مصرف ماهی در شرایط بقا
سپتامبر 11, 2022ده گیاه برتر برای بقا
سپتامبر 11, 2022قارچ های خوراکی در بقا
زمانی که به طبیعت می روید، قارچ های بسیار زیادی وجود دارد که برخی از آنها طعم های بی نظیری دارند و سمی هم نیستند.
با این حال باید به شما هشدار دهیم، که در طبیعت قارچ های سمی زیادی نیز وجود دارد که باید از مصرف آن ها اجتناب کنید.
با این که سالانه در آمریکا، تنها دو نفر بر اثر مصرف قارچ سمی جان خود را از دست می دهند، اما تعداد زیادی نیز به ناراحتی های دستگاه گوارش که منجر به نارسایی کبد می شود، مبتلا می شوند.
قاعده کلی این است که هیچ قارچی را تا زمانی که از سمی نبودن آن، مطمئن نشده اید، مصرف نکنید.
افراد مبتدی بهتر است ار افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرند و قبل از رفتن به سفر و بقا در طبعیت، در مورد قارچ های سمی، اطلاعات کسب کنند.
همچنین می توانید از کتابچه های راهنمایی که در این زمینه وجود اطلاعات کسب کنید، و حتی آن را با خود به همراه داشته باشید، زیرا در سفر به شما کمک خواهد کرد.
نکته ی دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، این است که تقریبا تمام قارچ ها به صورت خام، به شدت سمی هستند و باید قبل از خوردن پخته شوند.
در این مقاله، ما تعدادی از قارچ های خوشمزه و سالم را که می توانید در طبیعت مصرف کنید را به شما معرفی می کنیم.
- قارچ پفی
قارچ پفی یکی از منحصر به فردترین قارچ هاست، زیرا کلاهک باز و تیغههای حامل هاگ ندارد، در عوض، هاگهای آنها در درونشان و در یک تنه کروی به نام gasterothecium تولید میشوند.
آنها می توانند به اندازه سنگ مرمر کوچک باشند یا به اندازه یک توپ بسکتبال، بزرگ باشند.
اکثر قارچ های پفی برای خوردن امن هستند. با این حال، بهتر است از قارچ هایی که کاملاً سفید هستند برای خوردن استفاده کنید.
از خوردن قارچ های زرد یا بنفش اجتناب کنید. همچنین، قارچ های جوان جوان بهتر از قارچ های بالغ هستند، البته ممکن است کمی سفت باشند.
تمام قارچ های پفی، خوشمزه نیستند، به عنوان مثال دو نوع قارچ پفی Dog-turd و wolf-fart، ممکن است برای بعضی از افراد، طعم خوشایندی نداشته باشد.
بعضی از افراد با مصرف پوشش بیرونی قارچ، دچار سوزش روده ای می شوند، بنابراین بهتر است قبل از مصرف، لایه بیرونی را با چاقو ببرید.
قارچ های پفی را به اسم “قارچ های صبحانه” می شناسند، زیرا ترکیب آنها با تخم مرغ، بسیار خوشمزه است.
البته با استفاده از آن می توان غذاهای خوشمزه ای برای وعده های غذایی درست کرد.
قارچ پفی، زمانی که در کره سرخ می شود، طلایی رنگ و بسیار خوشمزه می شود.
آنها را معمولاً برای پخت و پز، به شکل مکعبی برش می زنند
- قارچ قیفی
قارچ قیفی برای افرادی که تازه شروع به پیدا کردن قارچ می کنند، گزینه بسیار ایده آلی است.
این قارچ دارای رنگ روشنی از زرد- نارنجی تا طلایی کم رنگ است، به همین دلیل به راحتی قابل شناسایی است.
آنها همچنین دارای شکل مشخصی هستند.
قارچ قیفی، یک قارچ گوشتی، با طعم فلفلی و بوی ملایم است که شما را به یاد زردآلو می اندازد.
به دلیل این عطر و طعم، بسیار گران قیمت هستند.
اگر موفق شدید در جایی قارچ قیفی پیدا کنید، به کسی نگویید، زیرا این قارچ برای سال ها در همان مکان رشد می کند.
قارچ قیفی را می توان در زیر برگ های قدیمی در اطراف گیاهان یافت.
یکی از بهترین روش های پخت این قارچ، این است که به سادگی آن ها را خرد کنید و در کره تفت دهید.
قارچ قیفی به خوبی می پزد و ترکیب آن با مرغ، گوشت خوک و گوشت گوساله عالی می شود.
تنها قارچی که شبیه قارچ قیفی است، قارچ Jack-O-Lantern است که رنگ آن نارنجی روشن است و دارای تیغه های واقعی است، در حالی که قارچ قیفی دارای تیغه های کاذب است.
حتی قارچ Jack-O-Lantern نیز شما را نمی کشد، اما ممکن است دچار ناراحتی های گوارشی شوید.
بنابراین، قبل از اینکه قارچ قیفی را مصرف کنید، مطمئن باشید که قارچ Jack-O-Lantern را می شناسید.
- قارچ صدفی
یکی دیگر از قارچ های که برای مبتدیان، به راحتی قابل شناسایی است، قارچ صدفی است.
قارچ های صدفی را می توانید بر روی درختان خشک شده و کنده درختان پیدا کنید.
از آنجا که این قارچ، دارای شکلی و رنگی شبیه به صدف است، آن را قارچ صدفی می نامند.
قارچ های صدفی به صورت گروهی، رشد می کنند، و در تمام فصول سال از جمله بهار و پاییز یافت می شوند. گاهی حتی در زمستان نیز رشد می کنند.
قارچ های صدفی دارای بافت مخملی و عطر و طعم منحصر به فردی هستند.
ترکیب این قارچ با گوشت گاو، ترکیب منحصربفرد و خوشمزه ای است.
هیچ گونه قارچ سمی مشابه قارچ سمی وجود ندارد، اما بهتر است از خوردن قارچ های “برگ اره خرس” بپرهیزید؛ گرچه سمی نیستند، اما بهتر است مصرف نشوند.
قارچ های صدفی بزرگ را اغلب تکه تکه می کنند و در تخم مرغ اضافه می شوند.
حتی می توان ان را با سیب زمینی سرخ کرده خورد، این قارچ دارای طعم بی نظیری است و با هر نوع مواد غذایی خوشمزه می شود.
4. قارچ جوجه چوب (Chicken of the Woods)
قارچ جوجه چوب، قارچی اس که طعم آن مانند طعم مرغ است.
این قارچ که به نام های دیگری به نام قارچ مرغ سولفور شف، نیز نامیده می شود، یک قارچ نارنجی رنگ است و روی درختان بیمار یافت می شود.
قارچ های جوجه چوب به صورت خوشه ای رشد می کنند و گاهی اوقات “قفسه” نامیده می شوند، بنابراین اگر یکی از آن ها را پیدا کنید، احتمالاً موفق می شوید، مقداری زیادی از آن ها را بیابید.
تنها بخشی که از این قارچ خورده می شود، لبه ی میوه آن است.
دیگر بخش های این قارچ بسیار سفت هستند.
قارچ های جوان، دارای رنگ نارنجی روشن می باشند و مانند لاستیک سفت هستند.
زمانی که بالغ می شوند پس از آنها بزرگتر می شوند، دچار کرم خوردگی یا پر از حشره می شوند، بنابراین از مصرف این قارچ ها اجتناب کنید.
قارچ های جوجه چوب، معمولا روی درخت های بلوط یافت می شوند، گرچه می توانید آن ها را روی درختان دیگر مانند سرخدار، بید و درختان مخروطی نیز بیابید.
برخی از قارچ های جوجه چوب، انگلی هستند و بر روی درختانی که رشد می کنند لکه هی قهوه ای بر جای می گذارند.
این قارچ های برای منجمد کردن مناسب هستند، زیرا طعم خود را برای مدتی طولانی حفظ می کنند.
- قارچ مرغ چوب (Hen of the Woods)
پیدا کردن این قارچ برای افراد مبتدی بسیار ساده و راحت است.
این نوع قارچ ها، بسیار بزرگ هستند، و برخی از نمونه های آن حتی وزنی بیشتر از 45 کیلوگرم دارند.
بنابراین یافتن آن ها آسان است، آنها تمایل دارند به صورت گروهی روی درختان بلوط رشد کنند، جایی که که می توان سالانه آن ها را برای سال های متوالی پیدا کرد.
قارچ مرغ چوب، دارای طعم بی نظیری است و هچ گونه سمی ندارد.
در ژاپن، آنها را به عنوان Maitake، قارچ رقص می شناسند، زیرا افرادی که آنها را پیدا می کنند ممکن است از شادی کشف این قارچ برقصند.
قارچ های مرغ چوب، به شکل گرد و قهوه ای هستند و چین های زیادی دارد و اگر از دور به آن نگاه کنید، به نظر می رسد یک مرغ بر روی زمین نشسته است.
بهترین فصل برای یافتن این قارچ، پاییز است. این نوع قارچ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، ایمنی بدن را بهبود می بخشد و حتی در درمان سرطان موثر است.
برای طبخ، قارچ ها را با ضخامت کمی تکه کنید و در کره یا روغن زیتون بریزید.
حتی می توانید آن ها را خشک کنید و در طول سال مصرف نمایید.
- قارچ شاه بولت (King Bolete)
قارچ شاه بولت، یکی از قارچ های بسیار خوب است که دارای نام متعددی است.
این قارچ معمولا به عنوان Porcini شناخته می شود که یک کلمه ایتالیایی به معنای “خوک” است.
شکل این قارچ شبیه خوک ها است و به همین دلیل آن را به این نام می شناسند.
نام انگلیسی آن، penny bun است و به شکل گرد و رنگ قهوه ای آن اشاره دارد.
در آلمانی Steinpilz (قارچ ستگی) نامیده می شود و به گوشت سفت و محکم اشاره دارد.
این قارچ در جنگل های سراسر نیمکره شمالی که پر از درختان مخروطی است رشد می کند و در جنوب آفریقا، استرالیا، نیوزیلند، برزیل و دیگر مناطق نیز یافت می شود.
کلاهک قارچ شاه، ای می تواند تا 35 سانتیمتر رشد کند و همچنین وزنی حدود 3 کیلوگرم داشته باشد.
این نوع قارچ، طعم بسیار خوشمزه ای دارد ودر بازار هم یافت می شود.
از این قارچ می توان در پاستا و دیگر غذاها استفاده کرد، حتی می توانید آن را خشک کنید و در طول سال استفاده نمایید.
- قارچ یال شیر
قارچ یال شیر، یکی از بهترین قارچ هایی است که می توانید در طبیعت پیدا کنید.
اگر آن را با کمی کره و روغن تفت دهید، طعم آن شبیه به طعم خرچنگ می شود.
قارچ یال شیر، از خانواده قارچ های دندانی است و حتی شبیه به قارچ هم نیست.
این قارچ، به صورت توده ای روی درختان خشک شده بید، افرا و راش رشد می کند.
این قارچ بومی آمریکای شمالی، اروپا و آسیا است و قرن ها در طب سنتی چینی استفاده می شود.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.