ماهی کبابی سالمون
ژانویه 15, 2021مزایای اجاق مسافرتی
ژانویه 15, 2021گودال آتش سروکوه
یکی از سادهترین راهها برای آشپزی در طبیعت، تمیز کردن یک ناحیه از زمین و برپا کردن آتش در آن ناحیه با استفاده از فایر پیت یا گودال آتش سروکوه است.
سپس میتوانید قابلمه و یا مواد غذایی خود را بر روی صفحه فوقانی فایر پیت یا گودال آتش سروکوه گذاشته و بپزید.
فایر پیت یا گودال آتش این امکان را به شما میدهد تا همزمان چندین غذا را طبخ کرده و اوقات خوشی را فراهم آورید.
آشپزی در طبیعت توسط انواع فایر پیت یک سبک آشپزی میباشد که بیشتر توسط گروه های کمپ و آفرود مورد استفاده قرار میگیرد.
از مزیت های استفاده از فایر پیت برای جمع ها این است که بدون نگرانی از انفجار هیزم و پریدن آتش به سمت شما میتوانید به دور آن جمع شده و از حرارت و گرمای آتش لذت ببرید و همزمان غذای خود را داغ داغ میل کنید.
گرچه استفاده از زغال به شما این امکان را میدهد که سریعتر به اتشی بدون دود و حرارت مناسب برای آشپزی برسید اما توجه داشته باشید که زغال به همان سرعت هم حرارت خود را ازدست داده و امکان دارد شمارا وسط کار لنگ بگذارد.
بهترین سوخت برای فایر باکس مدل گودال کنده های درختان افتاده و هیزم های رها شده در طبیعت میباشد.
با این کار هم محیط جنگل را تمیز میکنید و هم سوختی کافی و مناسب برای فایر پیت یا گودال آتش فراهم می آورید.
سروکوه اجاق هیزمی ساج
و سه پایه کمپینگ بخاری
مسافرتی و کمپینگ گودال
آتش فاصله یاب بیل کمپینگ
قطب نما مسافرتی ست
غذاخوری کوهنوردی
فلاسک و قمقمه کوهنوردی
لیوان و ماگ کوهنوردی
قاشق چنگال کوهنوردی
کیسه خواب کوهنوردی
اجاق هیزمی اجاق خانگی
بخاری هیزمی اجاق منقل
طبیعت گردی کوهنوردی
اجاق کمپینگ منقل کمپینگ
منقل تاشو منقل
پرتابل باربیکیو زغالی
کباب پز هیزمی منقل
و باربیکیو اجاق کمری مسافرتی آتشگاه </0span>