پرندگان خوراکی
سپتامبر 11, 2022قارچ های خوراکی در بقا
سپتامبر 11, 2022مصرف ماهی در شرایط بقا
وقتی به رفتن به طبیعت و بقا در طبیعت فکر می کنید، چه چیزی را به عنوان یک وعده غذایی اصلی تصور می کنید؟
آیا خود را می بینید که کنار آتش نشسته اید و گوشت گوزن تازه را روی آتش می پزید؟
شاید در منطقه ای هستید که پرندگان آبزی زیادی دارد و می توانید از اردک بریان شده لذت ببرید؟
آنچه در ذهن خود تصور می کنید احتمالاً تا حد زیادی به دلیل محیطی است که می خواهید به آنجا بروید.
هر کجا که می روید، ماهی تازه باید در لیست غذایی شما باشد.
در این مقاله با اصول صید، تمیز کردن و پخت ماهی در شرایط بقا آشنا خواهید شد.
صید، تمیز کردن و پخت ماهی
ماهی ها به دلایل مختلفی، منبع خوبی برای تغذیه درطبیعت هستند. زیرا در بسیاری از نقاط کشور به وفور یافت می شوند.
اگر در نزدیکی دریاچه، رودخانه یا نهر مستقر هستید، به احتمال زیاد ماهی هایی در آن آبراه ها زندگی می کنند.
ماهیگیری همیشه راه خوبی برای تهیه غذا بوده است.
همچنین از آنجایی که برای ماهیگیری نیاز به صرف انرژی و تلاش زیادی نیست، گزینه بسیار خوبی محسوب می شود.
به عبارت دیگر، لازم نیست مقدار زیادی کالری مصرف کنید تا در ازای آن مقداری کالری دریافت کنید.
ماهیگیری همیشه راهی مطمئن برای تهیه غذا بوده است.
ماهیگیری یکی از فعالیت هایی است که از زمان های بسیار دور انجام می شده است.
مردم در سراسر جهان در طول عصر حجر ماهیگیری می کردند و بسیاری از مردم هنوز به نعمت آب متکی هستند.
این احتمال وجود دارد که در یک مقطع زمانی اجداد شما برای بقا به ماهی وابسته بودند.
ممکن است مدت ها پیش باشد، اما این واقعیت همچنان پابرجاست.
به احتمال زیاد، بسیاری از شما این سنت قدیمی را دنبال کرده اید، زیرا ماهیگیری یکی از محبوب ترین سرگرمی ها در فضای باز است.
صید ماهی کبابی چیزی است که تمام افراد می توانند از آن لذت ببرند
با این حال، برای برخی از افراد، که ممکن است زمانی ماهیگیری می کرده اند و می خواهند یک بار دیگه شروع کنند،
در اینجا چند نکته اساسی در مورد این فعالیت قدیمی یعنی ماهیگیری آورده شده است.
صید ماهی
ماهیگیری یکی از فعالیت هایی است که به شدت تحت تأثیر علم مدرن قرار گرفته است.
استفاده از تجهیزات ویژه برای ماهیگیری در حال حاضر عادی شده اند.
با این حال، در این مقاله، تمرکز ما بیشتر بر روی تکنیکهای ماهیگیری ساده است که نیاز به سرمایه گذاری و امکانات زیادی ندارند.
این مقاله نه تنها برای کسانی که تازه شروع به ماهیگری کرده اند، مفید است، بلکه نوعی ماهیگیری است که برای سفرهای سبک و بقا مناسب است.
قبل از پرتاب نخ ماهیگیری در آب، ابتدا باید در نظر بگیرید که چه نوع ماهی می خواهید صید کنید.
اگر در نزدیکی دریاچه هستید، ممکن است به انواع مختلفی از ماهی ها دسترسی داشته باشید.
در بسیاری از دریاچه ها و حوضچه ها نوعی ماهی که مناسب کباب کردن است، وجود دارد که در اطراف شنا می کنند.
