اجاق های هیزمی یا سفری
دسامبر 20, 2019بخاری هیزمی یا سفری سروکوه
دسامبر 31, 2019آشپزی در طبیعت با اجاق سفری
در این بحث ما در مورد آشپزی در طبیعت با استفاده از اجاق سفری با شما صحبت می کنیم.
برای تهیه کردن غذا در طبیعت اولین نیاز ما ایجاد گرما یا درست کردن آتش می باشد.
برای درست کردن آتش ما به شما اجاق های هیزمی یا سفری سرو کوه را پیشنهاد می کنیم, زیرا با این وسیله می توانید به راحتی و با کمترین زمان ممکن با استفاده از تکه های چوب یا ذغال غذای مورد نظرتان را طبخ کنید.
آشپزی در طبیعت یک تکنولوژی, مهارت و هنر برای فراهم کردن غذا با استفاده ازحرارت و گرما می باشد. به پخت و پزهای سنتی و مدرن در ایران آشپزی ایرانی گفته می شود.
تمامی غذاها بر اساس شاخص هایی همچون روش پختن, نوع مصرف و گوناگونی مواد اولیه مورد استفاده قرار می گیرد همچنین منطقه ای که آن غذا در آنجا رایج و شناخته شدهاست, تقسیمبندی میشوند.
زمانی که انسان هزاران سال پیش آتش را کشف کرد از آن پس توانست به راحتی تمامی شکارهایش را با استفاده از مهار کردن آتش درست کرده و مصرف نماید.
تهیه کردن و پختن غذا به روشهای مختلفی صورت می گیرد اما تمامی روش ها باید به وسیله گرما و حرارت انجام شود. روش های آشپزی را می توان برحسب روش انتقال حرارت به مواد غذایی طبقه بندی کرد.
برای پختن مواد غذایی انتقال حرارت از چه طریق امکانپذیر است :
- در مایعات جوشاندن
- خورشتی کردن
- ملایم پختن
- نرم کردن گوشت
- سبزی های دارای سلولز بالا
- در غیر مایعات سرخ کردن
- کبابی کردن
- بریان کردن
- و غیره
تهیه کردن غذا از ماقبل تاریخ مرسوم بوده و در تمدن های باستانی و جوامع اشرافی نسبتا پیچیده می باشد.
اروپا در قرون وسطا آشپزهای حرفه ای بسیار داشته اما هنر آشپزی در ایتالیا قرن شانزده باب شد.