نظافت و مراقبت از ساج
آگوست 31, 2021ساج نانپزی
آگوست 31, 2021شروع آشپزی با سه پایه و ساج
برای شروع آشپزی با سهپایه و ساج ابتدا باید روش کار با آن را بهخوبی یاد بگیرید و قبل از اینکه بتوانید برای اولین بار با آن غذا بپزید، باید چند کار را انجام دهید. قبل از اینکه شروع بکار کنید این نکات را به خاطر بسپارید:
ساج همیشه باید با آب شسته شود نه با چیز دیگری، وقتی از آن استفاده میکنید برای تمیز کردن آن میتوانید از یک اسفنج استفاده کنید.، یک اسفنج زبر هر چیزی که در آن باقیمانده است را پاک میکند.
بعد از هر بار استفاده، باید یک لایه روغن به ساج اضافه کنید. روغن از فولاد محافظت میکند و پختوپز در ساج را آسان میکند. همیشه روغن اضافی را پاک کنید، روغن زیادی ممکن است به ساج آسیب بزند.
اگر ساج شما جدید است یک لایه روغن فراوان به آن بزنید و حدود 30 دقیقه آن را کامل گرم کنید. این روش به ساج اجازه میدهد تا تمام روغن را جذب کرده و استفاده از سطح آسان میشود، در صورت نیاز تکرار کنید.
برای شروع دستورالعمل مناسب را انتخاب کنید
اگر تازهکار هستید دستورالعمل غذاهایی که دوست دارید را پیدا کنید و طبق آنها آشپزی کنید. با ساج میتوان غذاهای متنوعی درست کرد. غذاهایی مانند گوشت، سبزیجات، ماهی، نان و … . مطمئناً آشپزی با آن برای شما لذتبخش و تجربه بینظیری خواهد بود.
دما را در نظر بگیرید
کنترل دما و حرارت برای پخت غذا مهم است، هر نوع غذایی به دمای مناسب خود نیاز دارد. اگر ساج را روی آتش مستقیم قرار دهید دیگر امکان کنترل دما را ندارید. اینجاست که سهپایه آتش به کمک شما میآید. سهپایه با پایههای بلند خود و همچنین زنجیر و قلابی که برای آویزان کردن ساج دارد به شما امکان میدهد تا با تنظیم زنجیر حرارت را کنترل کنید. اگر مایل هستید غذا سریع و با دمای بالا بپزد با تنظیم زنجیر ساج را به آتش نزدیک کنید و اگر میخواهید غذا در مدت زمان بیشتری بپزد میتوانید زنجیر را بالا بکشید تا ساج از آتش دور شود.
از سهپایه و ساج برای آشپزی در طبیعت، کمپ و حتی حیاط خانه میتوان استفاده کرد. وزن زیادی ندارند و بهراحتی قابلحمل هستند.
شروع آشپزی با سه پایه و ساج
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم
ملزومات کمپینگ، طبیعت گردی و آشپزی در طبیعت