در واقع ماهی های کوچکی مانند “آب شش آبی”، “سوف” و “دهان کاغذی” برای کباب کردن بسیار مناسب هستند.
این ماهی ها عموماً کوچکند و به وفور یافت می شوند، صید آنها نیز نسبتاً آسان است.
کرمی را به قلاب وصل کنید، و نخ ماهیگیری را به آب بیاندازید به اندازه کافی صبر کنید، به احتمال زیاد یکی این ماهی ها را صید خواهید کرد.
برای صید کردن ماهی کبابی، مطمئن شوید که طعمه شما از پایین به قلاب آویزان است.
شما همچنین می توانید به آرامی طعمه را بچرخانید، به این امید که یک واکنش غریزی در ماهی مشاهده کنید.
یکی دیگر از ماهی های محبوب که می توانید به آسانی آن را صید کنید، گربه ماهی است.
گربه ماهی به طور کلی در همه آبراه ها فراوان است، اما معمولاً می توانید آنها را در رودخانه ها پیدا کنید.
این ماهی های دهان گشاد از “سبیلک” خود برای بوییدن آبراه ها برای پیدا کردن هر غذایی که در دسترس است استفاده می کنند.
بهترین مکان ها برای یافتن گربه ماهی، چاله های عمیق، تورفتگی ها و درختان افتاده است.
شما می توانید آنها را با طیف گسترده ای از طعمه ها صید کنید، و مانند ماهی کبابی، کرم ها طعمه مناسبی هستند.
دانستن اینکه گربه ماهی بوی غذای خود را استشمام می کنند می تواند مفید باشد.
در واقع، یک برخی از یافته ها حاکی از آن است که گربهماهی قادر است برخی بوها را به خوبی استشمام کند.
بنابراین اگر طعمه ای که انتخاب کرده اید بو می دهد، این احتمال وجود دارد که گربه ماهی حداقل آن را بررسی کند.
بر خلاف ماهی کبابی، گربه ماهی تمایل دارد به پایین قلاب آویزان شود.
ساده ترین راه برای صید گربه ماهی، این است که یک سوراخ خوب پیدا کنید،
یک وزنه سنگین به نخ ماهیگیری خود وصل کنید، طعمه را به قلاب آویزان کنید و اجازه دهید در اعماق آب قرار گیرد.
ممکن است کمی طول بکشد، اما اگر ماهی در اطراف باشد، در نهایت می توانید ماهی صید کنید.
در سال های اخیر کمان ماهیگیری، محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
اگر حوصله ندارید تمام بعدازظهر بنشینید و چوب پنبه را تماشا کنید، ماهیگیری با کمان راه دیگری برای تهیه مقداری ماهی برای شام است.
شروع ماهیگیری با کمان نسبتاً ارزان و آسان است و همچنین راهی برای تمرین مهارت های تیراندازی با کمان است.
با استفاده از این ابزار، می توانید ماهی های خوشمزه ای برای تهیه غذا صید کنید،
بنابراین اگر نمی توانید تجیهزاتی مانند کمان را به طبیعت ببرید، حتماً از این ابزار استفاده کنید.
تمیز کردن ماهی
اگر خوش شانس بودید و موفق شدید ماهی صید کنید، قدم بعدی تمیز کردن ماهی است.
صادقانه بگوییم، هیچ بخشی از ماهی وجود ندارد که نتوانید آن را بخورید.
در واقع زمانی که در بقا هستید، روند و رویکرد شما، مصرف تمام قسمت های ماهی است.
با این حال، اکثر مردم ترجیح می دهند ماهی را تمیز کرده و اندام های داخلی آن را خارج کنند.
دو روش اساسی برای تمیز کردن ماهی وجود دارد، درآوردن اندام های داخلی و فیله کردن.
درآوردن اندام های داخلی ماهی، دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد.
با استفاده از چاقو، یک برش از مقعد ماهی، در امتداد شکم، تا فک پایین ایجاد کنید.
در حین انجام این کار، سعی کنید هیچ یک از اندام های داخلی را سوراخ نکنید.
در مرحله بعد، در صورت تمایل می توانید سر ماهی را جدا کنید یا چاقوی خود را بردارید و اندام های داخلی که سر را به دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی متصل می کنند را جدا کنید.
مرحله بعدی این است که به نزدیک سر برسید و شروع به جدا کردن اندام های داخلی کنید.
به طور کلی، اندام ها به راحتی خارج می شوند و حفره بدن سریع خالی می شود. در مرحله بعد، با بیرون آمدن روده، می توانید به سادگی داخل بدن ماهی را با آب بشویید.
فیله کردن ماهی را می توان بعد از جدا کردن اندام های داخلی، یا به جای آن نیز انجام داد.
هنگام فیله کردن ماهی، به سادگی سعی کنید قسمت های گوشتی ماهی را از پوست جدا کنید.
این مرحله با یک برش نزدیک سر ماهی شروع می شود.
پشت باله را برش دهید. سپس چاقوی خود را 90 درجه بچرخانید و قسمت پشت ماهی به سمت دم را برش بزنید.
برخی از افراد در این مرحله فیله را صاف کرده و جدا می کنند.
وقتی فیله را به سمت بالا برگردانید، سپس چاقوی خود را بین گوشت و پوست قرار دهید تا پوست آن را جدا کنید.
هنگامی که پوست را جدا می کنید، بخشی از پوست دم را جدا نکنید تا فیله را در جای خود نگه دارد.
پخت ماهی تازه
مانند صید ماهی، روش های مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد. شما می توانید ماهی را لاکچری آماده کنید یا به سادگی هر چه تمام تر آن را طبخ کنید.
اما اگر در شرایط بقا هستید، شما باید به سادگی و با امکانات کم، ماهی را درست کنید.
ما در اینجا، نگاهی کوتاه به ساده ترین روش پخت ماهی تازه خواهیم داشت.
اگرچه ما هرگز به طور قطع نمی دانیم، اما این روش احتمالاً در عصر حجر به عنوان یک روش پخت و پز استفاده می شده است.
در این روش پخت اولیه تنها به سه ماده نیاز دارید. آتش، سیخ چوبی کوچک و تیز، ماهی.
در این روش، اگر شما ماهی را به روش خارج کردن اندام های داخلی تمیز کرده باشید، بهتر می توانید ماهی را کباب کنید.
همچنین، بهتر است سر ماهی را جدا نکنید تا به خوبی بتوانید آن را به سیخ بزنید.
برای شروع، آتش را روشن کنید و شروع به ساخت بستری از زغال سنگ کنید.
بسیاری از مردم به اشتباه تصور می کنند که بهترین راه برای پخت، استفاده از شعله های آتش است.
درست است که میتوانید روی شعله غذا بپزید، اما حرارت ناهماهنگ است و اغلب باعث سوختگی غذا می شود.
یک راه بهتر برای پخت و پز این است که اجازه دهید آتش پر حرارت شود، سپس بگذارید، چوب ها به زغال تبدیل شوند. زغال بسیار داغ است، اما دمای ثابت تری دارد.
در حالی که آتش را آماده می کنید، می توانید کار خود را برای به سیخ زدن ماهی شروع کنید.
قطر چوب باید به اندازه ای باشد که از دهان ماهی عبور کند و به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند وزن ماهی را تحمل کند.
همچنین باید به اندازه کافی بلند باشد که بتوانید هنگام آشپزی به راحتی آن را در دست بگیرید. یک سر چوب را با چاقو بتراشید تا تیز شود.
هنگامی که بستر زغال سنگ آماده شد و چوب را نیز آماده کردید، می توانید پخت ماهی را شروع کنید.
انتهای نوک تیز سیخ را از طریق دهان ماهی بلغزانید و آنقدر ادامه دهید تا درست به دم ماهی برسید.
