ساج سفری سروکوه
ژانویه 18, 2021ساج چدن
ژانویه 18, 2021ساج طبخ نان
ساجی نانی نازک و پهن است که بیشتر در مناطق غربی و شمال غربی کشور ایران پخت میشود. این نان بر روی یک صفحه گرد و نسبتاً گود که از جنس چدن و سفال است تهیه میشود.
نان ساجی
نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه چدن دایرهای گود به نام ساج پخته میشود. ساج نان پزی چدنی با بدنه استیل برای پخت نان محلی کاربرد دارد و در سه سایز 50 و 60 و 70 سانتیمتر بهصورت استاندارد طراحی و تولید میگردد.
ساج را روی آتش هیزم یا اجاقگاز یا پلوپز گازی قرار داده و پس از گرم شدن روی آن خمیر وردنه شده قرار میدهند و نان لواش یا نان محلی میپزند. ساج وسیله دایرهای شکلی به قطر تقریبی ۶۰ سانتیمتر از جنس آهن است که مقداری گودی دارد. برای این کار طرف گود ساج را روی سه لنگهای که روی آتش گذاشتهشده قرار میدهند و پس از داغ شدن ساج، چونه های خمیر را که قبلاً آمادهشده با وردنه روی تخته مخصوص خمیرگیری به شکل دایره درآورده و آن را روی ساج میگذارند و پس از مدتی نان گرد لواش را برمیگردانند تا روی دیگر آن نیز بپزد.
ملزومات کمپینگ، طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت
بوشکرفت کوکسا لیوان چوبی
کوکسا لیوان سفری لیوان
کمپینگ لیوان کوهنوردی
ساج و سه پایه آتش سروکوه اجاق
هیزمی منقل مسافرتی منقل
کوهنوردی کوه نوردی منقل
طبیعت گردی منقل اجاق
مسافرتی اجاق کوهنوردی
اجاق طبیعت گردی اجاق
هیزمی اجاق خانگی بخاری
هیزمی اجاق منقل طبیعت ساج طبخ نان گردی کوهنوردی اجاق کمپینگ منقل کمپینگ منقل تاشو منقل پرتابل باربیکیو زغالی کباب پز هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق سفری هیزمی تجهیزات کمپینگ کباب پز زغالی کباب پز هیزمی اجاق گازی اجاق نفتی اجاق الکلی کباب پز گریل اجاق سیار اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ آشپزی در طبیعت اجاق هیزمی بخاری آتشگاه سه پایه آتش منقل سه پایه استند سفری سه پایه سرخپوستی منقل سرخپوستی</0span>