آشپزی در طبیعت املت و نیمرو
برای آشپزی در طبیعت املت یکی از غذاهای فوری است که تهیه آن ساده و دلچسب است ولی باید در طبخ آن دقت نمود.
اولین چیزی که هنگام آشپزی در طبیعت باید به آن دقت کنید میزان آتش داخل اجاق هیزمی یا فایر باکس شماست سپس در یک تابه و یکجا نباید بیش از دو یا سه عدد تخم مرغ املت تهیه کرد و در صورت احتیاج به مقدار بیشتر، ممکن است املت را به دفعات تهیه نمود و بلافاصله داغ داغ سر میز برد.
تخم مرغها باید خوب زده شود تا کاملاً کف کند.
برای آشپزی در طبیعت املت و نیمرو اول روغن باید کاملاً داغ شود، آنگاه میتوان تخم مرغهای زده شده را در آن ریخت.
در تهیه املت برای هر عدد تخم مرغ بهطور متوسط یک قاشق رب گوجه یا 3 عدد گوجه باید استفاده نمود.
بعد از اینکه املت یا نیمرو آماده شد برای تزئین اطراف آن میتوان از گیاهان موجودر طبیعت مانند جعفری پونه یا تره وحشی استفاده نمود.
املت را ممکن است با انواع گوشتها یا سبزیهای وحشی طبح کرد و میل نمود.
اجاق هیزیمی ایستاده کباب پز هیزمی منقل و باربیکیو اجاق سفری اجاق هیزمی اجاق سفری هیزمی تجهیزات کمپینگ کباب پز ذغالی کباب پز هیزمی اجاق گازی اجاق نفتی اجاق الکلی کباب پز گریل اجاق سیار اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ آشپزی در طبیعت اجاق هیزمی اجاق تاشو اجاق هیزمی ایستاده منقل ایستاده استیک پز چای ذغالی چای ذغالی اجاق گاز به انگلیسی اجاق رو میزی پیکنیک </0span>