آشپزی با سه پایه و ساج سفری
آگوست 31, 2021داشتن سه پایه و ساج در سفر
آگوست 31, 2021سه پایه آتش و ساج در طبیعت
نشستن در طبیعت، کنار آتش و خوردن غذاهای پخته شده در ساج میتواند خود بهشت باشد.
ساجها با مقاومت و دوام بالایی که دارند بهترین ابزار برای طبیعت و سفر هستند،
وزن چندانی ندارند و حمل آنها آسان است. پخت غذا در ساج و بر روی آتش هنوز بهترین راه برای سیر کردن یک گروه گرسنه است.
برای آشپزی در طبیعت و سفر، شما به یک ساج با اندازه مناسب، سهپایه آتش، مواد غذایی و آتش نیاز دارید.
سهپایه آتش را راهاندازی کنید و از محکم بودن آن مطمئن شوید، سپس ساج را به زنجیر آن متصل کنید،
مواد غذایی را در ساج قرار دهید و در آخر آتش را روشن کنید و بعد از چند دقیقه غذای شما آماده خوردن است.
اولین چیزی که باید در مورد پخت غذا با ساج روی آتش بدانید نحوه کنترل حرارت است.
برای اینکه غذای خود را نسوزانید یا غذای شما بهطور کامل بپزد ضروری است که بتوانید دما را کنترل کنید. سهپایه آتش به شما این امکان را میدهد.
سهپایه آتش
برای کنترل حرارت از سهپایه استفاده کنید، ساج را به آن آویزان کنید تا غذای شما بر روی آتش بپزد.
مقدار مناسبی گرما در زیر ساج وجود دارد و باعث میشود غذا با حرارت غیرمستقیم با همان دمایی که شما میخواهید بپزد.
تنها چیزی که برای این روش پخت لازم دارید یک سهپایه است که به اندازه کافی محکم باشد تا بتواند ساج را نگه دارد.
هنگام کار با آتش مراقب باشید و نکات ایمنی را رعایت کنید.
غذاهای مختلفی را میتوانید با ساج و سهپایه تهیه کنید،
از خورشت گرفته تا نان و سبزیجات. هیچ چیزی خوشمزهتر از خورشت و غذایی نیست که در ساج و بر روی آتش پخته شده است.
آشپزی با سهپایه و ساج بسیار راحت است و مانند آشپزی روی اجاق گاز است. فقط اینکه فراموش نکنید که هرازگاهی غذا را هم بزنید.
اگر دوستدار محیط زیست هستید و دغدغه حفظ آن را دارید از روشن کردن آتش مستقیم روی زمین خودداری کنید
و از اجاق هیزمی یا منقل استفاده کنید تا به زمین آسیب نرسد و آثار آتش بر روی آن باقی نماند.
سه پایه آتش و ساج در طبیعت
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
ملزومات کمپینگ، طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت