بررسی ساج sd24
اکتبر 8, 2021بررسی ساج sd26
اکتبر 8, 2021بررسی ساج طبخ نان و آشپزی sd25
برند: سروکوه
جنس: ورق سیاه
ابعاد: 50x 50x 50 (طول x عرض x ارتفاع)
وزن: 1600 گرم
در مورد محصول
برای اینکه بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید به بررسی ساج آشپزی sd25 می پردازیم.
در گذشته های نه چندان دور، مردم دور هم جمع می شدند و بر روی ساج، نان می پختند.
گرچه در بسیار از مناطق ایران، هنوز از این ابزار برای پخت نان استفاده می شود.
جنس ساج طبخ نان و آشپزی sd25، از ورق سیاه است که فلزی بسیار مقاوم و بادوام است.
جنس این ورق باعث می شود که ساج، ماندگاری بالاتری داشته باشد و برای سال های طولانی بتوان از آن استفاده کرد.
با این حال ساج sd25، وزن پایینی دارد که آن را به گزینه مناسبی برای حمل تبدیل می کند.
از آنجا که ساج طبخ نان و آشپزی sd25، بدون روکش است، دیگر شما دغدغه ای بابت خراشیده شدن آن ندارید و می توانید با قاشق فلزی نیز، غذا را هم بزنید.
البته نباید قاشق را محکم به سطح ساج بکشید.
برای پخت نان نیز می توانید از پشت ساج استفاده کنید.
عملکرد ساج دقیقاً مانند تنور نان پزی است. کافی است ساج را روی یک منبع حرارتی بگذارید و نان های تازه و خوشمزه ای درست کنید.
برای اینکه ماندگاری و طول عمر ساج شما بیشتر شود بهتر است موارد زیر را رعایت کنید:
- هرگز برای شستن ساج، از مواد شوینده استفاده نکنید، گرچه برخی معتقدند می توانید از شوینده های ملایم استفاده کنید.
- زمانی که غذا پخت، آثار باقیمانده غذا را از سطح ساج تمیز کنید و سپس آن را با آب گرم بشویید.
در صورت تمایل می توانید از اسکاچ یا برس پلاستیکی استفاده کنید.
- بعد از شستن ساج، آن را با دستمال خشک کنید تا از تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
- بعد از خشک کردن کامل ساج، آن را با روغن گیاهی سبک و بدون رطوبت چرب کنید.
- هرگز با اجسام تیز یا برس های فلزی ساج را نشویید.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.