سوخت مناسب منقل مسافرتی
آگوست 27, 2021روش روشن کردن منقل مسافرتی
آگوست 27, 2021روش کنترل دمای منقل سفری
شما چگونه حرارت منقل هیزمی خود را کنترل میکنید؟ باوجود ماهیت فرار آتش زغال (یا چوب)، چهار روش مؤثر برای کنترل گرما وجود دارد.
-
جریان هوا را تنظیم کنید.
اکثر منقلهای هیزمی دارای دریچه تهویه در قسمت پایین هستند. دریچهها را کاملاً بازکنید تا هوا بیشتری وارد منقل و درنتیجه آتش داغتر شود. در صورت بسته بودن دریچه هوای کمتر وارد منقل شده و حرارت آتش هم کمتر میشود.
-
زغال را در دو یا سه جای منقل قرار دهید.
یکی دیگر از روشهای کنترل گرما این است که از ذغال هایی با ضخامتهای مختلف استفاده کنیم. ذغالهای بسیار ضخیم و بزرگ را در دورترین بخش منقل قرار دهید، این بخش داغترین بخش منقل میشود. سپس ذغالهای باقیمانده را بهصورت یکلایه در مرکز منقل بریزید. این منطقه برای پختوپز خواهد بود و دمای آن متوسط است. یک سوم باقیمانده منقل را بدون آتش نگهدارید تا خنک و بدون آتش باشد؛ بنابراین شما در منقل خود سه بخش گرم، معتدل و سرد خواهید داشت و با انتقال غذا به این بخشها میتوانید حرارت آتش برای پخت غذا را کنترل کنید.
-
3. فاصله را زیر نظر داشته باشید.
هرچه غذا به آتش نزدیکتر باشد، حرارت گرمتر میشود و غذا سریعتر میپزد. برخی از منقلهای هیزمی دارای توریهایی هستند که میتوانید آنها را بالا یا پایین بیاورید تا غذا را به آتش نزدیک یا دورتر کنید. اگر منقل شما دارای یک توری ثابت است، میتوانید ذغال ها را در منقل پخش کنید و حرارت را با حرکت دادن غذا و قرار دادن در فاصله دور یا نزدیک به آتش کنترل کنید.
-
سپر بسازید.
اگر غذای شما سریعتر ازآنچه میخواهید شروع به پخت میکند یا در حال سوختن است، یکتکه فویل آلومینیومی ضخیم را تا بزنید (همانطور که نامه را تا میزنید) و سپس زیر غذا قرار دهید. آلومینیوم مانند سپر عمل میکند. با این روش حرارت کنترل و روند پخت کند میشود.
روش کنترل دمای منقل سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم