نحوه پخت غذا روی آتش
سپتامبر 28, 2021راهنمای تغذیه برای کوله گردی
سپتامبر 28, 2021تکنیک های آشپزی در کمپ
تکنیک های آشپزی در کمپ، چگونه با استفاده از تکنیک های ساده و دستورهای آشپزی به مهارت آشپزی در کمپ دست یابیم.
هر چقدر محیط و مناظر در طبیعت دیدنی باشند، باز هم این وعده های غذایی هستند که تمام توجه فرد را در طبیعت به خود معطوف می کنند.
اجاق های مدرن و تجهیزات تخصصی برای آشپزی در کمپ، کار را برای شما آسان تر می کند، اما هیچ چیز نمی تواند مزه و جذابیت غذای پخته شده بر روی آتش را برای شما فراهم کند.
موفقیت در آشپزی بر روی آتش، شما را تشویق می کند که بیشتر به کمپ بروید.
احتیاط و رعایت قوانین
در گذشته پخت و پز روی آتش امری بدیهی و بدون مشکل به نظر می رسید.
اما امروزه با نگرانی در مورد آلودگی هوا، محدودیت مناطق برای کمپ زدن و کاهش ذخایر هیزم در بسیاری از مناطق، آزادی آشپزی بر روی آتش امتیازی است که نهایت احترام و رعایت تمام قوانین و نکات ایمنی را می طلبد.
در اینجا چند نکته مهم وجود دارد:
چوب
برای پخت غذا بر روی آتش، نیاز به آتشی با سوخت تمیز و داغ دارید که تنها با سوزاندن چوب خشک و سخت به دست می آید.
چیدن چوب سبز از درختان بی نتیجه است، آتشی که با چوب سبز روشن می کنید دود زیادی تولید می کند، ضعیف می سوزد و آلودگی ایجاد می کند.
اگر چوب خشک در کمپ در دسترس نیست، بهتر است هیزم های آماده ای که در برخی از فروشگاه ها به فروش می رسد را تهیه کنید.
قبل از رفتن به کمپ مطمئن شوید که هیزم پیدا می کنید.
محل روشن کردن آتش
هنگام روشن کردن آتش، مراقب زمین باشد.
در شرایطی که امکان روشن کردن آتش بر روی سنگ وجود ندارد، باید خاک مناسب و بدون پوششی پیدا کنید و آتش خود را در آنجا برپا کنید.
آتشی که تمام شب در حال سوختن ، زمان زیادی روی لایه ارگانیک خاک می سوزد و با یک سطل آب خاموش نمی شود.
در صورتی که مسافران قبلی حفره ای برای آتش ایجاد کرده اند، شما نیز از همان استفاده کنید و به زمین آسیب بیشتری وارد نکنید.
باد
باد با هر گونه سرعتی که بوزد (متوسط تا شدید) می تواند خطرناک باشد.
احتمال اینکه که باد جرقه ها را پخش کند و منجر به آتش سوزی شود زیاد است.
همچنین، باد باعث می شود شعله زغال سریع خاموش شود و شما زمان پخت کمتری برای غذا در اختیار خواهید داشت.
اگر به محل بادگیر دسترسی ندارید، پس بهتر است در این شرایط آتش روشن نکنید.
چگونه برای آشپزی در کمپ، آتش روشن کنیم
هدف این است که تمام چوب هایی که در آتش گذاشته اید، به طور همزمان به زغال تبدیل شوند.
این کار باعث می شود، آتش بطور یکنواخت بسوزد و شعله سرکش نداشته باشد.
شعله های سرکش باعث می شوند غذای شما بسوزد یا ظروف سیاه شوند.
در صورتی که هیزم به صورت یکنواخت به زغال تبدیل شود، برای مدت طولانی تری دارای حرارت خواهد بود و دمای مناسبی برای پخت غذا فراهم می آورد.
محل را آماده کنید
-
محل روشن کردن آتش باید حداقل 20 سانتیمتر از بوته ها یا هرگونه مواد قابل احتراق فاصله داشته باشد. مطمئن شوید که هیچ شاخه ی درختی نزدیک آتش نیست.
-
با استفاده از سنگهای بزرگ یا چوبهای سبز، محیط U شکل ایجاد کنید. در صورت استفاده از چوب سبز، هر از گاهی باید آنها را خیس کنید. در صورت وزش باد، باید از آتش محافظت کنید.
-
یک سنگ صاف و بزرگ را در پشت آتش قرار دهید تا به عنوان دودکش عمل کند. سنگ دودکش به هدایت دود به سمت بالا کمک می کند.
کیندلینگ را در محل مورد نظر بگذارید
- محل مورد نظر را با کاغذ مچاله شده یا آتش زنه پر کنید.
- کیندلینگ را به صورت لایه لایه و درجهت موازی و ضربدری، روی کاغذ بچینید.
از شاخه های نازک و خشک درختان می توانید به عنوان کیندلینگ استفاده کنید.
کل ناحیه مورد نظر باید بطور کامل با کیندلینگ پر شود.
- یک سطل آب در نزدیکی محل آتش قرار دهید. برای روشن کردن آتش، کاغذ را با کبریت بسوزانید تا شعله ور شود.
آتش را روشن کنید و اجازه دهید به زغال تبدیل شود
- زمانی که کیندلینگ شعله ور شد، هیزم را اضافه کنید.
هیزم ها تا حد امکان باید به یک اندازه باشند. فراموش نکنید که چوب های سخت و خشک استفاده کنید. چوب ها را به طور مساوی روی آتش پخش کنید.
-
به محض خاموش شدن آخرین شعله ها، چیزی که باقی می ماند مقداری زغال عمدتاً سفید است.
از یک چوب بلند برای جا به جا کردن زغال ها استفاده کنید.
از این طریق شما می توانید نقاطی با حرارت زیاد، متوسط و کم ایجاد کنید.
سطح زغال ها را به دلخواه خود تنظیم کنید.
حالا که زغال به رنگ خاکستری درآمده است، وقت پخت غذاست.
توری کباب پزی را روی سنگ ها یا چوب های سبز و خیس قرار دهید.
قابلمه یا ظروف خود را روی توری قرار دهید و اجازه دهید غذا به آرامی بپزد.
اگر غذاهایی مانند گوشت را بطور مستقیم روی توری کباب پزی می گذارید،
بهتر است یک بطری آبپاش در کنار خود داشته باشید و در صورتی که شعله آتش سرکش شد، سریع روی آن آب بپاشید.
فراموش نکنید که چربی و روغن باعث شعله ور شدن آتش می شود، بنابراین هنگام کباب کردن گوشت و استیک احتیاط کنید.
هر چه شعله های آتش کمتر می شود، بایستی زغال ها را به هم نزدیک تر کنید تا بیشترین حرارت را از آنها دریافت کنید.
پس از اتمام آشپزی، آتش را کاملاً خاموش کرده و بر روی آن آب بریزید و سپس سنگ ها را روی آتش بگذارید.
با این روش، جمع آوری آن برای روز بعد راحت تر خواهد بود.
اجاق های سفری قابل حمل و کارآمد
اگر به دلیل محدودیت در منطقه، نمی توانید آتش روشن کنید و یا مهارت کافی برای این کار را ندارید، می توانید از اجاق هایی که با انرژی خورشیدی کار می کنند استفاده نمایید.
تنها چیزی که نیاز دارید نور خورشید است و می توانید بدون هیچ شعله آتشی، غذا بپزید، بجوشانید یا بخارپز کنید.
گزینه دیگر استفاده از فایرباکس است که آتشی با شعله مناسب ارائه می دهد.
این نوع اجاق ها بازدهی بسیار بالایی دارند و برای آشپزی در محیط باز عالی هستند.
اجاق خورشیدی: مناسب برای آشپزی در مناطقی که دارای محدودیت برای روشن کردن آتش هستند.