به آرامی گوشت را با انتهای نوک تیز چوب سوراخ کنید و اجازه دهید انتهای آن از پشت بیرون بزند.
اگر همه کارها را به درستی انجام دادید، باید بتوانید ماهی را بالای زغال نگه دارید، همانطور که روی سیخ چوبی معلق است.
زمان پخت در این روش به چند متغیر بستگی دارد.
این که ذغال چقدر داغ است، ماهی چقدر بزرگ است و چقدر آن را به زغالها نزدیک میکنید، می توانند بر زمان پخت تأثیر بگذارند.
به طور کلی، شما می توانید حدود 15 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرید.
وقتی 15 دقیقه تمام شد، بررسی کنید که آیا ماهی پخته است یا خیر.
وقتی این کار تمام شد گوشت به راحتی پوسته پوسته می شود و پوست آن باقی می ماند.
اگر سرد است یا پوسته پوسته نمی شود، باید آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا غذای شما کاملا بپزد.
سخن نهایی
ماهیگیری همیشه راه خوبی برای تهیه غذا در طبیعت بوده است. برای هر کسی که علاقه مند به زندگی در طبیعت است، ماهیگیری مهارتی است که حداقل باید دانش کلی درباره آن داشته باشید.
در نکته پایانی، شایان ذکر است که در وضعیت های بقا، به مدت طولانی، ماهی های کوچک به تنهایی نباید کل رژیم غذایی شما را تشکیل دهند.
ماهیهای کوچک ، مغذی هستند و هرگز نباید آنها را کنار بگذارید، اما آن ها نمی توانند تمام کالری مورد نیاز شما را تامین کنند.
بنابراین سعی کنید در چنین شرایطی، در کنار ماهی، از دیگر غذاهایی که در طبیعت یافت می شوند نیز استفاده کنید.
زیرا اگر فقط ماهی بخورید، ممکن است تمام کالری مورد نیاز برای داشتن انرژی و ادامه سفر را نداشته باشید.
همانطور که گفتیم، ماهیگیری همیشه روش خوبی بوده و خواهد بود تا افراد در سراسر جهان غذا بتوانند، غذای مورد نیاز خود را تامین کنند.
هرگز ماهی را به صورت خام در طبیعت نخورید. زیرا در نهایت، به احتمال زیاد پشیمان خواهید شد.
برخلاف سوشی یا دیگر ماهی های خام که به دقت آماده شده و بررسی شده اند، مصرف ماهی خام می تواند شما را به شدت بیمار کند یا باعث شود روده های خود را از بین ببرید.
مگر اینکه بخواهید به کرمهای انگلی تند و زننده مبتلا شوید و/یا شبیه گولوم از ارباب حلقهها شوید، روشهای متمدنتری برای مصرف ماهی در شرایط بقا وجود دارد.
مصرف ماهی خام، ممکن است شما را به بیماری های مختلفی مبتلا کند، پس به هیچ وجه ارزش ندارد، که چنین کاری را امتحان کنید.
فقط آتش درست کنید و صید خود را مانند یک انسان متمدن بپزید.
قبل از رفتن به طبیعت، بهتر است مهارت های لازم برای صید ماهی و ابزار صید را به خوبی یاد بگیرید، تا در صورت نیاز، بتوانید ماهی صید کنید و غذای خود را تامین کنید.
همانطور که گفتیم، زمانی که در طبیعت هستید، و در آن نزدیکی رودخانه، دریاچه و هر آبراه دیگری وجود داشته باشد، شما می توانید انواع مختلفی از ماهی ها را در آنجا بیابید.
امیدواریم با خواندن این مقاله بتوانید، به خوبی از این روش باستانی برای تامین غذا استفاده کنید و از سفر خود لذت ببرید.
با کسب مهارت های لازم، دیگر نگرانی بابت شرایط بقا نخواهید داشت، زیرا شما به خوبی آماده هستید و مهارت های لازم برای مواجه با شرایط مختلف را دارید.
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنید.