دلیل برتری کبابپز گریل دودی
آگوست 28, 2021خرید کباب پز کمپینگ
آگوست 28, 2021کباب پز گازی و برقی
گریلهای اسموکر دارای سه نوع مختلف گازی، برقی و هیزمی هستند؛ که در اینجا دو نوع گازی و برقی را معرفی میکنیم. در مورد گریل اسموکر هیزمی به دلیل پرکاربرد بودن آن در مقالهای جداگانه به آن پرداختهایم.
گریل اسموکر گازسوز
گریل اسموکر گازسوز نوعی گریل است که از گاز بهعنوان سوخت استفاده میکند. آنها معمولاً با یک یا چند مخزن گاز کار میکنند. مخازن گاز در قفسه پایینی گریل قرار میگیرند و از طریق یک شلنگ پلاستیکی به مشعلهای گریل متصل میشوند. برخی از گریلهای اسموکر از گاز مایع پروپان و برخی دیگر از آنها از بوتان یا گاز طبیعی استفاده میکنند. گریلهایی که با گاز طبیعی کار میکنند معمولاً مخزن ندارد. در عوض به گاز طبیعی خانه شما متصل میشوند.
برای دودی کردن گوشت در گریل اسموکر گازسوز، باید اول مخزن گاز را باز کرده و مشعل را روشن کنید. اکثر گریلهای اسموکر گازی مجهز به مکانیزم دقیق کنترل دما هستند. هنگامیکه مشعل روشن است، میتوانید دمای گریل را بهراحتی کم یا زیاد کنید تا به دمای ایده آل برای دودی کردن غذا برسید. افزایش دما، گاز بیشتری از مخزن آزاد میکند و درنتیجه شعله را گرم و گرمای بیشتری ایجاد میشود. در مقایسه، کاهش دما باعث میشود گاز کمتری از مخزن خارج و دمای داخلی گریل کمتر شود.
گریل اسموکر برقی
درحالیکه برای اکثر گریلهای اسموکر از پروپان مایع یا چوب بهعنوان سوخت استفاده میشود، برخی از گریلها از برق برای ایجاد گرمای موردنیاز برای پخت و دودی کردن غذاها استفاده میکنند. این نوع گریلها که بهعنوان گریلهای اسموکر برقی شناخته میشوند، باید به پریز برق متصل شوند.
گریلهای اسموکر برقی مانند گریلهای گازسوز طعم تند گاز به غذا نمیدهند. بااینحال بازهم قادر نیستند مانند گریلهای اسموکر هیزمی طعم خوشمزه و طبیعی به غذا دهند.
البته به این نکته توجه داشته باشید که از این دو نوع گریل تنها در مکانهایی که گاز و برق موجود است میتوانید استفاده کنید.
کباب پز گازی و برقی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم