درمورد منقل سفری برای تازهکارها
آگوست 26, 2021امکانات فایرباکس هیزمی
آگوست 26, 2021منقل سفری در کمپینگ
سفر زمانی به یک سفر کامل تبدیل میشود که عصری طولانی را با دوستان خود در اطراف آتش بگذرانید.
خوردن استیکهای تندوتیز (یا غذاهای کبابی) در زیر آسمان پرستاره – تجربهای جادویی است. این تصویر برای شما خوشایند است؟ پس به یک منقل هیزمی قابلحمل نیاز دارید.
منقل هیزمی محفظهای باز و بدون درب است که میتوان با استفاده از چوب یا ذغال در آن آتش روشن کرد. یا بهعبارتدیگر، منقل هیزمی نسخهی دیگری از منقل کبابی است. بر روی منقل هیزمی میتوانید آشپزی کنید یا بهسادگی از آن برای گرم کردن استفاده کنید.
منقلهای هیزمی معمولاً دارای پایههایی هستند که از سطح زمین بلند میشوند بنابراین هیچ سوختگی ناخوشایندی روی چمن یا زمین از آنها باقی نمیماند.
این امر هم در کمپها و هم در طبیعت ضروری است. در بسیاری از مناطق به علت آسیبهای که آتش به زمین میزند، روشن کردن آن ممنوع است.
پختن غذا روی آتش نهتنها طعم غذا را بهتر میکند، بلکه شما را به طبیعت نزدیک میکند.
اما چرا باید یک منقل هیزمی را بهجای یک اجاق کمپینگ سبکوزن و سنتی حمل کنید؟
خوب تا حدودی همهچیز مربوط به فضایی است که آتش واقعی ایجاد میکند، فضایی که هیجانانگیزتر و ماجراجویانه به نظر میرسد.
بوی دود، صدای ترک خوردن شاخهها، درخشش قرمز سوختن چوب، همگی حال و هوایی بوشکرافتی و طبیعی به وجود میآورند. کیفیت پخت هم بر روی آتش بهتر خواهد بود.
هریسون آشپز معروف که تصاویری از غذاهای فوقالعاده خوشمزه خود در طبیعت را در حساب اینستاگرام خود به اشتراک میگذارد معتقد است:
“آشپزی روی آتش ادای احترام به اجداد قدیمی ما است. این کار نهتنها طعم خاصی به غذا میبخشد، بلکه شما را به طبیعت نزدیک میکند”.
اما هنگام خرید منقل هیزمی به چه نکاتی باید توجه کرد؟ وزن، اندازه بستهبندی و قابلیت حمل مشخصاً عوامل مهمی هستند که باید موردتوجه قرار گیرند، بهویژه اگر قصد دارید از آن برای کوهنوردی استفاده کنید.
برای جلوگیری از سوزاندن چمن و پوششهای گیاهی، باید از منقلهایی استفاده کنید که دارای پایه، صفحه پایه یکپارچه یا تشت مخصوص برای خاکستر هستند. برای سوختن کارآمد و شعلههای خوب، دریچهها و سوراخهای استراتژیک هم اهمیت دارند.
منقل سفری در کمپینگ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم