چرا منقل سفری ذغالی دود میکند؟
آگوست 28, 2021کباب پز دودی کننده هیزمی
آگوست 28, 2021افزایش دمای منقل زغالی سفری
منقل های هیزمی علاوه بر گرم کردن کاربرد دیگری نیز دارند.
شما میتوانید در دورهمیهای دوستانه و خانوادگی خود از آن برای پخت انواع غذاها استفاده کنید.
استفاده از منقل برای پخت استیک، همبرگر، گوشت خوک و مرغ روشی بسیار رایج است زیرا میتواند قسمت بیرونی گوشت را بهخوبی کباب کند.
زمانی که شما گوشت را کباب میکنید گرمای ناشی از ذغال یا چوب سطح گوشت را خشک میکند و اجازه نمیدهد آبی که در گوشت موجود است بخار شود.
برای انجام این کار باید منقل شما به دمای مناسب و صحیح برسد. اگر منقل به اندازه کافی گرم نباشد، سطح گوشت خشک نمیشود بنابراین باعث میشود گوشت بافت و طعم خوبی نداشته باشد.
منقل چقدر باید گرم شود؟
دمای اکثر منقلها به 537-260 درجه میرسد، بهعبارتدیگر اگر با دماسنج لیزری دمای منقل را اندازهگیری کنید دمای آن باید بین 260 تا 537 درجه باشد. با این دما میتوانید غذا و کبابهای آبدار و خوشمزهای درست کنید.
به خاطر داشته باشید که دمای ذغال یا چوب در حال سوخت احتمالاً بالاتر از 537 درجه خواهد بود.
حتی ممکن است دمای آنها به 1000 تا 1600 هم برسد پس مراقب باشید که گوشت یا غذا را خیلی نزدیک به آتش قرار ندهید.
همچنین میتوانید از توریهای آشپزی استفاده کنید زیرا گوشت مستقیماً در معرض آتش قرار نمیگیرد.
ازآنجاکه توریهای آشپزی معمولاً چند سانتیمتری با آتش فاصله دارند، گوشت در دمای پایینتر میپزد.
با استفاده از چوب سخت و باکیفیت نیز میتوانید دمای منقل را بالا ببرید.
ازآنجاییکه چوبهای سخت طولانیتر میسوزند بنابراین قابلیت بالا بردن دما را دارند. بهخاطر داشته باشید که هیچگاه از چوبهای نرم و خیس استفاده نکنید.
ذغالهای متنوعی نیز در بازار موجود است. برخی از این ذغالها نسبت به ذغالهای دیگر حرارت بیشتری تولید میکنند.
بنابراین هنگام پخت گوشت یا غذا سعی کنید که از سوخت مناسب و باکیفیت استفاده کنید.
افزایش دمای منقل زغالی سفری
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم