بررسی ماهیتابه کمپینگ sd29
اکتبر 23, 2021استفاده و نگهداری ساج آهنی
مارس 1, 2022راهنمای استفاده و نگهداری از ظروف چدن
ظروف چندن یکی از بهترین ظروف برای آشپزی هستند که از گذشته های دور استفاده از آن ها رایج بوده است.
امروزه طبیعت گردها و کمپرهای حرفه ای نیز، از این نوع ظروف برای آشپزی در طبیعت استفاده می کنند.
خوب است بدانید که در صورت استفاده و نگهداری صحیح از ظروف چدنی، این ظروف تا سال ها دوام خواهند داشت و حتی نسل های بعد شما نیز می توانند از آن استفاده کنند.
بنابراین برای افزایش عمر ظروف چدنی، بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:
- ظروف چدنی را چرب کنید
اگر برای اولین بار از ظروف چدنی استفاده می کنید، توصیه می شود که حتماً قبل از استفاده آن را جلا دهید.
برای این کار می توانید از روغن های خوراکی مانندروغن نارگیل یا روغن آفتابگردان و یا روغن حیوانی استفاده کنید.
به این صورت که مقداری از روغن را داخل ظرف بریزید و با یک دستمال ، تمام سطح ظرف را با روغن چرب کنید.
- قبل از استفاده، اجازه دهید ظرف برای مدت 5 تا 10 دقیقه گرم شود.
ظروف چدنی نسبت بخ دیگر ظروف دیرتر گرم می شوند، اما در صورت گرم شدن، حرارت را تا مدت زیادی حفظ می کند.
با گرم کردن ظروف چدنی، غذا به سطح ظرف نمی چسبد،
بنابراین توصیه می شود قبل از ریختن روغن و غذا به داخل ظرف، اجازه دهید که برای مدت 5 تا 10 دقیقه، ظرف به خوبی گرم شود.
- تمیز کردن ظروف چدنی
پس از اتمام پخت، ظرف را با مقداری آب گرم و مواد شوینده ملایم و اسکاچ نرم بشویید، هرگز از برس و اسکاچ سیمی استفاده نکنید زیرا لعاب ظرف را از بین می برد.
در صورتی که غذای سوخته به ظرف چسبید، مقداری نمک داخل ظرف بریزید و آن را روی حرارت زیاد بگذارید، سپس با دستمال کاغذی ظرف را تمیز کنید.
و ظرف را با آب گرم و صابون بشویید.
- ظروف را کاملاً خشک کنید.
آب دشمن چدن است، اگر چدن بلافاصله پس از شستشو خشک نشود زنگ می زند. بنابراین پس از شستشو، ظرف را با دستمال مناسب خشک کنید.
حتی می توانید آن را به مدت یک یا دو دقیقه روی حرارت قرار دهید تا رطوبت باقی مانده، کاملاً خشک شود.
در صورت تمایل می توانید داخل ظرف را کمی چرب کنید و یک یا دو دقیقه دیگر حرارت دهید،
تا جلای ظرف که در طول شستشو از بین رفته، مثل قبل شود.
- نکات مهم دیگر:
- هرگز ظرف چدن داغ را سریع زیر آب سرد نگیرید، زیرا باعث آسیب به ظرف می شود، اجازه دهید برای دقایقی ظرف خنک شود، سپس آن را بشویید.
- ظروف چدنی به دلیل ماهیت فلز خود، شکننده هستند و در صورتی که ضربه محکم به آن ها اصابت کند ممکن است دچار ترک خوردگی شوند.
- اجازه ندهید آب برای مدت طولانی داخل ظرف بماند، زیرا ظرف به تدریج زنگ می زند و رنگ آن قرمز می شود.
- در صورتی که ظروف چدن دچار زنگ زدگی شود، می توانید با اسکاچ زنگ زدگی را بسابید، سپس آن را با روغن مناسب چرب کنید و برای دقایقی روی حرارت قرار دهید.
لازم است بعد از تکمیل فرایند خرید، حتما اطلاعات محصول و شرایط نگهداری از آن را به دقت مطالعه فرمایید.
شما با کلیک کردن بر روی گزینه (من شرایط و مقررات را خواندم و آن را می پذیرم) که توسط سروکوه قرار داده شده است، موافقت خود را با مطالعه و قبول شرایط، اعلام می کنید.
بنابراین اگر محصول شما، در صورت عدم رعایت نکات گفته شده، دچار خرابی و هر نقصی شود، سروکوه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.