-
با این اجاق، می توانید هر نوع غذایی را با انرژی خورشید بپزید، بجوشانید یا بخارپز کنید.
-
با استفاده از این اجاق دیگری نیازی به آتش و سوخت نیست.
-
اجاق های خورشیدی برای استفاده روزمره در حیاط، پیک نیک، هنگام کمپینگ، یا در صورت قطع برق ایده آل هستند.
فایرباکس و اجاق هیزمی: ایمن و کارآمد در آشپزی
-
چوب را با سیستم متقاطع می سوزانند.
-
استفاده بسیار کارآمد از سوخت با آلایندگی بسیار کم
-
ایده آل برای کمپینگ در فضای باز، پیک نیک و مواقع اضطراری
-
فایرباکس ها با دو جنس مختلف تیتانیومی و نانو موجود هستند، وزن بسیار پایینی دارند و برای کوله گردی گزینه مناسبی هستند.
آب تمیز برای پخت غذا روی آتش
هنگام تهیه وعده های غذایی در خارج از منزل، چند روش، برای اطمینان از سالم بودن آب برای آشپزی و نوشیدن وجود دارد:
- از منبع آب آشامیدنی قابل اطمینانی که در محل کمپ وجود دارد استفاده کنید. پارک ها و سایر مناطق، آب قابل آشامیدن را با علامت و تابلو مشخص می کنند.
- چند مخزن آب با خود از خانه ببرید.
-
از آب هایی که در طبیعت وجود دارد استفاده کنید، اما قبل از استفاده از آن برای پخت و پز، آب جمع آوری شده را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید. اگر در ارتفاعات بالاتر از 2000 متر (6562 فوت) قرار دارید، حداقل سه دقیقه آب را بجوشانید.
- قبل از افزودن آب به قابلمه، آب را با فیلتر قابل حمل مطمئنی که دارید، تصفیه کنید.
دستور غذا برای آشپزی در کمپ
نان
تهیه این نان بسیار ساده است، برای پخت آن به 4 ماده نیاز دارید و فقط یک کاسه برای شستن خواهید داشت.
این نان، غذای مورد علاقه بچه ها است، طعم خوشمزه ای دارد، مغذی و سرگرم کننده است و براحتی روی آتش می پزد.
می توانید آن را در ماهیتابه بپزید یا آن را با استفاده از سیخ روی آتش بگیرید.
غذای کاملی است و می تواند به تنهایی یک وعده غذایی باشد.
مواد تشکیل دهنده:
-
آرد 2-3 فنجان
-
بکینگ پودر 1-2 قاشق غذاخوری
-
1 قاشق چایخوری نمک (در صورت دلخواه)
-
2-3 قاشق غذاخوری روغن یا کره
-
3/2 فنجان آب گرم
دستور تهیه:
همه چیز بجز آب را در یک کاسه بریزید و با دست به خوبی مخلوط کنید.
سپس به آرامی آب را اضافه کنید و ورز دهید تا تبدیل به خمیر نرمی شود.
ممکن است به نظر برسد که آب کافی نیست، اما به ورز دادن خمیر ادامه دهید تا به هم بچسبد. آب بیشتری اضافه نکنید!
یک مشت کوچک خمیر بردارید و و آن را مانند کباب به یک سیخ چوبی خیس بزنید.
آن را ورز دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.
اگر خمیر شما روی سیخ نمی ماند، می توانید آن را به صورت لوله ی نازکی درآورید و دور سیخ، به صورت مارپیچ بپیچید.
اجازه دهید حدود 10 تا 12 دقیقه روی زغال بپزد و هر از گاهی آن را بچرخانید تا یکنواخت بپزد.
می توانید آن را خالی یا با کمی مربا و عسل بخورید.
کباب گوشت
گوشت را خرد کنید، به سیخ بزنید و روی آتش کباب کنید. آسان تر از این دیگر نمی شود!
اجازه دهید هر کسی غذای خود را بپزد، زیرا فعالیت سرگرم کننده ای است.
این غذا بسیار مغذی است و درست کردن آن بسیار راحت است.
مواد تشکیل دهنده:
-
گوشت گاو خرد شده به صورت نگینی
-
پیاز کوچک
-
فلفل قرمز یا سبز، قارچ، گوجه فرنگی گیلاسی
دستور تهیه:
گوشت نگینی شده را در یک ماهیتابه به مدت 1 یا 2 دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید.
فلفل را به صورت قطعات بزرگ برش دهید.
سبزیجات دیگر را نیازی نیست خرد کنید.
تمام مواد را به سیخ بزنید. (پیازها و قارچ ها را به سیخ بزنید و مطمئن شوید که حین پخت روی آتش نمی افتد.)
اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه روی آتش بماند و بپزد.
قبل از سرو کباب، در صورت دلخواه می توانید روی آن پنیر رنده شده و آرد سوخاری بپاشید.
سیب زمینی آتشی
پخت این غذا بسیار راحت است، فقط باید آن را روی زغال بگذارید.
حتماً تعداد سیب زمینی هایی را که در آتش می گذارید بشمارید، زیرا فویل با خاکستر پوشانده می شود و کاملاً با زغال مخلوط می شود.
مواد تشکیل دهنده:
-
سیب زمینی بزرگ
-
پیاز قرمز یا سفید
-
شوید، جعفری و بیکن در صورت دلخواه
دستور تهیه:
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید.
سپس آن ها را در کنار هم قرار دهید و بین هر تکه سیب زمینی، یک حلقه پیاز بگذارید.
در صورت دلخواه می توانید مقداری بیکن هم روی سیب زمینی بگذارید.
و در آخر کمی شوید و جعفری روی آن بپاشید.
تمام مواد را در فویل آلومینیومی ضخیم به خوبی بپیچید و در بین زغال ها قرار دهید تا کامل روی آن با زغال پوشانده شود.
اجازه دهید حدود 45 دقیقه به همان حالت بماند.
با فرو کردن چنگال در آن می توانید متوجه شوید که پخته است یا نه.
توجه کنید که فقط چنگال را در سیب زمینی فرو کنید، نیازی نیست سیب زمینی را از فویل بیرون بیاورید.
زمان پخت، به اندازه سیب زمینی و قدرت آتش، بستگی دارد.
با کمی کره و چند برگ جعفری این غذای خوشمزه را سرو کنید.
فیله ماهی
اگر شانس ماهیگیری داشتید، با این دستور العمل ساده، ماهی خوشمزه ای درست کنید.
فیله ماهی را بطور کامل خشک کنید تا خمیر در حین پخت به آن چسبد.
این غذا را روی حرارت متوسط بپزید.
مواد تشکیل دهنده:
-
فیله ماهی به تعداد نفرات
-
1 فنجان مخلوط باتر میلک (شیر کره ای) و پنکیک
-
4/1 فنجان روغن پخت و پز
-
جعفری، شوید، لیمو
دستور تهیه:
در یک کاسه کوچک، مخلوط پنکیک و باتر میلک را با قاشق به خوبی هم بزنید.
خمیر را هم بزنید تا یکدست شود و غلظت آن مانند خامه شود.
فیله ها را با استفاده از دستمال یا حوله کاغذی خشک کنید و در خمیر فرو کنید.
روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و فیله ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت ماهی باید از داخل مرطوب و براق باشد، مراقب باشید بیش از حد نپزید.
زمانی که چنگال را در ماهی فرو می کنید، در صورتی که خوب پخته شده باشد ریش ریش می شود.
آن را با جعفری، شوید و برش لیمو تزیین و سرو کنید.
خاگینه ذرت
غذاهای سرخ کردنی برای صبحانه عالی هستند و باقیمانده آن را می توانید به عنوان میان وعده یا ناهار میل کنید.
شما می توانید دستور تهیه این غذا را مطابق با ذائقه خود تغییر دهید.
اما راز سرخ کردن غذاهای خوشمزه را به خاطر بسپارید: روغن باید قبل از ریختن غذا در آن، داغ شده باشد.
مواد تشکیل دهنده:
-
2 فنجان خمیر نان ذرت
-
2/1 فنجان آب
-
2/1 فنجان ذرت کنسروی
-
4/1 فنجان روغن پخت و پز
-
تخم مرغ در صورت دلخواه
دستور تهیه:
خمیر نان ذرت را در یک کاسه بریزید و آب را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال به خوبی به هم بزنید.
مراقب باشید بیش از حد هم نزنید، زیرا خمیر باید کاملا سفت باشد.
ذرت را اضافه کنید و مطمئن شوید که آب آن را به خوبی گرفته اید.
حدود یک چهارم روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
خمیر را داخل روغن داغ بریزید و حدود دو دقیقه سرخ کنید و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود.
در نهایت آن را با شربت، عسل یا کره سرو کنید.
در ادامه پیشنهادات دیگری برای تهیه غذا در کمپ ارائه می شود که می توانید از آن ها ایده بگیرید.
مخلوط سبزیجات
در اینجا یک روش فوق العاده برای پخت غذا روی آتش وجود دارد که بسیار ساده است و حتی نیازی به وسایل آشپزی یا اجاق ندارد.
فقط به مقداری فویل آلومینیومی ضخیم نیاز دارید.
یک ورق فویل به اندازه 30 سانتیمتر برش بزنید، دست خود را مشت کنید و فویل را دور آن بپیچید.
مبینید که فویل به شکل مشت شما درآمده است.
لبه های آن را به سمت بالا بدهید و فقط قسمتی از آن در بالا باز باشد.
از همان قسمت باز، برش های نازکی از لیمو در ته فویل بگذارید، این کار مانع از سوختن غذا می شود و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.
سپس سیب زمینی، هویج، گوجه، قارچ، انواع فلفل، پیاز، لوبیا سبز و … را خرد کنید و در فویل قرار دهید.
کمی سیر، فلفل، نمک و روغن زیتون روی مخلوط سبزیجات بریزید.
بعد از آن مقدار 4/1 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و قسمت بالای فویل را جمع کنید و به خوبی بچرخانید تا محکم شود.
فویل را به قدری محکم کنید تا مواد داخل آن به بیرون نشت نکند و همچنین بتوانید آن را مستقیماً داخل زغال قرار دهید.
اگر فویل شما نازک است بهتر است از دو لایه فویل استفاده کنید.
زمان پخت مخلوط سبزیجات شما، به قدرت حرارت و نحوه خرد کردن آنها بستگی دارد و بین 20 تا 40 دقیقه طول می کشد.
این غذا در آب خود سبزیجات به خوبی می پزد و به آرامی برشته می شود.
خوراک لوبیا
اکثر افرادی که به کمپ و طبیعت می روند، عاشق پختن لوبیا روی آتش هستند.
لوبیا را با هر نوع مواد غذایی می توانید بپزید.
می توانید به آن بیکن، پیاز و سایر سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید که به آرامی بپزد.
بهتر است که این غذا را در قابلمه چدنی درست کنید.
برای تهیه خوراک لوبیا می توانید از هر نوع گوشتی که در دسترس است استفاده کنید.
اکثر افراد همیشه گوشت منجمد گوسفندی و گاو دارند.
گوشت را داخل لوبیا بریزید، سپس مقداری سیر و هر چاشنی دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
مقداری دارچین و بعد مقدار کافی آب روی مواد بریزید.
در صورت تمایل می توانید کرفس وگوجه فرنگی خرد شده هم به آن اضافه کنید.
این یک روش عالی برای استفاده از سبزیجاتی است که در محفظه خنک کننده کمی نرم شده اند.
ماهی
ماهی یکی از آن غذاهایی است که همه دوست دارند و از خوردن آن لذت می برند.
برای درست کردن ماهی به فویل آلومینیومی ضخیم نیاز دارید، در صورتی که فویل نازک دارید بهتر است از دو لایه ورق استفاده کنید.
