند که انسان آن را حس کند، و نیش هم ندارند. در هر دو مرحله لاروی و مرحله بالغ خوراکی هستند. با این حال، نسخه لاروی احتمالا راحت تر است. لارو سنجاقک در آب زندگی می کند و در ماه های بهار و تابستان بیشتر دیده می شود.
آنچه شما نیاز دارید: دست، تور (اختیاری)
روش:
لارو: لارو سنجاقک در آب یافت می شود و گاهی اوقات خود را به گیاهان آبی می چسبانند. شما می توانید به راحتی آنها را از آب بیرون بیاورید.
سنجاقک های بالغ: سنجاقک ها در این مرحله می توانند پرواز کنند و سریع هستند. شکار آنها بدون تور احتمالاً دشوار خواهد بود، مگر اینکه بسیار سریع باشید.
یا می توانید در حالی که روی چیزی استراحت میکنند، اقدام کنید.
چگونه آنها را بخوریم
شما فقط باید سنجاقک ها را برای چند ثانیه بپزید، فقط کافی است هر گونه میکروب را از بین ببرید.
جدا کردن بال ها و پاها اختیاری است اما ممکن است به معنای واقعی کلمه قورت دادن آنها را آسان تر کند.
حشرات خوراکی که احتمالاً علاقه ای به مصرف آن ها ندارید
این حشرات خوراکی هستند، اما یافتن آنها سخت تر و مصرف آنها خطرناک تر است.
بنابراین بهتر است قبل از مصرف آن ها احتیاط کنید – یا حداقل بدانید که در حال مصرف چه چیزی هستید.
- حلزون
- رتیل
- زنبورها
- کرم پیله ساز
در حالی که گوشت آنها خوراکی است، اما احتمال دارد که از چیزی سمی – مانند گیاهان سمی یا قارچ ها سمی تغذیه کرده باشند، بنابراین مصرف آنها توصیه نمی شود.
آنهایی که در رستوران می خورید با گیاهانی تغذیه شده اند که خوراکی هستند.
افرادی که آنها را آماده کرده اند دقیقاً می دانند که حلزون ها چهخورده اند.
اما در مورد حلزون های وحشی نمی توان مطمئن بود.
اگر حلزون وحشی بخورید، ممکن است به مننژیت ائوزینوفیلیک (باعث آسیب شدید مغز و سیستم عصبی) قرار گیرید.
این بیماریها معمولاً در دستگاه گوارش حلزونها پنهان میشوند، بنابراین پختن آنها لزوماً تضمین نمیکند که عاری از بیماری هستند.
اگر حلزون ها تنها گزینه غذایی شما هستند، می توانید یک هفته قبل از مصرف با گیاهانی که می دانید سمی نیستند به آنها غذا دهید. سپس حتما آنها را کاملا بپزید.
رتیل
واقعیت جالب: عنکبوت یک غذای لذیذ در کامبوج است. تا جایی که می توانید موها را بردارید و دندان نیش را نخورید. اگر آنها را بپزید، ساقهای فر شده آن، نشاندهنده میزان پخت و پختن آنها است. یکی از رایج ترین عنکبوت های خوراکی، عنکبوت گورخر تایلندی است، اما سمی و تهاجمی است.
زنبورها
نیش و پاهای آن هارا قطع کنید و خوب بپزید. اما توجه داشته باشید: گرفتن این حشره خطرناک است. اگر خطر نیش زدن ارزشش را دارد (یا انتخاب دیگری ندارید)، میتوانید کندو آنها را پیدا کنید و سپس کل آن را با نوعی مشعل دود کنید تا همه زنبورهای داخل آن را بکشید.
گرفتن زنبورها سخت است و بدون پشیمانی به شما حمله می کنند. گفته میشود، لارو زنبور عسل را میتوان خورد، و احتمال کمتری دارد که با آن مقابله کنند.
کرم پیله ساز
برخی از کرم های پیله ساز سمی هستند، مانند پروانه غول پیکر کرم ابریشم.
کرم هایی که به رنگ های روشن و پرمو هستند معمولا سمی اند، اما این یک قانون کلی نیست.
بنابراین در مورد منطقه ای که قصد دارید رفتن به آن دارید، تحقیق کنید یا با احتیاط اینکار را انجام دهید.
نشانه هایی که یک حشره ممکن است شما را بکشد
در حالی که اکثر حشرات برای خوردن بی خطر هستند، چند اقدام احتیاطی وجود دارد که باید رعایت کنید:
از حشرات با رنگ های روشن اجتناب کنید: هیچ حشره ای که رنگ روشن دارد را نخورید.
رنگ آنها هشداری برای شکارچیان است که سمی هستند.
این حتی برای حشرات موجود در این لیست صدق می کند.
حشرات مودار مصرف نکنید: حشرات مودار نخورید. ممکن است حشرات گزنده ای در توده های موی آن ها وجود داشته باشد.
از حشرات بدبو بپرهیزید: همچنین از هر گونه حشره ای که بوی قوی وزننده ای دارد (به جز،حشرات بدبو) اجتناب کنید.
هنگامی که شک دارید: اگر در مورد خوراکی بودن حشره شک دارید، یک تکه کوچک پخته شده از آن را جدا کنید، آن را ببلعید و چند ساعت صبر کنید. اگر هیچ علامتی نداشتید، یک تکه بزرگتر بخورید و دوباره صبر کنید. اگر اتفاقی نیفتد، احتمالاً بی خطر است.
از خوردن حشرات به صورت خام بپرهیزید: ما بر روی این موضوع، تاکید زیادی داریم، در صورت امکان، باید حشرات را قبل از خوردن بپزید. آنها ممکن است حامل انگل ها یا باکتری های مضری باشند که پختن آنها را از بین می برد و طعم را بهبود می بخشد و مواد مغذی را قابل هضم تر می کند.
بنابراین با نکات این موارد، شما با خیال راحت می توانید حشرات قابل خوردن و بی خطر را به راحتی در طبیعت بیابید و از آن ها تغذیه کنید.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.