اگر از آن دسته افرادی هستید که به طبیعت علاقه دارید، آشپزی در طبیعت میتواند برای شما بسیار سرگرمکننده باشد.
درصورتیکه از تجهیزات مناسب استفاده کنید لذت آشپزی برای شما چندین برابر میشود.
ابعاد و وزن سهپایههای آشپزی بهگونهای است که بهراحتی قابلحمل باشند و شما بتوانید به هرجایی که میخواهید آنها را با خود ببرید.
همچنین بادوام و ماندگار هستند، بهراحتی تنظیم و تا میشوند
و شما این امکان را دارید که با کوتاه یا بلند کردن زنجیر متصل به آن دمای پخت غذا را تنظیم کنید.
با توجه به اینکه سهپایه آشپزی در معرض حرارت مستقیم ناشی از آتش یا زغال قرار میگیرد،
جنس سهپایهای که میخواهید از آن استفاده کنید معیار مهمی است که باید در نظر گرفته شود،
زیرا بر دوام سهپایه و وزنی که میتواند تحمل کند، تأثیر میگذارد.
درگذشته پایههای سهپایه از چدن ساخته میشد تا استحکام بیشتری داشته باشد و وزن زیادتری را بتواند تحمل کند،
اما امروزه بدنه سهپایه از فولاد گالوانیزه درجهیک با پوشش رنگ مقاوم در برابر آتش ساختهشده است
تا از زنگزدگی جلوگیری شود.
برخی از مدلهای سبک نیز از جنس آلومینیوم هستند.
زنجیر سهپایه نیز بخش مهمی از سهپایه است زیرا ساج یا ظرف به آن متصل میشود و باید بتواند وزن آنها را بهخوبی تحمل کند.
زنجیرهای معمولی سهپایه از فولاد گالوانیزه یا ضدزنگ با قلاب S یا U شکل ساخته میشوند و به قسمت بالای سهپایه وصل میشوند.
هنگام انتخاب سهپایه مناسب، مطمئن شوید که از فولاد گالوانیزه یا آلومینیوم ساختهشده است.
همچنین اگر جنس آن خوب نباشد و نتواند وزن ظرف را تحمل کند احتمال سقوط ظرف
غذا و سوزاندن شما و اطرافیانتان وجود دارد؛ بنابراین همیشه بهترین کیفیت را انتخاب کنید.
جنس سه پایه آتش آشپزی طبیعتگردی
پیشنهاد میکنیم جهت اطلاع از آخرین محصولات و آخرین وقایع سروکوه را از طریق کانال اینستاگرام سروکوه دنبال کنیم