یک مربع از فویل برش بزنید و فیله ماهی را در آن قرار دهید.
برای این دستور بهتر است از ماهی قزل آلا استفاده کنید، اما اگر ماهی قزل آلا ندارید می توانید از هر نوع ماهی که می خواهید استفاده کنید.
سپس گوجه گیلاسی و یک لیموی کوچک را نصف کنید با کمی سیر، نمک و آب لیمو به ماهی داخل فویل اضافه کنید.
حدود 3/1 فنجان اسپریت یا سون آپ روی مواد بریزید.
فویل را محکم ببندید و برای به مدت تقریبی 10-15 دقیقه روی زغال قرار دهید.
شک نکنید که همه ی گروه عاضق این غذا می شوند.
همبرگر مخصوص
در مرکز یک تکه بزرگ فویل آلومینیومی ضخیم، گوشت همبرگر را قرار دهید، می توانید ازگوشت گاو یا سینه مرغ نیز استفاده کنید.
روی همبرگر، یک تکه نازک پیاز قرار دهید.
سیب زمینی ها را تمیز بشویید، بدون کندن پوست آن، بصورت نازک برش دهید و بعد یک لایه سیب زمینی را روی پیازها اضافه کنید.
نمک، فلفل، سیر و یک قاشق بزرگ لوبیای پخته شده کنسروی به آن اضافه کنید.
لبه های فویل را به هم نزدیک کرده، تا کنید تا محکم شود، سپس انتهای آن را بچرخانید تا کاملاً بسته شود.
اجازه دهید به مدت 30 تا 45 دقیقه، داخل ذغال داغ بماند تا به خوبی بپزد.
خیلی ساده و راحت، همبرگر خوشمزه شما آماده می شود.
خورشت مخصوص کمپ
این غذا، غذای کلاسیکی است که اکثر افراد طبیعت گرد آن را در کمپ درست می کنند.
شامی ساده و بدون دردسر است که همه گروه می توانند از آن لذت ببرند.
نواری 40 سانتیمتری از فویل برش بزنید و سپس گوشت را روی آن بگذارید.
سپس، سیب زمینی، پیاز، هویج، کلم بروکلی، قارچ و هر سبزیجاتی که دوست دارید خرد کنید و روی گوشت بگذارید.
نمک، فلفل و یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه کنید.
آن را محکم بپیچید و روی بستری از ذغال های داغ بگذارید.
پس از اتمام کار، سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و این غذای کلاسیک و خوشمزه را میل کنید.
سیب زمینی برشته
مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:
-
یک کیلوگرم سیب زمینی کوچک شسته شده
-
روغن زیتون
-
2 قاشق غذاخوری رزماری خشک (می توانید از آویشن و پونه کوهی نیز استفاده کنید)
-
2 قاشق غذاخوری پودر سیر
-
2 قاشق غذاخوری پاپریکا
-
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمک
سیب زمینی ها را در مقدار زیادی آب نمک بجوشانید، بعد نوک چاقو را در آن فرو کنید و ببینید که پخته است یا خیر. (بسته به اندازه سیب زمینی ها، معمولاً 10 دقیقه زمان می برد).
زمانی که مطمئن شدید سیب زمینی ها به خوبی پخته است، آن ها را آبکش کنید.
سپس سیب زمینی ها را در مقدار کافی روغن بریزید تا سطح آنها کامل پوشانده شود.
رزماری، پودر سیر، پاپریکا و حدود یک و نیم قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی آن بریزید.
می توانید سیب زمینی ها را روی توری کبابپزی بگذارید یا مستقیم روی آتش کباب کنید.
مدام آن را بچرخانید تا بصورت یکنواخت بپزد.
زمانی که قهوه ای رنگ و به خوبی برشته شد، از روی حرارت بردارید.
معمولاً حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می برد تا به خوبی برشته شود.
