آشپزی در طبیعت املت رب گوجه ای
املت رب گوجه ای یا همان املت قهوه خانه ای یا سر پایی، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین فست فود های سنتی ایرانی است که اکثراً در قهوه خانه ها و سفره خانه ها یا توسط کوهنوردان و طبیعت گرد ها در طبیعت سرو می شود
مواد لازم برای پخت املت رب گوجه ای یا فست فود سنتی ایرانی
چند عدد تخم مرغ
چند قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
(اگر دلتون خواست پیاز داغ هم بگیرید)
یک چهارم لیوان روغن
فلفل و نمک به میزان لازم
آشپزی در طبیعت املت رب گوجه ای
اجاق هیزمی سروکوه اجاق هیزمی منقل مسافرتی منقل کوهنوردی کوه نوردی منقل طبیعت گردی منقل اجاق مسافرتی اجاق کوهنوردی کوه نوردی اجاق طبیعت گردی اجاق هیزمی اجاق خانگی بخاری هیزمی اجاق منقل طبیعت گردی کوهنوردی اجاق کمپینگ منقل کمپینگ منقل تاشو پرتابل باربیکیو ذغالی سروکوه به عنوان یک تولید کننده داخلی و با هدف اشتغالزایی و پر کردن خلا موجود در بازار طبیعتگردی و گردشگری اقدام به تولید انواع اجاق های هیزیمی و فایرباکس نموده است و با تحمل سختی های بسیار توانسته خدمات خوبی را به مشتریان خود ارائه دهد به امید موفقیت کباب پز هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق هیزمی سروکوه کباب پز هیزمی اجاق گازی اجاق نفتی اجاق الکلی کباب پز گریل اجاق سیار اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ آشپزی در طبیعت اجاق هیزمی اجاق تاشو اجاق هیزمی ایستاده منقل ایستاده استیک پز چای ذغالی اجاق برقی اجاق گاز به انگلیسی اجاق رو میزی پیکنیک </0span>