آشپزی در طبیعت لوبیا و گوشت
اجاق هیزیمی سروکوه، اجاق هیزیمی لولایی، اجاق هیزیمی هرمی
لوبیا چیتی یا قرمز ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق
آب لیموی طبیعی ۲ قاشق
نمک وزرچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۱ ساعت
سیب زمینی و پیازها را به لوبیاها که در حال قل خوردن هستند اضافه کنید.
وقتی لوبیاها نرم شدند دو قاشق آب لیمو ترش و یک قاشق رب گوجه به آن اضافه و مخلوط کنید. کوه نوردی منقل طبیعت گردی منقل اجاق مسافرتی اجاق کوهنوردی کوه نوردی اجاق طبیعت پز گریل اجاق سیار اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ آشپزی در طبیعت اجاق هیزمی اجاق تاشو اجاق هیزمی ایستاده منقل ایستاده استیک پز چای ذغالی چای ذغالی اجاق گاز به انگلیسی اجاق رو میزی پیکنیک </0span>
آشپزی در طبیعت لوبیا و گوشت اجاق قابل حمل آفرود کمپینگ
ک پز چای ذغالی چای ذغالی اجاق گاز به انگلیسی اجاق آشپزی در طبیعت سروکوه اجاق هیزمی منقل مسافرتی منقل کوهنوردی کوه نوردی منقل طبیعت گردی منقل اجاق مسافرتی اجاق کوهنوردی کوه نوردی اجاق انگلیسی اجاق آشپزی در و از شب قبل لوبیاها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.
کوه نوردی اجاق طبیعت </0span>