ذرت
برای تهیه این غذای ساده به مواد زیر نیاز دارید:
-
1 قوطی ذرت و آب آن
-
5 تکه بیکن بلند که به صورت مربعی برش خورده است.
-
نصف پیاز متوسط خرد شده
-
2/1 کنسرو گوجه فرنگی
-
نمک، فلفل
-
2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (در صورت دلخواه)
بیکن را در ماهیتابه چدنی به خوبی سرخ کنید تا تمام چربی آن خارج شود و بیکن قهوه ای و ترد شود.
پیازها را مستقیماً به ماهیتابه اضافه کنید. و حدود دو دقیقه کاملاً تفت دهید.
کمی نمک اضافه کنید و کنسرو گوجه فرنگی و ذرت را با آب داخل قوطی روی بیکن بریزید.
اجازه دهید مخلوط به خوبی بپزد تا آب آن کاملاً تبخیر شود.
در صورت تمایل، پودر فلفل و مقداری فلفل تازه به مخلوط اضافه کنید.
غذا را تا گرم است سریع سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دسرهای ساده مخصوص کمپ
موز شکلاتی
برای تهیه این دسر، موز را از وسط نصف کنید و روی آن شکلات بریزید.
سپس موز را در فویل نازک بپیچید و در آتش قرار دهید.
اجازه دهید حدود 10 دقیقه در آنجا بماند.
بعد از ده دقیقه آن را از روی آتش بردارید و از موز نرم با سس شکلات خوشمزه لذت ببرید.
سیب شیرین
روی سیب یک سوراخ ایجاد کنید و هسته های آن را بیرون آورید.
سیب را در فویل نازک قرار دهید.
مقداری شکر و دارچین با هم مخلوط کنید و آن را داخل سیب بریزید.
فویل نازک را به خوبی دور سیب بپیچید، با این کار مخلوط از سیب خارج نمیشود.
آن را برای مدت 10 تا 15 دقیقه روی آتش بگذارید.
این دسر بسیار ساده و خوشمزه است.
مارشمالو
مارشمالو را به سیخ بزنید و آن را روی آتش نگه دارید تا کباب شود.
سپس دو کراکر و دو تکه شکلات تهیه کنید. شکلات را بین کراکرها بگذارید و مارشمالو را روی آن بچسبانید و از خوردن آن لذت ببرید.
پای سرخ شده
برای تهیه این دسر شما به مخلوطی از بیسکویت و کمپوت میوه هایی مانند سیب، هلو یا گیلاس نیاز دارید.
بیسکویت ها را پودر کنید و بعد به صورت یک لایه پهن کنید و بعد یک یا دو قاشق غذاخوری از کمپوت میوه مورد نظر خود را روی آن بریزید و با ته قاشق یا چنگال آن را روی لایه بیسکویت به خوبی پهن کنید.
تابه را با مقداری کره چرب کنید و سپس لایه بیسکویت و میوه را داخل آن قرار دهید، آن را روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه به رنگ طلایی در آمد از روی حرارت بردارید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.
به همین راحتی می توانید در کمپ پای خانگی درست کنید.
براونی پرتقالی
یک پرتقال بردارید و حدود دو سانتیمتر از قسمت بالای آن را برش بزنید و نگه دارید.
یک قاشق بردارید و قسمت داخلی پرتقال را درآورید.
سپس پرتقال را با مخلوط براونی پر کنید.
قسمت بالایی پرتقال را که نگه داشته بودید، روی براونی قرار دهید و پرتقال را کاملاً با فویل بپوشانید.
سپس اجازه دهید، پرتقال حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که براونی به خوبی پخته شود، بر روی حرارت زغال بماند.
به همین سادگی و خوشمزگی دسر شما آماده می شود.
همانطور که دیدید با کمترین مواد و امکانات می توانید غذاها و دسرهای خوشمزه و راحتی درست کنید.
کافی است دستورهای آشپزی را جستجو کنید، از آنها ایده بگیرید و با خلاقیت خود غذاهای خوش طعمی درست کنید.
تکنیک های آشپزی در کمپ
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم