انواع حیوانات خوراکی
سپتامبر 11, 2022پنج حیوان کوچک خوراکی
سپتامبر 11, 2022خزندگان خوراکی در بقا
در این مقاله قصد داریم در مورد منبع غذایی صحبت کنیم، که خوردن آن زیاد توصیه نمی شود.
خزندگان، در حالی که خزندگان نسبت به برخی از حیوانات دیگر (یعنی پرندگان و پستانداران) پروتئین بالاتری دارند و راحتتر صید میشوند، اما احتمال سمی یا منزجر کننده بودن خزندگان بیشتر است.
ممکن است مار زنگی طعمدار و برشته شده یک غذای عجیب و غریب باشد، اما به احتمال زیاد زمانی که در طبیعت هستید سعی می کنید تا حد امکان از آنها دور باشید.
هیچ چیز بدتر از آن نیست در جایی که هیچ گونه دسترسی به مراقبت های پزشکی و بیمارستان ندارید، دچار مارگزیدگی شوید.
مارهای غیر سمی نیز که احتمالاً با آنها روبرو خواهید شد احتمالاً طعم لاستیک دوچرخه می دهند.
همانطور که می دانید، شکار گوشت یکی از آخرین کارهایی است که باید در بقا انجام دهید (پناهگاه، آتش و تهیه آب همیشه باید در اولویت باشد).
فرض را بر این می گذاریم، شما در شرایطی هستید که به هیچ گونه منبعی دسترسی ندارید، و مجبور به شکار می شوید .
گرچه بهار است برای شروع به سراغ منابع غذایی بروید که احتمالاً خطر کمتری دارند، مانند حشرات و نرم تنان یا ماهیها و دوزیستان.
مارمولک ها
بزرگترین نگرانی در مورد مارمولک ها سمی بودن آنها و باکتری هایی که دارند، می باشد.
برخی از مارمولکها، مانند هیولای گیلا، سمی هستند و میتوانند نوروتوکسینی قوی تولید کنند که توسط مارهای مرجانی تولید میشود.
برخی دیگر از مارمولک ها، حاوی باکتری های مضر هستندکه در صورت عدم دسترسی به مراقبت های پزشکی فوری، می تواند کشنده باشد.
با این حال، اکثریت قریب به اتفاق مارمولک ها ، نسبتاً بی ضرر هستند و می توانند خوراکی باشند، اگرچه باید مراقب باکتری هایی مانند سالمونلا باشید.
به دام انداختن مارمولک ها می تواند تا حدودی دشوار باشد.
اگر در موقعیتی هستید که می توانید یک تله بسازید، احتمالاً باید حیوانات وسوسه انگیز بیشتری را هدف قرار دهید.
مارمولک ها را می توان به راحتی با نیزه یا تیر شکار کرد.
به خاطر داشته باشید، مارمولک هایی که شکار کنید، کوچک هستند و گوشت بسیار کمی دارند.
صرف نظر از این، گاهی اوقات مارمولک ها تنها منبع گوشت موجود هستند وافراد زیادی زنده ماندن خود را مدیون خوردن برخی از این موجودات هستند.
در سال 2013، یک شکارچی گوزن در کالیفرنیا سه هفته زنده ماند و چیزی جز مارمولک هایی که می توانست صید کند، همراه با قورباغه ها و سنجاب ها نخورد.
وقتی نوبت به خوردن مارمولک ها می رسد – و تقریباً هر حیوان دیگری – باید آنها را بپزید.
مارمولک ها را می توان به صورت خام خورد، اما انجام این کار خطر ابتلا به باکتری ها و انگل ها را افزایش می دهد.
هنگام آمادهسازی خزندگان برای پخت، مطمئن شوید که دستهای شما بریدگی نداشته باشد، زیرا ممکن است باکتریها مستقیماً وارد جریان خون شما شوند.
سر و روده مارمولک باید جدا شود، همچنین باید آن را در آب بسیار داغ جوشاند.
پس از آن، می توانید آن را با تفت دادن، سرخ کردن یا هر روش دیگری که می توان گوشت را در طبیعت پخت، طبخ کنید.
مارها
تقریباً همه مارها حتی مارهای سمی خوراکی هستند. با این حال، مارها احتمالاً منبع غذایی هستند که احتمالاً می توانند شمارا بکشند.
به همین دلیل، بسیاری از کارشناسان بقا مارها را به عنوان منبع غذایی توصیه نمی کنند
و در عوض معتقدند بهتر است یاد بگیرید که چگونه گونه های سمی را به درستی شناسایی کنید.
با این حال، مارها جزو ساده ترین موجودات برای شکار هستند، به خصوص در زمین های سنگی.
اگر مار را در فضای باز دیدید، به سادگی یک سنگ بزرگ بردارید و آن را روی سر کار بکوبید.
گریدی گاستون، یکی از خدمه یک بمب افکن B-24 که در طول جنگ جهانی دوم در منطقه ای از استرالیا سقوط کرد، ظاهراً با استفاده از این روش – و چیدن گهگاه توت ها – ماه ها زنده ماند.
توجه داشته باشید که او این کار را در استرالیا انجام داد، قاره ای با خطرناک ترین مارهای جهان و جایی که همه چیز به معنای واقعی کلمه سعی در کشتن شما دارد.
جای تعجب نیست که گاستون همچنین حدود یک سوم وزن بدن خود را در این مدت از دست داد.
هنگام مواجهه با گونههای تهاجمیتر، میتوانید حواس آنها را با یک چوب بلند در حالی که نیزه میزنید یا از روش سنگی استفاده میکنید، منحرف کنید.
از آنجایی که مارها بسیار باریک و سریع هستند، نیزه سنتی ممکن است برای شکار آن ها مناسب نباشد. درعوض، می توانید مار با یک چوب چنگال دار روی زمین نگه دارید و از سلاح دیگری برای کشتن آن استفاده کنید.
شاید عجیب باشد اما بسیاری از افراد، معتقدند، مارهای سمی – به ویژه مارهای زنگی – بهتر از مارهای غیر سمی هستند.
هنگامی که مار را شکار کردید، سر آن را جدا کنید و پوست آن را با چاقو یا سنگ تیز بکنید.
می توانید این کار را با بریدن قسمت زیرین آن و کندن پوست انجام دهید.
با این حال، بیشتر مراقب سر مار باشید، حتی پس از مرگ هم می تواند شما را نیش بزند.
اندام های داخلی آن نیز باید جدا شوند. اکنون می توانید مار را به هر روشی که دوست دارید طبخ کنید.
لاک پشت ها
لاک پشت ها گزینه بهتری برای تامین غذا در این لیست هستند و برخی از آنها به عنوان یک غذای مهم برای بقا در نظر گرفته می گیرند.
به این دلیل که صید لاکپشتها معمولاً بسیار آسان است، گوشت خوبی دارند و حتی میتوان آنها را به عنوان ذخیره غذایی، زنده نگه داشت،
البته اگر دوست دارید یک مزرعه لاکپشت خصوصی در میانهی ناکجاآباد داشته باشید.
ساخت تله برای صید لاک پشت، بسیار ساده است و به چیزی جز انگشتان دست شما و مقداری طعمه نیاز ندارد.
ساده ترین روش برای شکار لاک پشت، این است که یک چاله به عمق و عرض 30 سانتیمتر با دیواره های شبی دار حفر کنید، طعمه را در وسط قرار دهید (سبزیجات برگدار، ماهی یا احشاء حیوان).
با این روش لاک پشت به دورن گودال می رود و دیگر نمی تواند از آن خارج شود.
از جعبه چوبی نیز می توانید به عنوان تله استفاده کنید.
بسیاری از لاک پشت ها به قدری کند هستند که با دست می توانید آن ها را صید کنید، اما برخی از گونه ها می توانند شما را گاز بگیرند و به شما پنجه بزنند.
وقتی صحبت از موجوداتی مانند لاک پشت گازگیر الیگیتور به میان می آید، آخرین چیزی که می خواهید این است که هنگام خوردن شام، چند انگشت خود را از دست بدهید.
برای گرفتن این گونه، بهتر است، از پشت گردن یا دم گرفته شوند.
گونه های خاصی از لاک پشت ها نیز سمی هستند، مانند لاک پشت معمولی جعبه ای که می تواند قارچ های سمی بخورد و با پخت نیز سم آن از بین نمی رود.
در نهایت اینکه اگر در شرایط بقا بودید، ابتدا سعی کنید از موجودات بی خطر برای تغذیه استفاده کنید.
در طبیعت، منابع غذایی زیادی وجود دارد که می تواند شما را زنده نگه دارد، گیاهان و موجوداتی که برای سلامت شما خطری ندارند.
اگر مجبور شدید از خزندگان برای تامین غذای خود استفاده کنید، گونه های غیر سمی و بی خطر آن ها را شناسایی کنید.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.