افزایش زمان سوخت منقل مسافرتی
آگوست 28, 2021انتخاب منقل مسافرتی ذغالی
آگوست 28, 2021راههای افزایش زمان سوخت منقل
اگر شما هم به دنبال راهی برای طولانیتر کردن مدتزمان سوخت منقل یا گریل خود هستید میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
استفاده از زغال بریکت یا قالبی
زغالها زمان سوخت متفاوتی دارند. دو نوع اصلی زغال وجود دارد: تودهای و بریکت. زغال تودهای متداولترین نوع زغال است. زغال تودهای با سوزاندن چوب و تبدیل شدن به قطعات کوچک کربن که تقریباً خالص است تولید میشود. زغال بریکت آهستهتر و طولانیتر از زغال تودهای میسوزد به همین دلیل بسیاری از افراد استفاده از آن را ترجیح میدهند. زغال بریکت از تراشههای چوب ساخته میشود.
استفاده از این نوع زغال برای پخت غذا در دمای پایین مناسب است.
ترکیب چوب و زغال
حتی اگر قصد دارید با استفاده از زغال غذا درست کنید، مقداری چوب به آن اضافه کنید. چوب آهستهتر از زغال بریکت و تودهای میسوزد. قرار دادن چند چوب باکیفیت در داخل منقل باعث میشود زمان سوختن طولانیتر شود. برای این کار میتوانید از چوبهای سخت و خشکشده در کوره استفاده کنید.
هرکدام از چوبها باعث میشوند غذا طعم متفاوتی بگیرد. بهعنوانمثال، چوب گیلاس دارای طعم میوهای شیرین و شبیه به گیلاس است. چوب درختانی مانند بلوط هم برای آشپزی مناسب هستند.
با ترکیب زغال و چوب، میتوانید تمرکز بیشتری بر غذای خود داشته باشید و زمان کمتری صرف افزودن مداوم زغال به منقل میکنید.
غذا را در زمان مناسب روی منقل بگذارید
این روش لزوماً زمان سوختن زغال را افزایش نمیدهد، اما قرار دادن غذا در زمان مناسب میتواند مقدار زغال موردنیاز شما را کاهش دهد. یک قاعده خوب این است که منتظر بمانید تا زغال چوب به رنگ خاکستری-سفید درآید و با یکلایه نازک خاکستر پوشانده شود سپس غذا را روی آن قرار دهید.
با این اوصاف شما نباید غذای خود را بلافاصله روی آتش بگذارید. بنا به شرایط، زغال حدود به مدت 30 دقیقه میسوزد. اگر شما 20 دقیقه منتظر شعلهور شدن زغال بمانید تنها 10 دقیقه فرصت برای پخت غذا خواهید داشت. درنتیجه شما ناچار خواهید شد زغال بیشتری به منقل اضافه کنید تا دمای آن حفظ شود.
راههای افزایش زمان سوخت منقل
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم